Sunny morning & foodie tip


Nejsem zrovna raní ptáče, ale když mám jednou za týden školu od 8 a musím vstávat v 6:30, tak se toho snažím využít a celý den si pořádně užít. Zrovna jeden takový hezký slunečný den jsem zažila včera.

Hned po škole, která mi končila už v půl 10, jsem se sešla s Deny a užily jsme si takový to pravý holčičí dopoledne. Deny měla vybranou kavárnu kousek od Staromáku, kam jsme nejdřív zašly na kafe a čaj. Pokud jste ještě nenavštívili kavárnu Cathedral café, která je vlastně v samém centru Prahy, určitě to brzy napravte. Posezení je možné vevnitř, venku na zahrádce a pak v takovém skleníku, kde jsme byly my a připadaly jsme si, jak když sedíme na venku na zahrádce. Naprosto mě tyhle prostory a celý design kavárny uchvátil. Kdybych řekla, že je to nejkrásnější kavárna, kde jsem kdy byla, tak bych asi ani nepřeháněla. Abych teda jenom nechválila, tak ceny Vás asi nepotěší. Ale to se není čemu divit, když se kavárna nachází v malé zatoulané uličce kousek od Staromáku. Pokud se ale chystáte jen na kafe, tak Vás to asi nevytrhne. 





Cathedral Café Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Potom jsme se šly projít po Staromáku a tak nějak (jak je u nás holek zvykem) jsme zabloudily Na Příkopy a nevynechaly tím pádem ani nakupování. Já jsem si pořídila červenou koženkovou bundičku, kterou jsem Vám dávala na instagram, abyste mi poradili, jestli ano nebo ne. Přišlo mi celkem dost zpráv a všem se bundička moc líbila, takže jsem ji tam nemohla nechat! Potom jsme ještě zašly na Ovocný Trh a nafotily pár fotek. Celé dopoledne jsme zakončily v C&A, kde jsme při odchodu dostaly obě krásnou kytičku, která mi zlepšila náladu na celý den. Pak už jsme obě pospíchaly do práce, takže jsme se rozloučily.




Mám takovéhle slunečné dny plné kaváren, focení a nakupování moc ráda a už se těším, až si to zase zopakujem.

Jak trávíte své oblíbené dny vy?:)





My outfit:

Mango jeans, coat
Primark shirt
H&M bag
Vagabond shoes
Daniel Wellington watches

You May Also Like

4 comments

  1. Mám podobnou košili :) moc pěkný outfit. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně takhle vypadá můj oblíbený den také :D A také to mám tak, že když už musím vstávat, a den není příliš vysilující, užívám si ho nejvíc, co to jde :) Kávu neodmítnu nikdy ♥ Kavárna vypadá opravdu nádherně, musí se v ní skvěle relaxovat :)
    A s bundičkou jsi chybu určitě neudělala, je naprosto boží ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  3. Taky nejsem ranní ptáče, proto, když musím vstávat do práce o půl 5, tak pak je pro mě úplný šok, že mám před sebou celý den :D I když je pravda, že po tom brzkém vstávání vždycky odpoledne ulehnu a prospím půl dne :D
    Hrozně moc se mi na tobě líbí ta košile - a hlavně pak červená bundička. Ta je naprosto božská♥

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)