Photo diary: January 2018

Krásné nedělní odpoledne,

na to, jak jsem chtěla mít aktivní prodloužený víkend, tak jsem nakonec velkou část proležela. Ale tentokrát to vážně nebyla moje vina (přísahám!). Brácha nám totiž do Prahy přivezl starý DVD přehrávač z domova, který už nikdo nepoužíval. Vzal nám k němu taky nějaká DVD a mezi nima byly i Zoufalé manželky!:D Seriál, který jsem dost hltala a očividně se za těch pár let žádná velká změna nestala. Takže vlastně nejaktivnější část byla, když jsme se s Mildou v sobotu dopoledne pustili do uklízení, díky čemuž se mi i večer líp usínalo, protože nemám ráda, když za den neudělám nic užitečného. 

Dnešní článek je ale o uplynulém měsíci, který se nesl v duchu tlustých právnických učebnic, ne už tak tlustých výcuců a nervů před zkouškama. Paradoxně bylo tohle zkouškové asi to nejjednodušší, co mě na právech čekalo, ale jelikož jsem si naložila dost volitelných předmětů, tak to nakonec stejně nebyla žádná sranda. A víte, co mám na zkouškách nejradši? Když skončí. Nečekaně. Ten pocit je fakt jeden z nejlepších, co jsem kdy zažila :D Ta svoboda, tolik volného času a žádné výčitky z toho, když náhodou přes den usnu. Třeba pětkrát týdně na pět hodin (dobře, teď přeháním). Vždycky o zkouškách si plánuji, co budu dělat, až skončí - co si přečtu, na jaký filmy se podívám, že zajdu do bezobalové prodejny. A co dělám ve skutečnosti, když skončí? Válím se doma a nevím, do čeho píchnout. Klasika. Jako zrovna dneska! 
V rámci spolupráce s Mindflow jsem dělala soutěž na instagramu. Hodně z Vás mi ale psalo, že na ně Mindflow vůbec nepůsobí. Řekla bych, že se to dá odvodit podle toho, jak moc na Vás působí třeba kafe. Já ho téměř vůbec nepiju a když už si ho dám, tak z něj mám šíleně moc energie a večer, když už bych ráda spala, mi svítí oči jak sově. Možná i to je důvod, proč na mě Mindflow tak působí. Chtěla jsem to uvést na pravou míru, nerada bych totiž, aby si ho někdo na základě mé recenze koupil a pak si stěžoval, že jsem uvedla klamavou reklamu. Amén


Na začátku ledna jsme měli v práci vánoční večírek (to už se ale hodně blíží k oxymoronu) a já jsem snědla sushi jako asi nikdy v životě. Všema deseti můžu doporučit Café Buddha Bar v Balbínově ulici na Vinohradech. A pokud jste z Prahy a zajímají Vás další (ne jen sushi) podniky, kam ráda chodím na jídlo, tak si počkejte na čtvrteční food diary!

V lednu mi taky od Pantene přišla nová řada na ozkoušení a já jsem na ní moc zvědavá. Jsem teď zvyklá používat spíše přírodní šampony a tak mě zajímá, jak na mě tyhle budou působit. Zatím jsem vyzkoušela jen "3 minutový zázrak" a ten mi moc vyhovoval. Vlasy jsem rozčesala nádherně a ani mi jich tolik nevypadlo. Když už jsme u kosmetiky, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli by Vás zajímaly i kosmetické články? Přišlo mi totiž teď pár balíků, tak bych se s Vámi ráda podělila o své zkušenosti. A taky čekám na pec na nehty z Aliexpressu, což je myslím věc, která by Vás mohla zajímat. Tak mi prosím dejte vědět do komentářů :)



Jak jste dopadli v letošních povánočních slevách? Já byla upřímně celkem dost zklamaná. Možná je to tím, že jsem si k nákupům za poslední dobu vybudovala odpor (začíná mě pěkně rozčilovat fast fashion) a nebo tím, že fakt vůbec nic neměli. Jediné, co jsem si ve slevách pořídila byl černý kožíšek, který jsem Vám ukazovala v posledním outfit postu. Dokonce jsem jednu dobu přemýšlela, že bych si dala nákupní stopku. Ale nakonec jsem to přehodnotila a rozhodla se, že se pokusím omezit bezmyšlenkovité nákupy, nákupy toho, co mi tolik nesedí a taky nákupy trendů, které budou trendy tak půl roku a pak až zas za 10 let. O všech svých nákupech oblečení Vám sepíšu článek na konci roku, kde i zhodnotím, jak byl který nákup rozumný (co jsem nosila a na čem naopak ještě visí cedulka).



Jeden z nejlepších zážitků (a možná i nejlepší) za leden bylo určitě muzikálové představení Divadla Kalich Krysař. Už asi víte, že mám divadla ráda, ale musím říct, že takový muzikál je daleko lepší než normální divadelní představení. Ještě pokud pár písniček znáte a celkově se ve hře pořád něco děje. Pak Vám ani nevadí, že divadlo trvá 3 hodiny, protože vy napjatě sledujete, jak to ti vaši herci z Ordinace zvládnou na jevišti, kde mají skutečné diváky. Opravdu není jediná věc, kterou bych tomuto představení vytkla (až na to šílené vedro v sále). Od té doby snad neposlouchám nic jiného než Krysařův soundtrack. A věřte mi, že i téměř no name herci to umí zahrát podobně dobře jako Landa a Lucka Bílá, tak z toho nemějte vůbec strach a klidně se na ně zajděte podívat :)

Heslo pro rok 2018: Méně oblečení, více knih. Tyhle dvě jsem pořídila z knižního facebookového bazaru za 180 Kč, až se zas někdo bude vymlouvat, že knihy jsou dneska už drahá záležitost :)

A na závěr moje oblíbená Audrey, která mi to učení celý měsíc zpříjemňovala <3 :)

You May Also Like

7 comments

  1. Tie wafle nemajú chybu!! Vyzeral to dokonalo.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. Co knížky, už máš přečteno? Já je přelouskala jedním dechem :).

    Káča
    http://kacahanova.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotky a ten diár, ten je perfektný. :)

    Pozývam teba aj tvoje čitateľky do veľkej Valentínskej súťaži na mojom blogu:
    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. SUSHI <3 kdyby tady nestálo all u can eat 25 euro, tak na něm sedím furt :D (ale už jsem si našla místní damejidlo a sushitime :D )

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné fotky :)
    Na Krysaře se chystám někdy na podzim a nemůžu se dočkat.. jsem velký fanoušek Daniela Landy a několik písní z Krysaře znám jako svoje boty. Jinak Dívka ve vlaku a Zmizelá.. oboje přečteno a spokojenost! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Do Waf-Waf jsme už také zavítali. Jednou jsem si dala palačinku s nutelou a byla na mě strašně sladká a po druhé shake, který mi spíš připomínal horké mléko. Nicméně manžel si palačinku pochvaloval, na něj byla zase sladká málo :D Jinak slevy mě bohužel ani letos nenechaly být ,) Knížky, které sis pořídila jsem také četla.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)