Cestovní deníček: Wellness pobyt v Harrachově


Krásné odpoledne,

dneska tu pro vás mám asi článek s nejvíce fotkami v celé historii blogu - téměř 50 fotek! Tak snad to zvládnete :) Na konci srpna jsme se s přítelem rozhodli, že pojedeme na wellness pobyt do Harrachova, protože sportovní a pohybový dovolený prostě nejsou nic pro nás - my si radši zalezeme do vířivky, nebo si uděláme pár koleček v sauně. A ve spojení s čistým horským vzduchem a pár procházkama (ale nebojte, zase jsme to s těma kilometrama nepřeháněli) je to ideální kombinace a člověk si opravdu skvěle odpočine.

Vybrali jsme si hotel OREA resort Sklář, který je opravdu asi 5 minut od centra Harrachova, ale zároveň je na kopci, takže okolo máte jen les, zpěv ptáčků a božský klid. Co se týče ubytování, tak asi nemám co vytknout - moc milý personál (ikdyž na náš pražský zrychlený život bylo všechno trošku pomalé :D), skvělé snídaně, které bych opravdu vyzdvihla, pokoj byl útulný a to hlavní, kvůli čemu jsme do Harrachova jeli, nás taky příjemně potěšilo - wellness. Jediné co mi trošku chybělo byl osvěžovací bazének s ledovou vodou, který bývá u sauny (místo toho tam byla jenom sprcha).

Na večeři jsme většinou chodili do města a ať jsme šli kamkoli, tak nám vždycky chutnalo a obsluha byla moc příjemná, takže určitě doporučuji vyzkoušet více podniků.

Ve středu a ve čtvrtek jsme si udělali takové dva malé výlety. První den jsme se šli podívat k Mumlavským vodopadům, odkud uvidíte spoustu fotek, a ve čtvrtek jsme chtěli jít na bobovou dráhu. Když jsme ale zjistili, že i google mapy jsou v Harrachově dost zmatené, tak jsme to nakonec po dlouhém bloudění lesem vzdali. No nevadí, aspoň jsme se hezky prošli :D:)

Tak a teď už fotky a jak jste zvyklí, tak k některým i malé popisky.








"Prdelko, řekni tři věci, který nám spolu jdou nejlíp. Ta první je ale určitě bezpochyby udělat bordel." :D:D:D A to je pravda. 


Pořád chtěl chodit na houby a najít aspoň jednu jedlou, ale jediný co našel, byla borůvka (kterou se mi mimochodem moc nepovedlo zaměřit) a pak ještě pár muchomůrek :D


"Budeme tvrdit, že to byly aspoň 4 km jo?"  :D
O tom, jak musí být těžký chodit s blogerkou, bych asi mohla (a přítel určitě taky) psát dlouhý eseje. "Vyfoť mě tady a tamhle taky, pak ještě z týhle strany a zezadu." "Prosimtě, musel si tam fotit všechny ty lidi okolo? A co ten koš tam?" No, ještě se má co učit, než bude fotit podle mých představ :D


















Županová fotka z výtahu je prostě klasika, která nesmí z wellness pobytu chybět :D 



Z 50 fotek v bazénu, které jsem ho i přesto, jak byl z toho otrávený, donutila vyfotit, se povedly asi tři a ještě s odřenýma ušima :D 







A zpátky na cestě do Prahy :(

You May Also Like

12 comments

  1. akí ste spolu krásni :))) toľko krásnych fotiek, museli ste si pobyt naozaj užiť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pekné fotky :) Vyzerá to tam úžasne :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jste hrozně pěkný pár :) Moc vám to sluší! A ty máš boží postavu! :)
    Taky preferuju dovolenou stylem "flákárna". Turistika či jiné sportovní aktivity pro mě nejsou dovolená :D
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  4. super fotky ide s nich strasna pohoda :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé vy jste spolu tak krásní ♥. Já taky všechny prudím s tím aby fotili pořádně :D. To mají asi všichni blogeři. Harrachov je krásnej ♥.

    gingerjannie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne fotky :) Super článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekné fotky! Snáď ste si to tam poriadne užili ... :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  8. To zní jako fajn pohodová dovolená, člověk přece jen potřebuje občas vypnout :) a moc vám to spolu sluší :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné fotky, určitě jste si to moc užili :)
    Jedna z nejlepších věcí na takových pobytech jsou ty snídaně ♥ :D :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)