New in | home decor 0.2



Krásné pondělní odpoledne,

Konečně se mi nahromadilo víc věcí najednou, abych pro Vás mohla připravit tenhle článek. Jak už asi víte (protože ono si moc nejde nevšimnout), tak já miluju home decor! Víc než nakupování oblečení nebo kosmetiky (a to už je co říct). 

A co moji radost z takovéhleho nákupu ještě umocní? Když seženu kvalitní věci za nízkou cenu. A právě nedávno jsem jeden takový obchod objevila. Poprvé jsem o něm slyšela u Shopaholic Nicol, ale protože není nikde v centru, tak jsem na něj nějak zapomněla. Když jsem ale byla kupovat lístky na derby a na skok zašla do NC Eden, uviděla jsem ho!! Stál tam v celé své nenápadnosti - malý obchůdek plný všeho možného. Pepco! Na oblečení jsem nekoukala, takže nemůžu hodnotit, ale pokud sháníte drobnosti do domácnosti (nebo i věci na mytí třeba do kuchyně - houbičky, utěrky, ...), tak tady budete ve svém živlu. Já jsem si tam pořídila nádherný tác na jídlo (na obrázku nahoře) a prkýnko ve tvaru srdíčka, které jsem chtěla využívat na piknik, ale už jsem to nějak nestihla domluvit s počasím :(:D Taky vázičku na kosmetický stolek s nápisem Keep life simple & smile a jednoduchý černobílý obrázek s nápisem No.1 home.

Co tu pro Vás mám dále? V sobotu jsem si udělala výlet s přítelem a s kamarády do Primarku (co jsem si koupila za oblečení, kosmetiku a doplňky uvidíte v dalších článcích), takže nakupování home decor pokračovalo. Vybrala jsem si tam klasicky svíčky s vůní Vánoc (abych se měla na co těšit), pak nádherné mramorové podložky na jídlo a věc, která mi udělala asi největší radost - růžovou podložku k vaně s nápisem Beautiful (to B mi hrozně připomíná nápis Barbie, takže dvojnásobná radost).

A jako poslední - obchod, který nesmí v žádném takovém článku chybět - Ikea. Nové mám tyhle malinké kaktusy v růžových květináčcích a taky povlečení, na kterém jsou věci v článku foceny.

Co se Vám líbí nejvíc?:) A co jste si za poslední dobu pořídili vy?











You May Also Like

8 comments

  1. Krásné věci :) v Pepcu nakupuju hrozně ráda :) májí tam fakt super věci za super ceny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Juuu nádherný! Taky mám ráda různé dekorace a Pepco je na tohle hrozně super! Pořídila jsi krásné věci:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  3. V pepcu maju vždy super veci, tiež máme doma toho strášne veľa odtiaľ. :-)
    Na blogu prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné úlovky ♥ V Pepcu by som neraz minula šialené peniaze ak by som sa nekrotila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty mramorové podložky jsou úchvatné, miluji vše mramorové ♥ A dávám odběr, kdyby tě i můj blog zaujal, budu ráda, když mě budeš sledovat také :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)