New in | stationery 0.2


Tužky seženete tady
Krásné odpoledne,

dneska jsem si pro Vás připravila new in z kategorie, na kterou hodně ulítávám. Papírnictví. Když si chci udělat jen nějakou malou radost, tak si nejradší v Neoluxoru vyberu nový sešit, nebo si objednám nějaké roztomilé tužky. V dnešním článku najdete i sešity, i tužky, ale taky antistresové omalovánky a porovnání dvou studentských diářů.



Tyhle tužky mi rozsvítí oči pokaždé, když je vidím. Jsou opravdu pestré, každá píše jinou barvou a na fotkách vypadají skvěle. Odkaz na ně najdete nahoře pod fotkou. Zelený sešit jsem si pořídila v Neoluxoru do zásoby a druhý (ten s Hello Kitty) jsem dostala od kamarádky, jen tak :)




Trend antistresových omalovánek mě hned zaujal. Nevěděla jsem ale, že to bude spíš stresování než relaxování a vymalovat celou jednu omalovánku zabere opravdu hodně času :D Ale i tak mě to celkem baví a ráda se vracím tímto způsobem do dětství :) Jinak jsem si musela pořídit i pastelky, protože jsem zjistila, že ty moje už nějak dosloužily :D




Miluju diáře. Jsem ten typ člověka, který si do nich vydrží psát opravdu téměř celý rok. Letos jsem si pořídila dva. Jeden byl velké zklamání a druhý mě naopak moc potěšil. Pokusím se Vám to shrnout do takové tabulky :)

Černobílý diář
cena: asi 390 Kč (už nevím přesně)
co mi tam chybí: rozvrh (jak může ve studentském diáři chybět rozvrh?), časové rozložení dne
výhody: líbí se mi stránka "co musím zařídit, co se musím naučit" u každého týdne
design: ano, líbí :)
HODNOENÍ: 2/5

Právnický akademický diář (prodával se u nás na škole)
cena: 90 Kč
co mi tam chybí: nic
výhody: rozvrh, rozdělení zkouškového a normálního období, informace o naší škole
design: ano, líbí :)
HODNOCENÍ: 5/5

You May Also Like

6 comments

  1. Na papírnictvích a kancelářských pomůcek taky ulítávám, jen je těžký najít to, co by mi vyhovovalo jak funkcemi, tak i cenově :D Všechno, co sis pořídila, se mi ale dost líbí a tak uvažuju, že bych se po něčem mohla zase porozhlédnout :) :D
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. zbožňujem diáre, a najviac ten pocit keď si ho kúpim a prvýkrát do neho vpisujem :) už si tak plánujem kúpiť na rok 2017 a neviem sa dočkať :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Ty tužky jsou úplně úžasné :) taky miluju všechny tyhle krásné věci z papírnictví, takovýhle sešítků bych mohla mít doma tuny :) a máš krásnou barvu notebooku :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  4. Závidím ti ten diár, ja už nad nejakým na rok 2017 rozmýšľam už asi mesiac, ale žiaden ktorý by mi vyhovoval som ešte nenašla :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten diář hlavně ten akademický je fakt super!
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)