Kiss my airs

V rámci představení nové řady populárních Air maxů a také jejich 30. letého výročí se celý tento týden koná akce Air max week v krásných prostorách Tančícího domu na Rašínově nábřeží. Výstava je volně přístupná veřejnosti, takže jestli máte dneska čas, tak je poslední příležitost zajít se tam podívat.

Já jsem se zúčastnila středeční zahajovací party a celá akce se mi moc líbila. Zaujaly mě hlavně prostory Tančícího domu a pak taky tváře značky Nike pro tuhle novou řadu. Určitě je poznat, že se Nike snažil vybírat zajímavé osobnosti a ne jenom nějaké známé tváře (když teda nepočítám Ewu Farnu) - mě například zaujala youtuberka Andy Coconut, basketbalistka Sára Krumpholcová a tatérka Duhovka (všechny najdete tady). Celá akce se konala pod záštitou Footshopu, takže o skvělou party bylo zaručeně postaráno, protože si myslím, že Footshop je svými pop-up akcemi už celkem známý.

Myslím, že nejlíp si akci představíte z fotek, takže jsem pro Vás něco nafotila. Jinak pokud Vás zajímá nová řada Air maxů, tak koukněte na oficiální stránky Nike.










You May Also Like

2 comments

  1. Sper fotky! Muselo to tam vyzerať super, ale musím sa priznať že zrovna airmaxi nie sú moje favoritky of nike. :3

    MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doma jedny mám, ale taky vždycky radši nazuju pohodlnější roshe runy :)

      Vymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)