Pařížská street



Krásnou adventní upršenou neděli,

dnešní den přímo vybízí k tomu, abysme zůstali v posteli, koukali na vánoční pohádky, zapálily si třetí svíčku a čekali, až budou opakovat Harryho. K tomu všemu si třeba můžete udělat čaj a v klidu si přečíst můj nový článek :)

Fotky, které tu dnes mám, jsou z pátku, kdy bylo venku relativně teplo, takže jsem si mohla vzít jenom tenhle lehký kabát a pod něj košili. Abych se přiznala, moc tenhle kabát nenosím. Koupila jsem si ho loni, když jsem potřebovala něco na šaty v zimním zkouškovém. Ale jak jsem si ho teď vzala na to focení, začal se mi docela líbit, a když venku nebude taková zima, tak ho teď určitě budu nosit častěji. 

V pátek jsme si zašly s Evčou na brunch do Národní kavárny (což znamená, že už pro Vás střádám další materiály na foodie tip článek) a potom jsme chtěly jít zkusit fotit do Pařížský. No, fotit tam není vůbec lehký. Ještě když teď směrem na Staromák míří opravdu hodně lidí, takže je prakticky nemožné udělat fotku bez lidí. Ale nakonec jsme to nějak zvládly :) Na fotky, co jsem nafotila Evče, se můžete podívat tady.

K outfitu bych asi řekla jediné - nebojte se, nejsem takový blázen, abych běžně po městě nosila takovéhle lodičky. Jde o to, že na každých fotkách mám tenisky (který sice miluju, ale změna je život) a já chtěla taky jednou vypadat víc elegantně a to se zrovna hodilo, když jsem měla kabát. Příští týden pro Vás plánuji první část prosincového photo diary, protože se mi nahromadilo zase dost fotek, které Vám chci ukázat. Taky bych chtěla přidat nějaký vánočně laděný outfit, tak uvidíme, co vymyslím. 

Jak si jinak užíváte dnešní advent?:) Uklidněte mě prosím, že nejsem jediná, kdo se fakt celý den plánuje válet :D





My outfit:

F&F jeans
Mango coat
CCC heels
Michael Kors handbag
Primark shirt

You May Also Like

2 comments

  1. už si myslím, že v nedávnom článku písala, že ti nebýva zima na nohy :D tak potom chápem tie lodičky :) inak kabátik nos viac, lebo ti pristane :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já se po pravdě o adventu vůbec neválím, ale také to bude tím, že jsem maminka a vlastně i tím, že jsem pořád někde venku a fotím :D. Nicméně v jednoduchosti je krása, ale nemohu si pomoct, tyto boty se mi moc nelíbí, nemám moc ráda tyto na platformě, ale to je pouze můj názor. 100 lidí 100 chutí. Také by se mi možná více líbili k tomuto v matné černé. Ale co úplně je úžasný kousek, tak to je kabelka ♥ do té barvičky jsem se zamilovala ♥.
    Celkově, až na ty boty (jen z mého pohledu) se mi outfit líbí.

    SAGI Style

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)