New in | stationery 0.1

Se začátkem školy mám spojené nákupy nových sešitů, tužek a penálků. Vlastně je to moje nejoblíbenější část na škole :D Hrozně zbožňuji všechny roztomilé sešitky a tužtičky, které Vám tu školu prostě musí zpříjemnit. V září jsem si přečetla několik DIY článků s nápady na vlastnoručně vyrobené sešity a moc se mi to líbilo. Nejvíc mě asi zaujalo video Míši ze Stylewithme, na které se můžete podívat tady.


Já jsem tenhle rok měla daleko více času, protože mi škola začala až v říjnu, a taky daleko více možností, protože jsem se přestěhovala do Prahy a tady je toho přece jenom víc. Prošla jsem snad všechny knihkupectví (hlavně Neoluxor na Václaváku, kde jsem toho pořídila nejvíc!), Tiger a další náhodná papírnictví, na která jsem narazila. Všechno jsem to pro Vás nafotila, takže se můžete inspirovat, pokud stále sháníte nějaké pěkné věci do školy :)





Sešity - Neoluxor, Václavské náměstí

Zvýrazňovače - Knihy Dobrovský



Notýsky - Primark

Diář - Právnická fakulta, spolek Juristi

To do zápisníček - IKEA

OrganizérPoštovnézdarma (organizér mi bohužel přišel v jiné barvě, než jsem si objednala, ale stejně jsem s ním moc spokojená - vejde se do něj spousta věcí, drží - slepila jsem ho lepidlem, a jako bonus navíc vypadá super roztomile). Co se týká doby doručení, tak to byly asi tři týdny, což je na takovýhle eshop fajn. Já jsem z něj sice byla nadšená, ale každý, kdo se staví u mě doma, tak ho opravdu obdivuje a všem přijde hrozně roztomilý, o to radši ho mám a jsem moc ráda, že jsem si ho objednala a může mi zdobit můj stolek. Určitě se hodí i na různé kosmetické věci, které si do toho poslední dobou také často dávám - mám v něm štětce, linky a řasenky. Líbí se mi, že je to přehledné, každý druh kosmetiky má svůj kalíšek a zároveň to dobře vypadá. Takže za mě super a určitě to můžu doporučit (jediný mínus tedy bylo to, že to celkem špatně drželo, ale jak už jsem zmínila výše, lepidlo tenhle problém hravě vyřeší).


You May Also Like

15 comments

  1. Úžasný věci, taky takový nákupy úplně zbožňuju!!:)))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, mohu se zeptat odkud je ten notes s mopsikem? Zivy mi nestaci, sbiram s nim vse, dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je z Primarku, ještě by ho tam mohli mít :)

      Vymazat
    2. dekuji, jojo tam maji mopanich veci vzdy hodne

      Vymazat
  3. Jé, ten deníček z Primarku z mopsíkem je rozkošný! :)
    Style in the words

    OdpovědětVymazat
  4. Jůů, nádherné věci, věřím, že ti školu zpříjemní :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. selfie sešit a love sešit :3 uplně dokonalý kde jsi je sehnala?:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tolik krásných sešitů, páni! Líbí se mi všechny :).

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju takovéhle papírnické věci a ty jich máš prostě tolik a tak moc cute! :3
    ladycaterpillar

    OdpovědětVymazat
  8. Ježiš to jsou krásné věcičky! Ten zápisník s mopsem je naprosto boží :D
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  9. Páni, člověk narazí na spolužáky na každém rohu :D Obdivuju ty sešity, já jsem už během prvních pár dnů zjistila, že psaní rukou nestíhám, takže jsem rychle přesedlala na noťas. Sešity krásný a držím palce, aby se ti ve škole líbilo.

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)