Photo diary: December 2016 I.


Krásné odpoledne,

dneska tu pro Vás mám zase další půlměsíční shrnutí. Polovina prosince je už za námi a za 9 (!!) dní jsou Vánoce. Jupí! Leto se na ně těším snad nejvíc, co si pamatuju. Možná je to tím, že už netrávím tolik času doma s rodiči a vídáme se daleko méně. Proto se těším, až přijedu domů, ozdobím s bráchou stromeček, dám si cukroví a lehnu si k televizi. To je totiž ta pravá vánoční pohoda a ne tenhle shon po vánočních dárcích, který poslední dobou zažívám. Fotek pro Vás mám opět celkem dost a k většině tu zase budete mít nějaké menší povídání. Tak pojďme na to :)

Po dlouhé době jsem si užila pravý brunch. S Evčou jsme si našly jedno dopoledne, kdy jsme měly vyjíměčně obě čas a zašly jsme se nasnídat do Národní kavárny. Prostředí tam je opravdu příjemné, a pokud budete mít místo u okna, tak máte i bezva výhled na projíždějící tramvaje. A to já miluju! Nic nemůže být víc pražské.


Dalším velkým zážitkem pro mě bylo setkání s mojí oblíbenou blogerkou Ejvi, u které jsem vyhrála tenhle skvělý diář, který mě opravdu zaujal a chtěla bych Vám o něm napsat samostatný článek, tak snad to stihnu ještě letos. Jinak Ejvi byla moc milá a diář mi donesla až domů :)



Na začátku prosince jsem taky dokoukala Narcos. Doporučuji všema deseti!





Letos jsem se poprvé opravdu pustila do pečení. Zatím jsem stihla jen perníčky a linecké, ale mám ještě v plánu udělat vanilkové rohlíčky, které naprosto zbožňuji a jsou asi moje nejoblíbenější cukroví. A na to, jaká jsem nešika, tak jsem toho zas tolik nepřipálila :D




Už dvakrát jsem vyrazila na vánoční nákupy (bezúspěšně zatím) a vždycky jsem si dala snídani v Bageterii. Pokud jste neměli, určitě vyzkoušejte, já mám nejradši tenhle toust s cappuccinem.


Po dlouhé době jsem se také zúčastnila nějaké kulturní události. Bráchy přítelkyně Natálka měla v tanečních věneček, takže jsem si udělala výlet do Boleslavi, abych se na ní podívala. A měli to opravdu kouzelné :)) Jo a to víno, to je jenom pro efekt, rozhodně jsem se tam neopila :D

P.S. na těch podpatkách, co jsou na prvních třech fotkách, jsem vydržela přesně hodinu a půl. Gratulujte mi!







V novém bytě, kam se během prosince snažím přestěhovat, máme skvělé zrcadlo na rychlé focení OOTD, bezva!:D





You May Also Like

3 comments

  1. Moc gratuluji k výhře diáře, zrovna nedávno jsem na něj koukala, mají k němu i krásné samolepky ....moc povedené :).
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s tebou. Vánoce bez cukroví a povalování se u televize nejsou Vánoce :D Už se nemůžu dočkat, až všechny ty předvánoční zmatky skončí a já budu mít čas na své oblíbené filmy - Lásku Nebeskou a Sám doma.

    Jinak u mě probíhá giveaway, kdybys měla zájem :)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  3. Ty perníčky :3 moc se mi líbí tvoje bunda na čtvrté fotce zespod

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)