Random: 5 apps for your iPhone

Krásné pozdní odpoledne,

dneska jsem si pro Vás připravila takový trošku netradiční článek, který se bude týkat aplikací, která já osobně používám a chtěla bych Vám je doporučit. Samozřejmě, že sem nebudu dávat aplikace jako Instagram nebo Weheartit, které sice používám, ale vím, že je asi každý z vás zná.

1. Goodreads

Každá z Vás určitě ráda čte, nebo by aspoň chtěla číst trochu víc. Proto jsem si pro Vás jako první připravila aplikaci Goodreads. Zaregistrovat se můžete i přes internetovou stránku tady. Funguje to podobně jako CSFD, akorát se samozřejmě jedná o knihy. Můžete si na svém profilu přidat přátelé z facebooku a sledovat, jak hodnotí knížky, které přečetly, můžete si udělat svůj wish list knížek, které chcete přečíst a také si zaškrtnout ty, které zrovna čtete a průběžně upgradovat stranu, na které zrovna jste a aplikace Vám ukáže, kolik procent z knihy jste už přečetli. Jako poslední bych tady ráda zmínila Reading challenge, o které už jsem Vám psala v článku Reading challenge 2015, kterou si tam taky můžete zařídit. 

Zrovna jsem začala číst Girl Online :) Četl jste někdo? Zatím mi to přijde jak takový románek pro třináctileté holky, ale uvidíme, třeba to překvapí :)

2. Crossy road

Jako druhou aplikaci bych Vám ráda představila Crossy road, což je sice úplně jednoduchá hra, ať už po stránce grafické nebo herní, ale stoprocentně Vás dokáže zabavit a už nikdy nestrávíte nudné hodiny ve škole jinak. Uvidíte, jak se Vám vždycky vykouzlí úsměv na tváři, když Vám na mobilu bude svítit nápis: "Your free gift is here." Můj rekord je zatím 317, tak co?:) Má někdo víc?
Lovely bunny je moje nejoblíbenější postavička <3 :))

3. Makeup Genius

Tahle aplikace bude asi spíš pro holky, neboť se jedná o aplikaci, kde když naskenujete svůj obličej, tak můžete vyzkoušet různé druhy extravagantního líčení. Je to poměrně nová aplikace od značky L'oréal a zatím jsme se u ní s kamarádkama docela dobře pobavily. Je to i poměrně přesné a oční stíny jsou opravdu na očích a ne nikde jinde, takže za mě hodnotím určitě pozitivně:) Akorát škoda, že je tam zatím poměrně málo looků.

4. Wanelo

WAnt, NEed, LOve= WANELO :) Je to aplikace, která je v něčem trochu podobná Pinterestu a Polyvore, ale i přesto ji docela často používám. Můžete si tam vytvořit různé nástěnky, sledovat různé obchody s oblečením/kosmetikou/dekoracema a přidávat si věci do wishlistu, nebo je rovnou kupovat. Sice je takových aplikací spousta, ale tahle mě mezi nima zaujala asi nejvíc :) Pokud si mě někdo chcete přidat, jsem tam jako Aneta18- ráda si prohlédnu i cizí nástěnky :)

5. DO!

Jsem strašnej úchyl na organizování věcí, různé diářky, zapisování si úkolů a událostí a tak podobně :D Určitě to má spousta z Vás stejně. Ještě letos, když je toho opravdu hodně- maturita, ples, vysoké školy, přijímačky... tak se mi diářky opravdu hodí. Mám sice asi tři normální papírový diářky, ale jedna aplikace navíc, ještě navíc s upozorněním v dne události, je prostě skvělý nápad. Aplikací tohohle typu je opravdu hodně, ale tahle mě zaujala nejvíce- jednoduché používání, možnost nastavit si vlastní schéma a písmo a možnost odlišit jednotlivé události podle barvy, např. já mám zábavu modrou barvu, školu zelenou a všechno co se týká VŠ barvou červenorůžovou. Takže všem, kteří zbožňují organizování jako já, doporučuji tuto aplikaci stáhnout :)


Líbí se Vám články tohohle typu? Chtěli byste ještě někdy nějaký?:)

You May Also Like

1 comments

  1. Wanelo vypadá skvěle, já sice nemám iPhone, ale našla jsem to i na Google Play, tak to vyzkouším:)

    http://carolinegrey.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)