MUIP



Krásné čtvrteční odpoledne,

dneska tu pro Vás mám teprve první podzimní outfit (jsem to ale ostuda). A když si tak promítnu v hlavě ty letní, tak jich taky zrovna nebylo nejvíc. No jo, prostě je problém najít někoho hodně flexibilního, kdo by měl čas mě pořád fotit, když si zrovna vzpomenu :D Ale snad to bude časem lepší. Tímto bych tedy chtěla poděkovat bráchovi (který fotí sice moc hezky, ale za to není moc ochotný, co se focení mých outfitů týče :D) - jeho instagram je tady kdyžtak :)

Jak už jste si zvykli, tak se poslední dobou v každém outfitovém článku snažím vyjádřit k nějakému tématu. Dneska to bude Make up institute Prague, o kterém už asi každá holka slyšela. Na facebooku existuje stránka MUIP Models, kam se holky přihlašují, když chtějí dělat "modelku" a nechat se nalíčit kurzistkama. Za to dostávají razítka (každé v hodnotě 200 kč). Mně na tuhle stránku navedla kamarádka a ze začátku jsem z toho byla hrozně nadšená. Až do prvních pár návštěv...

Za razítka, která při každé návštěvě dostanete, si potom můžete nakoupit nějakou kosmetiku, kterou tam prodávají. Když jsem tam přišla poprvé, tak první věc, která mě hodně překvapila, byla že značky kosmetiky, kterou tam prodávali, nebyly vůbec známé. Žádný MAC, Benefit, nic takového. Ale řekla jsem si dobře, třeba to není známé jen u nás, můžu přece vyzkoušet i něco nového a ne tolik známého. Odseděla jsem si tam 4 hodiny a dostala za to jedno razítko (pro mě tedy naprostá ztráta času za 200 kč, v podstatě 50 Kč/hod.). Všichni se tam na první pohled zdají velmi milí, oslovují Tě "miláčku, zlatíčko, beruško", což Tě ale po chvíli začne stejně štvát. Přežila jsem prvních pár návštěv, i když to byla hrozná nuda, a těšila se, že si za to něco hezkého pořídím. Na jejich stránkách jsem si vyhlídla asi tři produkty, sečetla ceny a zjistila, že už na ně mám dostatek razítek. Jupí! Jaké bylo ale moje překvapení, když mi v Make up institute řekli, že k ceně musím přičíst ještě 30%. Cože? O tom jsem slyšela poprvé. Proč o tom nikde nebyla žádná informace už od začátku? Byla jsem zklamaná, ale pořád to ještě pro mě nebylo to nejhorší...

Při mé poslední návštěvě nám bylo řečeno, že nás budou česat. What? Takováhle informace se ke mně vůbec nedostala, nikdo nás na to dopředu neupozornil. Teď si asi řeknete, že na tom není nic hrozného, ale to byste mě museli znát. Jsem na své vlasy přehnaně citlivá a nenechám na ně skoro nikoho sáhnout. Mám deprese jenom z toho, když si ráno češu vlasy a na hřebenu jich pár zbyde :D Když jsem se dozvěděla, že nám budou dělat různé drdoly (což obnášelo tupírování, lakování, kulmování a já nevím co ještě všechno), udělalo se mi úplně špatně. Slušně jsem se zeptala, jestli nemůžou u mě udělat vyjímku a pouze mě nalíčit, vysvětlila jsem jim svůj problém s vlasy. Bylo mi řečeno, že jsem o tom věděla dopředu (což jsem nevěděla a zpětně jsem ten status hledala a opravdu se tam o ničem takovém nepsalo, což potvrzuje i to, že tam byly holky, co měly dredy a proto je poslali domů) a že mám tedy smůlu. Když mě začali česat, chtělo se mi brečet. Nakonec mi tedy bylo řečeno, že mám jít domů, ale takovým nevybíravým způsobem, že mi z toho bylo akorát smutno. Koupila jsem si produkty, na které jsem měla razítka, a už se tam nikdy nevrátila.

Tohle je moje zkušenost a možná někdo z Vás má zážitky úplně jiné a pozitivní. Chtěla jsem se s Vámi jenom podělit o tuhle moji příhodu a možná varovat holky, které jsou taky citlivé na svoje vlasy :)


Máte nějaké zkušenosti s MUIP?:)

P.S.: Chtěla bych vám všem moc poděkovat za neuvěřitelných 100 000 zhlédnutí mého blogu:) Děkuji!







My outfit:

Zara jacket, bag
H&M earrings, sweater
Converse shoes
Michael Kors watches
Stradivarius jeans
Primark scarf

You May Also Like

4 comments

  1. o MUIP jsem zatím neslyšela, škoda, že s ním máš takové špatné zkušenosti.
    Jinak outfit vypadá nádherně. Já jsem hrozný zmrzlík, takže koženou bundu už jsem bohužel schovala do skříně. :(
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  2. Ta bunda se mi moc líbí, jinak to že je to tvůj první podzimní outfit tak z toho si nic nedělej, já jsem nedávno přidala na blog ještě outfit z léta :D Jinak bych tě chtěla pozvat ke mně na blog, kde právě probíhá giveaway kdyby jsi měla zájem:
    http://www.terripeterk.com/2016/11/lets-celebrate-two-years-with-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. hezký článek, moje kamarádka tam je taky jako modelka a vždycky když vidím ty fotky na ig, tak si říkám, že se tam taky přihlásím, tak teď teda nevím :-D Jsem trochu v rozpacích.
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, tak to by mě nikdy nenapadlo, že MUIP budu mít takovéhle vystupování.. To je fakt hrůza, co si můžou dovolit.
    No, alespoň máš krásný outfit! ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)