8 způsobů, jak používat Skin food od Weledy

Na to, že tu o kosmetice skoro nepíšu, tak o Weledě už toho bylo napsané mnoho (naposledy jsem třeba psala celý článek o nové skin food řadě). Asi to bude tím, že je to téměř jediná pečující kosmetiku (kromě Alma Natural a Lush), kterou používám a naprosto mi vyhovuje. Líbí se mi jejich přístup k přírodě a jediné, co mi u nich snad chybí, jsou více ekologické obaly. 

Dneska bych Vám chtěla ukázat 8 způsobů, jak používám jejich typický produkt skin food - používám obě verze, tu normální a i tu light, takže Vám vždycky napíšu, kterou na co využívám. Taky bych chtěla úvodem říct, že jsem po jejich krémech neměla nikdy žádné problémy a vždycky mi vyhovovaly - jak pocitově, tak zdravotně, což nemůžu říct úplně o všech přírodních krémech, které jsem kdy vyzkoušela.

Na co teda krém skin food používám?

1. Podkladová báze - tady volím vždycky light verzi, protože na tu normální se mi makeup tak dobře neroztírá a přijde mi potom, že mám mastný obličej. Na light krému naopak hezky drží a žádný mastný pocit nemám.

2. Krém na ruce - používám většinou ten, který mám zrovna u sebe. Když je ale zima, snažím se nosit tu normální verzi, protože mívám hodně suché a popraskané ruce. 

3. Péče o chodidla - když mám náhodou náladu udělat si beauty večer a obrousit paty, vždycky si pak celá chodidla namažu skin foodem, aby se pořádně promastila, zabalím do ručníku a nechám pořádně vsáknout. 

4. Hydratující maska - občas mám pocit, že si moje pleť zaslouží po dlouhém dni výživu. Tak prostě vezmu skin food a větší vrstvou si obličej namažu a zalehnu do postele.

5. Noční krém - po odlíčení většinou používám light verzi, aby se pleť zklidnila a nebyla taková začervenalá jako po odlíčení občas bývá.

6. SOS krém na suchá místa - s tímhle mám celkem dost problém, často se mi dělají, hlavně na nohách, suchá místa. Proto se snažím mít v kabelce vždycky jeden ze dvou krémů a místo hned namazat.

7. Když není balzám na rty - nejsem si schopná nosit ani kapesník, na tož balzám na rty. Jelikož jsem si už navykla nosit s sebou skin food, občas ho využiji i jako pomádu. A upřímně, ani nepoznám rozdíl.

8. Rozjasňovač - tohle sice nefunguje jako 100% náhradu, ale pokud mám v práci/ve škole pocit, že mám unavenou pleť a nevypadám prostě tak, jako když jsem vyšla ráno z bytu, dám si na líče lehkou vrstvu skin foodu a hned si přijdu víc rozzářená.

Používáte Weledu? A jaké produkty máte od nich nejradši? :)

You May Also Like

6 comments

  1. Weledu jsem popravdě nikdy nezkoušela, ale mám to rozhodně v plánu! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, tuhle kosmetiku se přiznám nepoužívám a ani jsem na ni vyloženě nenarazila (ne, že bych jí hladala). Takže zkušenosti nemám žádné, ale z tvého článku to zní jako fajn značka s fajn kosmetikou, která je víceúčelová. :)

    OdpovědětVymazat
  3. o tejto značke počujem všade len chválu :)

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)