Photo diary: April 2017 I.


Krásné velikonoční pondělí,

Dva týdny (dobře, 17 dní) utekly jako voda a já tu pro Vás mám zase další kupu fotek. Přijde mi, že tu pokaždé akorát píšu o tam, jak to hrozně uteklo, ale ono fakt. Mně normálně přijde, jakoby včera byl apríl a dneska už je přes půlku dubna pryč. Fuč. Úplně se vypařila. Teď je to všechno znásobené ještě tím, že mám pocit, že se vůbec nestíhám učit na zkoušky, kterou jsou sice až za měsíc, ale je toho tolik, že jsem měla začít už tak před měsícem.

Většina fotek, které tu dneska uvidíte, jsou skoro všechny asi z těch 4 dnů, kdy bylo opravdu krásně, takže jsem fotila o sto šest. Měsíc duben je taky asi měsíc, kdy jsem za celou dobu blogování vyfotila snad nejvíc outfit postů - hurá!:D Konečně jsem se taky za poslední měsíc zlepšila v pravidelném přispívání na blog (vtipný, že to píšu zrovna, když jsem o jeden den nestihla svůj limit jeden článek za tři dny:D) a doufám, že se to teď nezhorší, když bude toho učení jenom víc a víc.

Už jsem se zase dostala k učení, je to se mnou hrozný poslední dobou :D Abych se dostala k něčemu příjemnějšímu, tak bych Vám ráda řekla, že v blízké době chystám na blog větší množství cestovatelských článků - tenhle víkend jsem byla v Polsku v Krakově a ještě na další zahraniční cesty se chystám. Ale zatím nebudu ještě prozrazovat kam - zatím jenom malá nápověda: nakupování, sluníčko a památky.

Jaké cestovatelské plány máte vy a jak si užíváte velikonoční pondělí? Já jsem ostuda a ani nemám nabarvená vajíčka, takže jsem to ráno zachránila aspoň vánočkou :D:)
























You May Also Like

1 comments

  1. Aaaa, další super článek :D♥ Stříbrný botky za mě totální pecka, všechny fotky kafe mi teď ve třičtvrtě na jedenáct večer nahnaly chuť na trošku kofeinu, a svíčka je neskutečně roztomilá :) Mimochodem taky neumím vstávat brzo :D Těším se na další článek ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)