Foodie random post

Když se nahromadí spousta věcí, které prostě samostatný článek nevytvoří, tak si vždycky vzpomenu na random post! Původní plán byl tedy dělat 1x za 14 dní Monday random post, ale kdo se drží plánů? To je nuda přeci. Takže místo toho jsem třetí random post zařadila takhle pěkně před víkend, protože Vás to třeba k něčemu inspiruje a kdy je víc času na provádění pokusů než o víkendu? Jinak tenhle random post nebude úplně tak random, bude tu všechno co se týká jídla - foodie random!:D

Brandnooz boxy - květen + červen

Původně jsem chtěla psát tyhle články samostatně, ale co k tomu pořád má člověk říkat? Takže pokud Vás zajímají nějaké základní informace o Brandnooz boxech, tak čtěte tady. Pokud Vás zajímá pouze obsah posledních dvou, pak jste tu správně.

Květen

Květen byl takový průměr z těch 3 boxů, které jsem zatím dostala. Nejvíce mě zaujal cider Strongbow, který bych brala klidně v každém boxu, ještě když je v příchuti lesních plodů, a pak taky müsli (protože jsem si zase myslela, že začnu jíst zdravě, ale o tom ještě za chvíli) a Capri-Sonne. Mentosky jsou takový neutrál - nezaujaly, nezklamaly. Co mě ale velmi zklamalo, byly nesolené brambůrky - fuj! To se nedalo jíst :D To Vám teda silně nedoporučuji, i když je to asi zdravější verze, ale to si radši dejte mísu ovoce. Z ostatních produktů už asi nic nestojí za zmínku - jedině snad kečup od značky Spak Gourmet, který patří určitě mezi ty lepší kečupy.


Červen

Naopak červen byl asi top měsíc z těchto třech. Opravdu hodně věcí, na které jsem se těšila, a které mě zároveň i nadchly. Jako top věci bych vyzdvihla asi ledové čaje Ahmed, které jsou na léto úplně super a zase cider Strongbow! Haribo novinka je výborná, já tyhle bonbony prostě můžu, stějně tak Bebe, Fidorka, Chupa Chups a solené tyčinky (ty jsem schopná jíst po kilech). Z čeho se mi ještě teď dělá špatně je melounový mojito od Jupí - nechutnalo, nedoporučuji. Připomínalo mi to žvýkačky (vůbec ne mojito), ale pěkně nechutný a divně přeslazený - no nic, tuhle chuť neumím moc dobře popsat :D

Another foodie tip - La Loca




Pokud máte chuť na pořádnej burger, trávíte zrovna čas v centru města a chcete někde v klidu poobědvat, pak je La Loca to správné místo pro Vás. Nachází se kousek od Karlova Náměstí v tiché uličce vedle Myslíkovy. Jelikož podnik slouží spíše jako bar a noční klub, tak přes den tak tolik lidí nechodí. Je to tedy i ideální místo pro pracovní oběd, na který potřebujete mít klid. Kromě burgerů bych ještě doporučila výbornou malinovou domácí limonádu, kvůli které se tam ještě určitě vrátím.

La Loca Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Jak jsem (zase) začala zdravě jíst (haha) a sportovat (2x haha)


Po kolikátý už to tady je? "Začnu jíst zdravě a taky sportovat! Tak třeba od pondělí. Nebo od toho příštího, abych si stihla nakoupit zdravý věci." Teď nad tím zpětně protáčím oči, ale ne, nebylo to před 3 roky, ale minulý měsíc. Tohle prostě asi nefunguje jen tak, najednou. Ještě když moje denní strava zahrnuje většinou alespoň jedno jídlo z fastfoodu nebo minimálně super sladkou Fantu nebo Colu. No každopádně, během prázdnin to chci nějak vymyslet a omezit alespoň částečně některý věci, protože už i mě samotný je špatně, když vidím cheeseburger. 

Jo a k tomu sportování - 2x jsem byla na bruslích, asi tak po pár km (pár = 2, abyste to správně pochopili) už jsem cítila únavu a nebýt tam se mnou můj trýznitel (čti přítel :D), tak bych 10 km asi rozhodně nedala. A po druhý se to nezlepšilo, spíš možná naopak, ale to bylo vedro, to mě omlouvá (jasně že omlouvá). Jo a taky jsem šla plavat, tam jsem byla vyvedena z omylu, že plavání spočívá v opalování na břehu bazénu a pozorování kolemjdoucích, ale prý se přitom musím doopravdy namočit do vody a ještě ke všemu pohybovat rukama a nohama. To mě trochu vyvedlo z mých doposud zavedených představ. Od té doby už se mi chodit plavat moc nechce.


Other photos






V létě se tomuhle jídlu prostě člověk nevyhne - je všude! :D

Pokud jste stejně jako já narazili na obrázky těchto instafriendly lahviček a jako blázni hledali, kde je prodávají, tak je mají u Vietnamců!:D



Po původní nechuti mi ten Aperol nakonec docela zachutnal :D 




Tady mě už přeslo moje healthy eating a udělala jsem si pořádnej nedělní brunch podle svých představ!:D
A na snapu jsem jako anett18! :)

You May Also Like

5 comments

  1. Ty vieš teda narobiť chúťky (: Ten aperol by som si dala hneď a rovno aj s hranolkami alebo koláčikom :D

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Nene, tohle není článek pro mě :D Hned mám na všechno chuť :D :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Aaaa tolik výborného jídla najednou, to je snad moje smrt! Teď budu muset jít vyloupit lednici. :D Ale když pominu to, že jsi mi udělala šílený chutě, tak se mi článek hrozně líbil. Random články (a ještě ke všemu o jídle!) mě prostě fakt baví. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  4. to je lákadel, zítra si musím koupit Monte :D

    OdpovědětVymazat
  5. everything looks so good :D

    https://alafolie-toinsanity.blogspot.hr/

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)