Velká AUSSIE recenze / hloubkové masky



Hned co se v českých drogeriích objevily produkty značky Aussie, tak jsme si je s mamkou zamilovaly. Netrvalo dlouho a naše Aussie rodinka se rozrostla a měly jsme doma spoustu druhů šamponů a taky kondicionérů. Nedávno jsme se rozhodly, že vyzkoušíme co nejvíc hloubkových masek, které stačí nanést na vlasy pouze na 3 minuty, což je ideální čas pro tak vytížené ženy, jakými s mamkou jsme, ideální:)

Colour 

Tuhle masku zkoušela mamka, protože už si dlouho barví vlasy, tak to chtěla vyzkoušet, jestli zaznamená nějakou změnu. Přišla na to, že pokud masku nechá na hlavě méně jak 3 minuty, tak opravdu nedosáhne žádného výsledku, takže od té doby byla trpělivá a masku nechávala působit raději třeba 5 minut. Její vlasy byly potom lesklejší a barva se jí zdala víc živější a přirozenější než předtím. Proto všem, kteří si své vlasy barví, tuhle masku můžu vřele doporučit!

Reconstructor 

To byla první maska, kterou jsem si domů pořídila. Mám zničené vlasy a potřebuji s tím něco nutně udělat. Maska mi udělala vlasy ještě jemnější (a to jsem myslela, že už to nejde), než tomu bylo předtím. Díky tomu jsem ale měla vlasy dost rozlítané a taky mě přišly takové oslabené a zplihlé. Co ale hodnotím kladně, je jeho funkce jako kondicionéru - krásně vlasy rozčeše a zanechá je voňavé a hladké.


Shine

Tuhle masku jsem si vzala do parády já a můžu říct, že byla pro mé vlasy asi ze všech nejlepší. Díky svému bohatému složení opravdu dodala vlasům lesk a živost. Občas mi přijde, že po použití masky jsou moje vlasy takové zplihlé (jako u reconstructor masky), ale u téhle masky je to přesně naopak. Přijde mi, že dokonce vlasům dodává jistý objem, které moje vlasy žalostně potřebují.

Frizz remedy

Tahla maska se zaměřuje na roztřepené konečky, se kterými bojuje asi každá z nás. Je jasné, že pokud máte konečky v opravdu hrozném stavu, tak Vám už žádná maska nebo jiný produkt rozhodně nepomůžou. Naopak je lepší vlasy pravidelně stříhat, posilujete je tím. Maska frizz remedy slouží ale jako skvělá prevence pro tenhle problém a od té doby, co ji používám, vnímám změny k lepšímu.


Zajímá Vás, jak jsem byla spokojená s laky na vlasy a s tužidly Aussie? Tak se podívejte na stránky Facestar, kde je pokračování téhle recenze :)



You May Also Like

8 comments

  1. o Aussie jsem slyšela hodně a možná bych si jejich šampony někdy i ráda koupila :D ale viděla jsem jen jen v DM:/

    OdpovědětVymazat
  2. Na tuhle značku jsem se koukala už mnohokrát v drogeriích, vždycky jsem stála u regálu a přemýšlela, jestli si to mám nebo nemám koupit. Doteď jsem si ji ovšem nekoupila :D Možná někdy....každopádně si myslím, že je to super článek, trochu mě přece jen rozhoupal, abych od nich něco vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to máš teda veľkú zbierku :) Ja som mala iba raz aj to šampón ...
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek :) Aussie mám moc ráda! Vlastním šampon, kondicioner a sprej. Se sprejem moc spokojená nejsem, ale s ostatním ano. Nikdy se mi nestalo, aby mi šampon tak krásně vyhladil a zjemnil vlasy jako právě Aussie!

    Saloos BIO Tělový Peeling Čokoláda

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)