Photo diary: November 2016 I.



Krásné odpoledne,

první zkouška! Říkala jsem, že bych ráda zkusila přidávat tento typ článku 1x za 14 dní. Dala jsem si takovou podmínku, že fotek musí být aspoň 20, aby to vůbec o něčem bylo :) Tak jich tu dneska mám přesně 20, jupí!:D

V první polovině listopadu jsem se konečně dočkala hodinek, na které jsem se tolik těšila. Tímto chci moc poděkovat stránce www.danielwellington.com za spolupráci a vy hodinky ještě určitě uvidíte v nějakých outfit postech. Jinak tu pro vás mám také 15% slevu s kódem "oneblondielife", což se před Vánocemi určitě může hodit :) Tenhle jejich nový design #DWclassicblack je opravdu famózní a líbí se mi snad ještě víc než ta bílá klasika. Co na ně říkáte vy, líbí se?:)


Na začátku listopadu jsem se s mamčou zúčastnila módní přehlídky E. Daniely, která se nám obou moc líbila - jak organizačně, tak předváděnými modely. Původně jsem si myslela, že to bude móda spíše pro dospělé, ale překvapilo mě, kolik kousků bych si tam vybrala. Takže pokud rádi podporujete českou výrobu, určitě se na tu značku podívejte :)

V rámci hosteskování, což je moje brigáda, jsem se v listopadu zúčastnila dvou akcí, o kterých Vám sem chci napsat. Normálně jsem o hosteskách nepíšu, ale tentokrát mě jednou zaujalo místo, na kterém se akce konala a podruhé zase program. Akce Carollinum si za své místo vybrala hotel Mandarin Oriental, který mě opravdu nadchnul. Líbila se mi podzimní výzdoba, která dýchala z celého hotelu a taky úžasné SPA, které jsem ale měla možnost vidět pouze na obrázku. Druhá akce byla pro Sencor a jelikož se se mnou zúčastnila i kamarádka, byla to hned větší zábava. Tentokrát byl náš úkol doprovázet hosty po různých památkách v Praze a okolí, takže jsme si vlastně udělaly super výlet - podívaly jsme se na Hrad, do Strahovské knihovny a taky na zámek Konopiště :)

Jak si zatím užíváte listopad vy?:)

No, tohle sushi se jim moc nepovedlo, ale jsem na něm teď tak závislá, že tu nesmí chybět :D:)










Já hrozně miluju klobouky, jediná věc, co mě na nich štve, že si je pak nemůžu nikde sundat, protože ty vlasy jsou pak příšerný :(:D


Kytičky jsou ten nejlepší doplněk do domácnosti, jakmile se vzbudím a vidím je na okně, tak mám hned o 100% lepší náladu:)

Poslední dobou se hrozně ráda učím v kavárnách a musím říct, že je to opravdu prospěšný :)


S přítelem jsme si o víkendu dali tenhle obrovský špíz :D:) a byl výbornej!:)


You May Also Like

13 comments

  1. Krásne fotky. Ten strom z haly by som si najradšej ukradla k sebe domov :D A ďakujem za pripomienku - už dlho si chcem kúpiť tieto malé kaktusy. Snáď u mňa prežijú aspoň mesiac :)

    OdpovědětVymazat
  2. super, hodinky ti dali?

    OdpovědětVymazat
  3. Ty DW hodinky vypadají úžasně! :) A možná bych si taky mohla konečně pořídit do pokoje nějakou rostlinu, hned to místo udělá jiný dojem a přinese i novou energii. Moc hezký fotky! :) Jinak já si listopad teprve užívat začnu, plánujeme pejska a taky přestavbu mýho pokoje :)
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Hezoučké hodinky, ale více se mi páčí ty mramorové Ten kód platí na vše? Výhoda blogerek, že mají hodinky zdarma....my platíme.

    OdpovědětVymazat
  5. Perfektné fotky a krasne hodinky, dufam, ze aj ja sa raz nejake zaobstaram :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    GIVEAWAY SO ZENDIUM

    OdpovědětVymazat
  6. Preskrásne fotky! :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Tieto typy článkov milujem :) Skvelé fotky.
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  8. Takéto typy článkov mám veľmi rada, krásne fotky :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Pekné hodinky, aj keď nie som príliš fanúšik DW hodiniek, tento model sa mi páči. Je oveľa krajší ako tie klasické s textilným remienkom.

    NITA

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)