Spring inspiration

Krásné dopoledne :)

Blíží se sice teprve konec ledna, ale já už tak trochu chytám jarní náladičku. Venku je sice pořád zima, ale z obchodů už na nás koukají jarní vzory a barvičky a je nejvyšší čas, doplnit svůj šatník novinkami z jarních kolekcí. Já jsem si tu pro vás připravila pár kousků oblečení, které zaujaly mě :)


Můj první výběr je z obchodu Esprit, který jsem si za poslední rok docela zamilovala a ráda se tam vracím. Jak tak koukám, je trochu black and white :D :D No, jsem zastánce toho, že basic kousky se budou hodit prostě pořád a nikdy jich nemůžeme mít dost. Ještě lepší je kupovat basic kousky v univerzálních barvách - za mě černá, bílá a šedá. Z jarních věcí z Espritu mě asi nejvíce zaujaly žerzejové šaty s límečkem, který by mi přišly naprosto stylové s koženou bunduou a černýma silonkama. Dále se mi moc líbila halenka se vzorem vlašťověk, která by se buď dala vzít volně s riflema a teniskama, nebo by se třeba dala zastrčit do pouzdrové sukně a k tomu vzít lodičky a hned byste měli (asi spíš měly) skvělý outfit na nějakou společenskou událost. 

Další výběr jsou už trošku barevnější věci a taky jsem sem přidala párku, abych do šatníku zařadila i něco teplejšího, protože na jaře ještě zase takové teplo není. Všechny věci na wishlistu jsou z Manga. Jinak miluju košile v baby blue barvě! Naprosto nejúžasnější! A celkově je modrá moje oblíbená barva pro košile (jak vidíte, haha). Co se týká skinny jeans, tak ty klidně můžete mít v každé barvě... dvakrát, nebo třikrát! A obyčejné šedé (bílé, černé) tričko s chytlavým nápisem je základ každého šatníku a platí o něm to samé, co o skinny jeans!

A jak se vy chystáte na jaro?:)

Na začátku února mi končí zkouškové, tak se budete moct těšit zase na víc článků!:)

You May Also Like

10 comments

  1. Moc se mi líbí ten cardigan z toho Espritu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné kousky, ale hned bych zařadila barvičky, zvlášť na to období jara, už se těším :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja už sa veľmi teším na jar, no ešte nemám premyslené, čo si budem musieť kúpiť :D
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké věci, já bych potřebovala nějaké nové zajímavé topy :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych presne taky potrebovala, jednu dobu jsem si je prestala kupovat, protoze se mi zdalo, ze jich mam hodne a ted mi prijde, ze zadne nemam:D

      Vymazat
  5. Věci z Espritu? Neskutečná dokonalost! :) Zrovna dneska jsem byla v Palladku a šla kolem tohohle obchodu, ale ani jsem do něj nezašla, teď si říkám, že jsem udělala velkou chybu :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelý výber, čokoľvek by som uvítala v šatníku. A kiežby už bola tá jar :D

    NITA

    OdpovědětVymazat
  7. Zrovna teďka řeším, co si vezmu na ples a vsadím opět na černobílou klasiku.. Mám ráda, když mám na sobě něco méně výrazného a doplním to tmavou rtěnkou! :)) I když tomuto výběru bych dopřála trochu barvy, na to jaro.. :)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  8. Super výběr :) Půlka mého šatníku je černo - bílá, a vždycky když zabloudím do nějakého obchodu, říkám si, jo, dneska si koupím konečně něco barevného, ale většinou stejně odcházím s nějakou z těch dvou barev :D A podobnou parku jsem si kupovala v H&M-ku loni na podzim a občas ji vytáhnu i teď, když se pořádně oteplí (bydlím na jihu republiky, a je tu v poslední době až moc velké teplo, na to, že je technicky vzato ještě pořád zima :D)
    She's classy.

    OdpovědětVymazat
  9. Veľmi pekné vecičky :) Hlavne tie bledunko modré :) Veľmi sa teším na jar a pastelové farby :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)