Přírodní kosmetika: Skin food řada od Weledy

V březnu jsem se zúčastnila krásného galavečeru Weledy k příležitosti představení nové Skin food řady. Skin food není tak úplně novinka, tahle řada je ale rozšířením jednoho krému na několik produktů - tělové máslo, balzám na rty a dvě verze skin food krémů (light a normální).  Já produkty od Weledy naprosto miluju a používám snad všechny, co doma mám (až na jeden šampon, který mi nevyhovoval, ale se šampony je to vždycky těžké) a tak vás asi nepřekvapí, že tahle řada není výjimkou. Ráda bych Vám v tomhle článku řadu představila a ke každému produktu něco málo řekla :)

Univerzální výživný krém

Začnu od své největší lásky. Jelikož mám docela často suchá místa jak na obličeji, tak na nohách (což v létě k šatům prostě nevypadá dobře), naučila jsem se tenhle krém nosit s sebou v kabelce každý den. Kromě toho ho často používám jako hydratační masku na noc, protože mi hezky voní a tak mi  vůbec nevadí s ním usínat. 

Skin food light

Tenhle krém je můj každodenní pomocník - dávám si ho totiž jako podkladovou bázi a makeup na něm většinou krásně celý den vydrží. Občas ho taky používám jako krém na ruce, pokud je nechci mít moc mastné, nebo vím, že za chvíli budu potřebovat něco dělat. Těším se, že v létě ho budu moc používat místo makeupu úplně, protože pleť krásně sjednotí a nechá ji příjemně hebkou, takže kolikrát si i říkám, že bych se na makeup mohla úplně vyprdnout.

Skin food body butter

Někdo to třeba nemá rád, ale já se v tom úplně vyžívám. Miluju tyhle másla na mazání a docela pravidelně si s tímhle produktem teď mažu po sprše nohy. Vždycky si užívám, jak je mám ráno přijemně heboučký a nemám kůži suchou a popraskanou jako obvykle. Navíc, když se namažu předtím, než jdu někam ven, tak se mi nohy pak krásně lesknou a vypadají o maličko víc opálené, což se mi hodí, protože jinak jsem klasicky úplně bílá :D

Skin food lip butter

Tenhle produkt sice používám asi úplně nejméně z téhle řady, ale i tak je to jeden z nejlepších balzamů na rty, co jsem kdy měla. Na rozdíl od nohů, nemám ráda, když mám přehnaně mastné rty. Snažím se tedy používat jen opravdu malé množství a ono to fakt funguje. Pusa mi pak vydrží celý den příjemně hebká (ale ne mastná) a nemusím si ukusovat kusy kůžičky (#zlozvyk). 

Ozkoušeli jste z téhle řady už něco? Jak vám vyhovuje?


You May Also Like

3 comments

Těším se na všechny Vaše komentáře :)