Monday random post 0.1

Krásné pondělní odpoledne!

Pondělí určitě nepatří mezi mé oblíbené dny, a tak jsem se rozhodla si ho trošku zpestřit psaním randomových postů, které si moc ráda čtu na ostatních blozích, a tak doufám, že mě bude bavit i je pro Vás psát. Také doufám, že zlepší den i Vám, a že se sem za nimi budete rádi vracet :) Bude to vlastně takový povídací článek, kde se dozvíte třeba nějaké novinky z mého života, co se chystá tady na blogu, nebo co mi za poslední dobu udělalo radost (ať už je to nově objevená kavárna nebo  pořízení botiček na zimu).

Rovnou tedy začnu s něčím příjemným, co mi poslední týden dělá moc velkou radost. Počasí. Když jsem někdy v půlce října vylezla ven, měla jsem strach, že mi umrznou uši a neměla jsem chuť vůbec na nic. Naopak teď, když vyjdu ven, je mi příjemně teplo a to můžu mít třeba jenom koženou bundičku a svetr. Díky tomuhle skvělému počasí si teď moc ráda dělám procházky po Praze, jenom já a můj milovaný Olympus PEN. Praha je tak moc nádherná! Prosím, prosím, víc takových skvělých dní plných sluníčka!



Poslední dobou mám celkem kreativní náladu, stále něco vymýšlím, něco dělám a dokonce jsem se začala i trochu učit - už bylo taky na čase! Jsem teď hrozně vytížená, nemám skoro žádný volný čas, ale popravdě si to naplno užívám a jsem moc šťastná. Všechny své nápady a postřehy si zapisuju do svého Teribear diářku a není nic lepšího, než mít všechny své poznatky hezky pohromadě sepsané na papíře. Často se přistihnu, že si diářkem jen tak listuju a přitom se usmívám. Pořídila jsem si ho na Designbloku u stánku Presco. 


Když už mluvím o nápadech, spousta z nich se také týká blogování, samozřejmě. Popravdě není den (možná ani hodina), kdy bych na blog nemyslela, nepřemýšlela, co psát za článek, nebo jaký outfit bych mohla nafotit. I při nakupování kosmetiky přemýšlím, o čem bych Vám mohla napsat. Snažím se si nekupovat stejné produkty, které už jsem dříve měla, abych Vám mohla zas napsat o něčem jiném. Co se týká nějakých nápadů na články, tak kromě pondělního random postu, který bych ráda psala alespoň 1x za 14 dní, bych také ráda začala psát Month changes, což by byly články týkající se zdravého životního stylu. Dříve už jsem takové posty psala a moc Vás bavily, tak bych se k tomu ráda vrátila. Také bych chtěla začít dělat více tématických projektů, a jelikož se blíží Vánoce, tak určitě bude o čem psát. První článek už mám tak nějak vymyšlený a dočkáte se ho určitě do konce listopadu - bude to můj DIY adventní věnec, tak se těšte! Také jsem si myslela, že bych pro Vás udělala další díl Blogerky v kuchyni, který je spíš takovou parodií na skutečné vaření / pečení.


V posledním new in článku jsem vám psala, že jsem si pořídila bělící gel od White pearl a těšila jsem se, jak Vám o něm napíšu samostatnou recenzi. Ale vzhledem k tomu, že bělící gel vůbec nepomáhá, bych Vám ani neměla o čem psát. Takže za mě jedno velké NE! Rozhodně nedoporučuji.


Abych článek nekončila negativně, mám tu pro Vás na závěr botičky, které jsem si o víkendu pořídila ve Vagabondu. Hrozně dlouhou dobu jsem podobné sháněla a už jsem měla strach, že se do zimy snad nedočkám, ale tyhle jakoby tam na mě snad čekaly. Miluju je a jen tak už je nesundám!:)


Jak se Vám líbil můj první monday random post? Chtěli byste i další takové články?:)

You May Also Like

33 comments

  1. Krásné boty, nějaké podobné sháním i já. A jinak vánoční výzdoba je moc pěkná.. :-) Já doma moc nemám takové věci, ale na focení je používám hojně :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Great photos - I love the booties! And sorry I use Wordpress so I don't have GFC :(

