Photo diary: FEBRUARY 2015

Ahoj, další měsíc už skoro za námi a já jsem tu opět s fotkami za měsíc ÚNOR :) No, nějak ten rok letí, jindy by byla tak půlka ledna, ale letos prej, když teda maturuji, tak to bude utíkat co nejrychleji, abych neměla vůbec na nic čas a pořád dokola slyšela slova jako vysoká škola, přijímačky, maturitní práce, maturita...Už mi z toho trošku hrabe :D Jste na tom někdo stejně, maturujete a zároveň se ještě musíte učit na přijímačky na vysokou školu? Asi bysme mohli založit nějaký klub proti času, který teď tak moc potřebuju a vůbec ho nemám :( :D No, už Vás tu radši nebudu moc deprimovat řečma o maturitě a vysokých školách, ještě byste z toho pak byli v depresi jako já :D Doufám, že se Vám fotky budou líbit, budu ráda, když se se mnou v komentářích podělíte o tu,  která se Vám líbí nejvíce :)

Další moje knížka za tento rok. Určitě jste o ní asi všichni slyšeli, ale za mě můžu říct, že nesplnila ani zdaleka mé očekávání. Z podobných knížek mě mnohem více zaujal Mnich, který prodal své ferrari, knížka, na kterou jsem Vám tu psala recenzi.

Svíčky z F&F home jsem měla vyhlídnuté už dlouho a když jsem se pro ně teď konečně dostala, tak byly ještě ke všemu ve slevě :) 
Nejkrásnější valentýnská kytička, kterou jsem kdy dostala :))
Nesmí chybět nějaký selfíčka a dva nový kryty na iPhone :)))

You May Also Like

3 comments

  1. Veľmi pekný post. Tie ruže ti závidim (v dobrom) ja som dostala lízatko ♥ :D http://zidozimekablog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné fotky. Já maturuji až za dlouho, ale budu to mít určitě stejně=)
    http://ggeek.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky! Svíčky z F&F se mi strašně líbí, ale když jsem k nim čichala, tak jako nic moc.. :D Já mám od maturity ještě pár roků pokoj, ale to uteče jako voda. Tobě držím palce :)

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)