Párky: Hit roku

Krásné, poslední adventní, dopoledne :)

Mám tu pro vás druhý článek do kategorie Fashion. Pro dnešní článek jsem si vybrala párky, které se sice nosily už dřív, ale až letos to začal být hit a každá správná shopaholička ji určitě doma má :)
Vytvořila jsem outfity podobné těm, které k párce nosím, tak snad se Vám budou líbit. Na konec ještě opět přidám nějakou módní inspiraci od svých oblíbených fashion blogerek nebo z weheartit.com. Tak pojďme na to!:)

Tenhle outfit je spíš vhodný na jaro nebo podzim. Prostě na lepší počasí, než je to, které právě zažíváme. Pokud samozřejmě patříte mezi ty odvážlivce, co v zimě chodí vyletnění, tak Vás tedy obdivuji a klidně tento outfit můžete nosit i teď. Tahle párka se mi zalíbila hned na první pohled :) Vypadá úžasně příjemně a teple. Na jaře bych ji asi nosila rozeplou, protože tílko s šortkami se k ní krásně hodí a celkově by to vypadalo stylově a pohodově :) Jako boty bych zvolila asi nějaké kotníčkové na podpatku, nejlépe s teplým kožískem, který by zahřál nohy mrznoucí v silonkách :D :) Celý outfit můžete najít tady. Párka je z Abercrombie a stojí 2, 860 Kč a tílko, které mě zaujalo svoji jednoduchostí a elegantností je z H&M.


Pro druhý outfit jsem si vybrala teplejší oblečení, aby holky, kterým je pořád zima jako mně, měly také z čeho vybírat. Bunda působí dost teple a zevnitř je kožíšek, který určitě nádherně hřeje. K tomu jsem zvolila jenom šátek, protože bunda se dá zapnout opravdu až k bradě, takže šála myslím není potřeba a šátek je příjemný doplněk k zimnímu outfitu. Čepice je důležitá součást každého zimního outfitu, protože nejhorší je, když mrznou uši! Když nemám zrovna vlasy na vystavování, tak místo culíku raději narazím čepici a můžu vyrazit :) Ke klasickým černým riflím jsem zvolila bílý svetřík se vzorama a k tomu válenky. Boty ale můžete zvolit klidně jiné, protože k černým riflím se jich hodí hodně. Já bych třeba zvolila čistě bíle Air-maxy. Celý outfit můžete najít tady. Párka je boohoo.com a stojí 2, 115 Kč.
Poslední outfit jsem vybrala v ležerním, pohodovém stylu. Poslední dobou jsem si hodně oblíbila tyhle jednoduchá trička s kapsičkou. Tím, že mají kapsičku, tak nejsou úplně obyčejná, ale zároveň se hodí ke všemu. Tohle je z H&M. K němu jsem zvolila tmavě modré džíny a conversky v červené barvě, které krásně ladí k šále. Já bych si ještě na tričko vzala tenhle šedý cardigan, který mám podobný doma, protože jenom v tričku by mi byla asi zima. Pokud by venku třeba náhodou svítilo sluníčko, vzala bych si i brýle, protože se mi moc líbí, když se k zimnímu outfitu nosí takovéhle stylové brýle, přijde mi to jako super doplněk. Celý tento outfit můžete najít tady. Párka v šedé barvě, která se mi zalíbila na první pohled, je z 77onlineshop.de a stojí pouze 410 Kč.

Máte doma nějakou párku?:) Nosíte je rády?:) Já jsem si svoji první koupila teprve nedávno, můžete ji najít v článku Shopping: Úlovky za listopad.

Slíbená módní inspirace:
zdroj: weheartit
Instagram: rinasenorita

You May Also Like

19 comments

  1. Ze tvé inspirace se mi líbí nejvíce ten prostřední outfit s tím svetrem ♥ A jinak já párku mám, ale takovou jinou, je tmavě modrá a je spíš střihem a materiálem spíš takový kabátek, ale je fakt super a v zimě zahřeje úplně nejvíc♥ :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta moje taky krásně hřeje, to mám na ní nejradši <3 :)))

      Vymazat
  2. Parku jsem si koupila až letos ve slevách, jelikož mi přišly hrozně předražené. Nejde mi ani tak o to, že je to "hit sezóny", ale hlavní je, že jsou teplé. Sehnala jsem si v tescu za 959 a i to už pro mě bylo docela dost. :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám asi za 1299 z H&M, ale jinak máš pravdu, že jsou celkem předražené :)

      Vymazat
  3. Mě nejvíce zaujal první outfit, ale tričko bych momentálně taky doplnila ještě o nějaký svetřík :)

    Zvu tě ke mě na blog na giveaway o náhrdelník z Lindexu:)
    odkaz tady: Pieces of FRECKLED style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi druhý outfit :) Parku jsem si chtěla koupit, jenže mě to přešlo, když jsem viděla jak ji má u nás celá škola, haha :D

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Třetí koláž se mi líbí nejvíc :) Moc pěkné kousky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Anet, musím říct, že jsem zase jednou po dlouhé době narazila na skvělý blog! :) Máš novou pravidelnou čtenářku! ♥
    Párku doma nemám, a protože sháním něco co mě zahřeje (jsem šílenej zmrzlík), tvoje inspirace mi cvrnkla do nosu! :) Děkuju moc :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem pro ten poslední outfit. A moc se mi líbí tvůj blog, takže máš o jednoho GFC víc. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. No všechny jsou krásný! Ja už jednu mam, ale brzy ji budu muset vymenit :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mně osobně už tahle vojenská zelená pěkně leze krkem! :-O

    Handbag for ladies

    OdpovědětVymazat
  10. ja sa tychto jednoduchych outfitov neviem nabazit :)

    Pozyvam na vianocnu giveaway tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovědětVymazat
  11. Parka nevypadá špatně, ale občas mi to přijde jako taková "bezdomovecká" bunda :D

    OdpovědětVymazat
  12. Pekné kúsky. Ja mám párku čiernu do sestry z londýna ale moc nenosím lebo sa mi to veľmi nepáčilo až do teraz. presvedčila si ma

    pls follow me:
    http://maddestfashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Mě se moc moc líbí, ale nějak furt nemůžu v obchodě najít tu pravou :(

    OdpovědětVymazat
  14. Parka je krásná, ale v zelené ji nechci a pořád nemůžu najít tu dobře padnoucí :-(

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)