    Tina
    www.justatinabit.com

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotky, závidim ti, že bývaš v Prahe:/ Dúfam, že sa tam konečne niekedy dostanem, prechádzal som tadial cestou do Amsterdamu a to iba v noci ale maximálne ma očarila!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  4. tie topky su super :)
    http://theraspberrylipstick.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne fotky a mily clanok :) tiez by som si mala zadovazit takyto diar, pretoze ja mam len taky maly na pol otrhany :D a ked mam nejaku zaujimavu mislienku tak akurat tak ujde do povetria a zabudnutia. A skoda ze ten bieliaci krem nepomaha lebo som myslela ze si ho kupim....tak ale aspon som neprerobila :) Inak mas strasne fajn blog, nechcela by si sa navzajom sledovat??

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý článek, já furt nemůžu sehnat zimní boty a kabát.. jedny boty se mi líbily, ale bohužel neměli správnou velikost... a kabát už jsem měla skoro vybraný, láska na první pohled, pak jsem si ho oblékla a připadala jsem si, jak když mám na sobě pytel.. takže tak...

    Jinak ti moc závidim Olympuska!:) Já si na něj ted šetřím, ráda bych natáčela videa, ale bohužel nemám čím a Olympusek je prostě dokonalý parták, takže doufám, že po Vánocích bude někde ve slevě :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsme za to počasí taky tak ráááda :) Protože ještě můžu pořád jezdit na kole a to já ráda :). Trčet v dopravních zácpách mě neba.. A těším se na tvůj adventní věnec, jsem zvědavá jak bude vypadat :)

    OdpovědětVymazat
  8. Určitě více RANDOM postů :)) Jinak ohledně toho belení to je prostě zrádné. Já nevím, ale raději budu mít ZDRAVÉ zuby než si na ně plácat chemii bez pomocí profesionála - zubaře atp.. Už jsem četla dost a věřím, že to za to nestojí. Já bych si nic takového prostě někoupila, nevím... Jo a krásné botky !
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som bola cez víkend v Prahe a musím povedať, že som si to náramne užila :) v piatok aj v nedeľu krásne počasie, no čo viac si priať! :)
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
  10. Na DIY veniec sa teším ;) Inak veľmi pekný článok :)
    Fashion Lovers

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle diář prodávají i v Luxoru :)

    OdpovědětVymazat
  12. Lovely, thanks for sharing! xo

    www.eatlovemerry.com

    OdpovědětVymazat
  13. Tie topánky sú úžasné :) A škoda toho beliaceho gélu, keďže inak vyzerá celkom dobre.
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Oh, I like the book you can write in!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    OdpovědětVymazat
  15. Skvelý random, tie čižmičky sú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  16. Boty jsou kráásné! :) A za počasí jsem taky moc ráda, bylo opravdu hezky. Diářek je super, taky bych si chtěla zapisovat všechny nápady a tak, ale jsem strašný lenoch, takže většinu zapomenu.. :D
    KattyLife
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  17. I love that street in the first photo!

    www.tusksandtails.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ten bílý podnosek z Ikea mám také (teda spíš kdo ho ještě nemá) a všechno se na něm fotí hned lépe nebo alespoň takový z toho mám pocit :-D. PS: Ty boty jsou vážně boží :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  19. Jj, počasí se letos opravdu vyvedlo! :-) Jinak super boty! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Praha je opravdu nádherná! ♥
    Těším se na všechny články, co chystáš na blog :))

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  21. Jsem ráda, že vím, že bělící gel od White pearl zkoušet nebudu, alespoň nevyhodím peníze..:) A souhlasím s tebou, Praha je opravdu nádherná, jezdím tam pravidelně každý pracovní den a procházky po Praze mě ještě neomrzely :)
    Těším se na výsledek tvého adventního věnce :))

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Amazing post :) Wanna follow for follow??

    http://ordinaryblondie9.blogspot.hr/2015/11/burgundy.html

    OdpovědětVymazat
  23. tiež milujem takéto randomy! :) veľmi sa mi páči tá hviezdička :))

    OdpovědětVymazat
  24. Na ten advěntní svícen se moc těším, sama ještě nevím, jaký budu dělat =)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)