Berlin look



Blogerská práce je něco jako práce spisovatele. Musíte mít tu správnou inspiraci a náladu, abyste něco vytvořili. Říkám to proto, že s tím osobně já mám velký problém. Vím, jak je u blogů důležitá pravidelnost příspěvků. Možná je to vlastně to nejdůležitější, pokud nepíšete úplné nesmysly a Vaše fotky mají alespoň nějakou kvalitu. Já osobně dokážu napsat třeba tři (celkem) kvalitní články za den - když mám tu správnou náladu, inspiraci a chuť psát. Ale pak přijde třeba týden, kdy mám tolik nápadů na články (jako třeba teď), ale chuť je psát zůstala asi někde na pustém ostrově, kam se teď momentálně nemůžu dostat.

Tak jsem se rozhodla, že Vám sem dneska hodím svůj turistický baťůžkový outfit a trochu se vyzpovídám. Právě dneska jsem chtěla psát články o Berlíně, kde jsem byla minulý týden se svoji nejlepší kamarádkou (které tímto děkuji za veškerou trpělivost, kterou měla, když jsem chtěla vyfotit u každé druhé blbosti a ještě tak na všechny možné způsoby a pak jsem zjistila, že mi sjelo ramínko od podprsenky a tak jsem to chtěla fotit celé znova #bloggerproblems). Mám (teda budu mít) pro Vás dva články, kde Vám sepíšu různé tipy, kam zajít, ukážu fotky z míst, které jsem navštívila já, povím Vám něco o šílené dopravě a o tom, jak mi všechny věci z Primarku (představte si nejmenší drobnosti - pilníčky, nůžtičky, sponky, crop topy, ...) v největším lijáku spadly na chodník a vysypaly se.

Jak vy bojuje se "spisovatelskou krizí"?:)



Tak teď už jenom krátce k looku - zvolila jsem svůj oblíbený bílý crop top, který je volný, takže hrozně pohodlný (a Milda ho nesnáší, takže jsem využila jeho nepřítomnosti:D) a k tomu wrapped skirt ze Stradivariuse. Abych dodala svému looku trochu turistický nádech, tak jsem si vzala stříbrný batůžek z Bershky a na nohy samozřejmě conversky. Na ruce mám BFF náramek, který jsem nám koupila k Vánocům a ještě náramek, který mi Anička dala k svátku :)



My outfit:

Stradivarius skirt
Jennyfer croptop
Bershka backpack
Converse shoes
Tally Weijl necklace

You May Also Like

5 comments

  1. Super outfit... hlavne sukňa je krásna (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. S písaním článkov som na tom podobne, niekedy sa mi zdá, že neviem napísať ani jednu súvislú vetu... Inak outfit super, moc sa mi páči sukňa a ružové conversky.

    OdpovědětVymazat
  3. Amazing, I love it ;)

    https://ordinaryblondie9.blogspot.hr/2016/07/celebrating-love.html

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný outfit. :) Problémy s psaním článků mám občas taky. Zrovna nedávno jsem takovouhle krizi měla. Naštěstí už je zase pryč. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  5. Sukňa je top! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)