In pictures: Designblok 2016



Krásné odpoledne,

letos jsem už podruhé navštívila oblíbenou výstavu Designblok v Praze v Holešovicích. Tenhle článek jsem už psala loni, můžete se podívat tady. Letošní téma bylo sport, což není úplně můj šálek kávy :D Všude po areálu byly rozmístěné kladiny, kozy a další vzpomínky na moje středoškolské utrpení. Nejenom téma výstavy mě nezaujalo, ale také letošní vystavovatelé se mi tolik nelíbili jako loni. Chybělo mi víc praktických věcí, které by si i normální člověk koupil (minulý rok např. Ikea, Kiehl's nebo třeba stánek Presco, kde jste si mohli zakoupit diáře). 

Abych ale jenom nekritizovala, tak se pojďme podívat na věci, které mě zaujaly. Líbily se mi prostory magazínu Euro, kde byla i fotobudka a mohli jste se vyfotit s titulkou "Kdo zastaví Babiše?". Pak se mi taky moc líbily trička, které prodávalo Elle - nejvíc mě asi zaujalo to od Ani Geislerové, která je moje velká oblíbenkyně. Mezi poslední TOP 3 bych asi zařadila Havlíkovu přírodní apotéku, kde jsem konečně měla možnost prohlédnout si jejich produkty naživo a ne jenom z fotek na internetu :)

Tak to je asi všechno k tomuhle krátkému shrnutí a teď se pojďte podívat na fotky, některé budou doplněny i komentářem :)

Navštívili jste letošní Designblok? A co se Vám nejvíc líbilo?:)


Nemyslete si, že bych se normálně věnovala nějak moc autům, ale jestli jednou nějaké budu mít, tak bude mít přesně tyhle disky!:D




Výstava studentů UMPRUM


Kampaň proti trendům a fast fashion - za mě naprosto super nápad, chválím!




Nikdy se se mnou nechce vyfotit :(:D

Říkala jsem si, čemu se Milda tak směje, když mě fotí, a on mi brácha pořád lezl do záběru!:D


You May Also Like

9 comments

  1. Super fotky, musela si si to tam poriadne užiť :)

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway o Kawaii box, budem veľmi rada, ak sa zapojíš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  2. Na designbloku jsme byli v prváku se školou a bylo to super. Tenhle rok jsem chtěla jet taky, ale musela jsem do školy, takže z toho nic nebylo, tak aspoň vidím fotky :-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Na designblogu jsem nikdy nebyla a myslím, že se tam ani nepodívám, mám to docela velký kus cesty :D každopádně fotky jsou super :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  4. tam jsem se chytsala, ale bohužel jsem zrovna nebyla v česku

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi hezké fotky. Také jsem letos byla a dokonce poprvé...měla jsem podobně rozporuplné pocity, takže když se budeš chtět podívat, budu moc ráda! :)

    LifestyleBirdie - DesignBlok 2016

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že bych se tam měla další rok podívat... :D

    OdpovědětVymazat
  7. tak takáto výstava by ma bavila :)

    OdpovědětVymazat
  8. já bych to taky chtěla někdy navšítivit, kámoška tam byla myslím předloni a moc se ji to líbilo.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)