Photo diary: January 2017

A máme tu letošní první článek s fotkami. Jupí. Jak já ráda tyhle články píšu :) A podle odezvy jsou to i Vaše nejoblíbenější články. Mám teď ale nějakou menší psací krizi (to asi po těch všech zkouškách, které mám naštěstí všechny hotové, třikrát hurá!), a tak bych se Vás chtěla zeptat, jaké typy články byste tu chtěli mít?:) Budu moc ráda za každý tip a názor, zajímá mě, co Vás baví číst, protože přece jen ten blog nepíšu jenom pro sebe :)

Tentokrát jsem článek ani nerozdělovala na dvě části, protože když skoro celý leden trávíte zalezlý doma nebo v knihovně a učíte se, tak prostě není moc co fotit. Určitě to změní, až si pořídím smoothie mixer (po kratším váhání jsem se rozhodla pro Nutribullet, tak snad budu spokojená) a budu si každý den dělat pořádné (a doufám že i zdravé) snídaně, které odstartují můj den lépe než ve stoje snězený jogurt a čaj (v lepším případě, občas nestíhám ani to). Protože kdo by si kvůli takovému krasavci nepřivstal, že jo?:)

Jak už jsem psala nahoře, zkouškový mám úspěšně za sebou. Třikrát hurá! A proto jsem pro Vás stihla na konci ledna sepsat nějaké články, které budu teď postupně zveřejňovat, a taky nafotit fotky mých, poslední dobou celkem pohodových, dnů, aby tenhle článek byl aspoň trochu obsáhlý.

Tak a šup na fotky (jako vždycky, kam bude třeba, přidám nějaký komentář, abyste věděli, o co šlo).


Začnu asi moji největší radostí za leden. Konečně mám svůj vysněný kosmetický stolek. Ani neuvěříte, jak dlouho jsem projížděla různé obrázky na Weheartit a Pinterestu a tajně si ho přála. Ještě to teda není finální podoba, chci si k němu dokoupit zrcadlo a postranní světlo, ale to má všechno svůj čas. Zatím jsem moc ráda, že ho mám a můžu na něj každý den koukat a přestavovat si na něm věci. Více fotek a i to, jak jsem si zařídila věci v šuplíku, se dočtete v článku o mém novém bydlení, který bude snad už v únoru.



A jako další je tu moje druhá největší radost za leden. Taky je to věc, kterou jsem si hrozně dlouho přála a teď už je jen tak nesundávám a snažím se je co nejvíc opečovávat. Jsou to takové kontroverzní boty, jedni je milují, druzí je nesnáší. Nikomu nic nevnucuji, ale já je prostě miluju. A navíc jsou teď do tohohle počasí praktické, protože jak se tak znám, jinak bych určitě mrzla v Converskách. A to by mi snad nepřál ani největší nepřítel :D


A takhle vypadal skoro celý můj leden :D 






Velkou výhodou mého nového bydlení je, že většina prostoru je bílá a je tam spousta zrcadel. Co si blogerka může přát víc? Jinak se opravdu snažím, abych tu nezveřejnila všechny fotky bytu, co jsem zatím pořídila, ale nějak si nemůžu pomoct, protože z toho mám obrovskou radost, kterou s Vámi chci sdílet :D:)

Dlouho jsem nesdílela fotku s brandnooz boxem, tak tady přidávám menší náhled do toho prosincového, kde mě nejvíce zaujaly tyhle dva produkty :D :)






Dlouho jsem nepsala žádný článek s foodie tips, tak aspoň sem přidám nějaká místa, která jsem za poslední dobu navštívila, a kde se mi moc líbilo. První fotka je z Emma espresso bar, o kterém už asi každý z Vás slyšel. Je hned kousek u Masarykova nádraží a je tam opravdu příjemné posezení na takovou večerní kávičku a podrbání s kámoškou. Salát caesar je vyfocen v Restauraci u Zábranských v Karlíně. Celkově do tohohle podniku chodíme moc rádi, protože ten salát s česnekovou bagetkou tam mají prostě nejlepší. A to nejlepší na závěr! Pokud jako já a Kačka preferujete pořádně sladké snídaně v krásném fotogenickém prostředí, tak nesmíte zapomenout navštívit If café na Tylově náměstí. Za mě 10/10.















Jelikož jsem loni ani jednou nebyla na snowboardu, řekla jsem si, že to letos hned po zkouškách napravím. A taky se tak stalo. Původně jsme chtěli jet jenom na jeden den, ale nakonec jsme sehnali poměrně levně ubytování, a tak jsme jeli už v pátek. Spali jsme v Rokytnici, kde jsme i večer zašli na místní diskotéku. Nikdy bych nevěřila, že se na venkovské zábavě budu bavit líp jak v Praze. Ale je to prostě úplně něco jiného, když Tě tam nikdo nezná :D Druhý den jsme hned ráno vyrazili do Herlíkovic a jezdili jsme skoro až do 4 hodin. Takže po mém proleženém lednu v knížkách jsem zažila celkem svalový šok :D Ale bylo to fajn a už se těším, až pojedu znova :)





Pokud se rádi bojíte, tak určitě doporučuji, pokud jste strašpytlové jako já, tak nedoporučuju :D




Ještě tu pro Vás mám jeden foodie tip - running sushi na Flóře je asi to nejlepší, co jsem kdy měla :) a navíc super milá obsluha!







Na konci ledna jsme se byli podívat na hokejový zápas Sparta - Liberec, protože přítel dostal lístky do skyboxu. Pro mě ideální kombinace - hokej mám moc ráda a ještě ke všemu tam měli sushi, takže super zážitek :D:) Až na ty týmy teda :D


You May Also Like

6 comments

  1. Milujem tieto články :D Možno to vyznie nejako "úchylne" ale máš krásne oči a postavu :D Fakt :)
    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju súťaž, ktorá je na blogu GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky :) ty jsi tak nádherná že fakt nevím :3 :D :))

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Áno tieto typy príspevkom mám aj ja najradšej. :3 Mimochodom krásne fotky. Hlavne kávičky a jedla :))

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  4. Skvely fotky ❤ ja si taky letos udelala radost diarkwm od "momenticku" a jsem nadsena. Jen mi vcera spadl a rozlamali se mi kolecka.. Tak musim objednat nove ,❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jaký bys chtěla? já mám navíc černý myslím, můžu věnovat :)

      Vymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)