Fashion and beauty wishlist

Poslední týden vůbec nemám na nic čas, dodělávám maturitní práci a celkově je toho nějak moc do školy + ještě Národní srovnávací zkoušky, takže se omlouvám, že články nepřidávám tak často jako jste zvyklí.
Dneska jsem si pro Vás připravila takový svůj fashion and beauty wishlist, který bych si ráda během nějaké asi delší doby (vzhledem k náročnosti seznamu) odškrtala. Jedná se hlavně o doplňky, kosmetiku a oblečení, ale jako bonus jsem tam přidala i svůj vysněný fotoaparát- Olympus Pen, což určitě všechny blogerky moc dobře pochopí :) 

1) Olympus Pen- jo, chci ho, protože se mi hrozně líbí design, protože zřejmě podle fotek spousty blogerek umí skvěle fotit a protože ho prostě potřebuju!:D Moc se ale v těhlech věcech nevyznám, takže bych klidně ocenila rady, který přesně je nejlepší v porovnání cena-kvalita (funkce) a jak moc se liší.

2) Rtěnka od Mac- hlavní důvod, proč jsem se do ní zamilovala, je úžasně elegantní design, který má. Navíc mám v poslední době hodně oblíbené červené rtěnky a tohle je prostě taková klasika, kterou bych si přála.

3) Sunnies- jasně, slunečních brýlí mám spousta, jenže jenom jedny, které mi opravdu sluší a to jsou ty klasické pilotky a já bych zas pro změnu chtěla zkusit něco nového a stylového:)

4) Hodinky Marc Jacobs- co se týká hodinek, tak se mi nejvíc líbí ty od Marc Jacobs a Michael Kors. Ráda bych nějaké zlaté, protože by se mi hodily ke spoustě věcí. Tyhle bílo-zlaté jsou ale jasně nejkrásnější!:) Kam se hrabe DW!

5) Tělový sprej Victoria's Secret- po tomhle tělovém spreji koukám už hrozně dlouhou dobu, ale pořád jsem se nějak neměla k tomu, abych si ho objednala. Možná je to tím, že tělové spreje zase tolik nepoužívám, ale kdo by odolal tomuhle krásnému designu, i kdyby mi měl jenom zdobit pokoj?:)

6) Roztrhané boyfriend jeans- tenhle styl riflí se mi prostě hrozně líbí! Co je ale horší, asi mi zřejmě nesluší :( Zkoušela jsem si jich už vážně na spoustu a na každých jsem vždycky našla něco, proč si je nekoupit. Možná mě tak moc trápilo, že mi nesluší, že jsem v tom hledala jiné závady- no jo, achjo :( :D Ale jen tak to nezvdám!

7) Kabelka Michael Kors- sice ji má spousta lidí, ale taky spousta z nich má fake. I když už je poměrně dost okoukaná, tak se mi líbí její jednoduchost, elegantnost a praktičnost. A navíc mít značkovou kabelku taky není špatný :))

Co říkáte na můj wishlist? Přejete si z něj taky něco?:) Dejte mi vědět do komentářů!


You May Also Like

12 comments

  1. Tělový sprej od VS chci taky už dlouho. Jsem na tom stejně jako ty, protože tělové spreje moc nepoužívám, ale ten jejich design je roztomilý :D Koukala jsem, že je mají na parfums celkem za dobrou cenu akorát nevím jakou vůni :/

    OdpovědětVymazat
  2. BF jeany jsou moje nejoblíbenější, ale je pravda, že chvíli trvalo, než jsem našla ty správný :) No a hodinky od MJ i od Korse jsou krásný, taky si chci jednou nějaký pořádný hodinky pořídit:)

    Tech for Girls!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky :) koukam ze sledujes modu docela dost, dokazala bys mi poradit, zda ted nekde sezenu hnedou chlupatou vestu ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zkus H&M, tam je mají celoročně, nebo třeba Zara :)

      Vymazat
  4. Telový sprej od VS aj BF jeany by som tiež strašne chcela :) :) ♥♥
    Na blogu som urobila tiež wishlist, tak ak chceš môžeš sa pozrieť: http://lifeasiva.blogspot.sk/2015/02/another-wishlist.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, fotak je bozi,ale musis se naucit taje foceni jako ISO, nastavit clonu atd, jinak jsou to normalni fotky. Designove je super,ale treba Canon G16 ma lepsi barvy, cenove je levnejsi , jen je cerny:) Jinak pokud uvazujes o Olympusu, rozdhones doporucuji nejaky kurz foceni. O.ma hodne blogerek nebot Olympus s nimi spolupracuje a sponzoroval souteze, proto jej chvali.

    OdpovědětVymazat
  6. Wow! Máš dobrý styl! Nejvíc se mi z toho líbí asi ty hodinky :D Kdyžtak koukni na můj blog (www.batrtv.blogspot.cz)

    OdpovědětVymazat
  7. Po Victoria's secret sprejích taky už dlouho pokukuji:) Ale stále jsem se nedokopala k tomu, abych si je objednala :D
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  8. Victoria Secret body mists are the best!

    x
    www.thecherryfactor.com

    OdpovědětVymazat
  9. skvele veci, nad tim olympus fotakem tez premyslim:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2015/02/beauty-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  10. Presne také boyfriend džínsy by som chcela, a tiež mi nepristanú... ale raz sa určite nájdu také, čo budú :D a tiež mám na wishliste rúž od Mac, len možno trochu tmavší odtieň :)
    Krásny víkend!
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)