New in | home decor, fashion and beauty

Tenhle článek měl původně začínat úplně jinak, ale jelikož jsem se včera dozvěděla úžasnou zprávu, která mě ohromně potěšila a dala mi hroznou chuť blogovat, tak jsem se rozhodla s ni začít tento článek. Byla jsem nominovaná na Blogerku roku v kategorii Cosmo OBJEV! Tímto bych Vám chtěla poděkovat za nominaci a taky bych Vás chtěla požádat o hlasy, které mi můžete dát TADY. Stačí vyplnit údaje a potom to potvrdit emailem. Za všechny hlasy předem děkuji, jste nejlepší! <3 Ráda bych se také podělila o to, komu jsem své hlasy poslala já. Z kategorie beauty to byla samozřejmě Mia, ve fashion u mě vítězí Lucka, v kategorii life jsem zvolila svoji oblíbenou Verču a ve videoblogerce holky z A Cup of style. V kategorii food jsem nehlasovala, protože jídlu nerozumím a nějak ty blogy nesleduju :) Komu patřily Vaše hlasy?

Teď už ale k dnešnímu článku :) Mám tu pro Vás konečně ten slibovaný PRIMARK AND IKEA HAUL, kvůli kterému jste mi psali i na ask, což mě potěšilo, že se na článek tolik těšíte. Článek s fotkami z mého výletu do Drážďan jste už mohli vidět tady a teď tu pro Vás mám fotky toho, co jsem si koupila a ještě navíc také fotky věcí z Ikey, protože jak víte, tak jsem si nedávno zařizovala byt v Praze a tak jsem v Ikee trávila dost času a celkem hodně jsem si toho pořídila. Navíc tu mám taky jednu fotku s věcma, které jsem si pořídila v Butlers při mé návštěvě Drážďan :)

IKEA: 

Pléd a povlečení :)



Primark :







Nejkrásnější polštářek z kolekce od Gabrielly :)))) 


Butlers: 


You May Also Like

13 comments

  1. Ta košile je skvělá, pdoobnou sháním už dlouho :(

    OdpovědětVymazat
  2. Máš můj hlas, držím palce :) Petra K.

    OdpovědětVymazat
  3. ty si trapná ty kráso

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné věci a to povlečení je zkrátka kouzelné! :)

    Jinak já jsem hlasovala v Cosmo Objevu pro tebe, v Beauty pro Miu ve Fashion pro holky z Cup Of Style, Life to byla jednoznačně Anie Songe a youtube Shopaholic Nicol :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jeee ty backurky jsem si z primarku ted privezla taky, akorat v sede :) a svicky byly nutnost!

    OdpovědětVymazat
  6. Krasne veci!! :) ^^
    evedythingononepaper.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Krasne vecicky a ti postel si vymyslela veľmi pekne

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)