O vlasech: recenze Plantur 21 a czVlasy

Krásné odpoledne,

dneska tu pro Vás mám článek, který se tu neobjevuje moc často a tím je kosmetická recenze, tak doufám, že se Vám článek bude líbit. To, že jsem nespokojená se svými vlasy, jsem tu psala už určitě hodněkrát. Která z nás taky s nimi spokojená je, že jo? Proto tu pro Vás mám dneska dvě recenze, které se budou týkat věcí, co mi s vlasy trochu pomohly a kvůli kterým z nich mám teď o něco lepší pocit.

Začneme asi s produkty na vlasy, které poslední 3 měsíce používám a jsem s nimi moc spokojená. Jedná se o šampon, kondicionér a vlasovou vodu Plantur 21. Plantur 21 je určen přímo mladým ženám a měl by vlasy posílit a znovu zaktivovat jejich růst. Já používám šampon i kondicionér obden a vlasovou vodu tak 2x týdně. Už to budou víc jak 3 měsíce, co jsem tyto produkty začala používat.
Co jsem zatím zaznamenala: vlasy mi určitě zesílily a daleko méně padaj (díky bohu!), taky se o maličko méně mastí (tím rozuměj, že můžu mít vlasy dva dny po sobě rozpuštěné), přijde mi, že  dokonce snad začaly růst i nové vlasy (joo, určitě jo, aspoň malilinko), ale celkově bych neřekla, že mi vlasy začaly růst nějak rychleji (protože se pořád na konci dost lámou). I přesto jsem ale s touhle řadou naprosto nadšená, protože na kvalitě vlasů je to podle mě dost poznat a to je nejlepší začátek pro zdravé, dlouhé vlasy.

Jo a kupovala jsem si je sama, takže to není žádná placená recenze.

Vlastně kecám, kupovala mi je maminka :)))


Druhou věcí, o které bych se tu dnes chtěla zmínit jsou clip-in vlasy ze stránky czVlasy, na které jsem v rámci spolupráce dostala 50% slevu, ale koupila bych si je tak jako tak, protože jsem se po 5 letech rozhodla, že si je znovu pořídím a dám jim ještě jednu šanci. Tentokrát jsem se ale rozhodla pro ty nejkratší a taky nejméně objemné (konkrétně tyhle - délka 38 cm, hmotnost 70 g), protože jsem chtěla spíš vlasy zahustit, než je nějak extrémně prodloužit. Nakonec si většinou nandávám jen ty dva jedno sponkový, dva dvou sponkový a jeden troj sponkový, protože když si jich tam dám víc, tak už to neumím udělat tak hezky, aby mi to nikde nečouhalo a jsem z toho pak akorát celý den nervózní. Jinak po stránce kvality jsem s vlasy zatím moc spokojená - moc nevypadávají, jsou příjemné na dotek, dobře se dají navlnit a pak zase narovnat a skoro vůbec se zatím netřepí, za což jsem moc ráda. Většina lidí z mého okolí si třeba ani nevšimla, že je mám, ale myslím, že jde hlavně o ten dobrý pocit, který z nich mám já :) Dokonce se mi párkrát povedlo dát je i hezky do vyčesaného culíku, na kterém je ten rozdíl vidět celkem hodně a hned jsem se pak v culíku cítila o 100% líp!






You May Also Like

6 comments

  1. Konečně někdo, kdo nemá ty vlasy dvakrát delší než svoje !! Moc hezký :) Jituš P.

    OdpovědětVymazat
  2. Musím souhlasím s komentářem od anonyma. Také velmi chválím výběr délky :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Juuu, konečně někdo, kdo taky vyzkoušel plantur.s tím rozdílem, že já sáhla po té verzi pro zeny v přechodu nebo co (prostě ten zelený.. Údajně by měl být ještě účinnější) :D vyzkoušela jsem k němu i ty plantur pilule a ty byly podle mého úplně nejlepší přípravek na vlasy, který jsem kdy měla. Plantur šampon nebyl zlej, ale daleko více mi pomohl Alpecin pro chlapy, který fakt zrychlil růst... Hlavně takových těch baby vlasku na místě, které já vnímám jako "pleš" (prostě méně vlasů) :D na druhou stranu ale není vůbec hydratační, takže vlasy máčím v hydratační masce.ale jedna věc je super... Vlasy mi vydrží nemastne i tři dny (vic jsem nezkoušela.. Nedávám to psychicky :D)... Stejně mi vlasy začaly padat až na výšce, tak za to může právo :D měly bychom naše školy žalovat :D :D


    Vlasy ti moc sluší. Vůbec bych nepoznala, že nejsou tvoje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo pilulky jsem si ted taky koupila, tak jsem na to zvědavá :) a ten šampon vyzkouším, to zní dobře, to přesně moje "pleš" potřebuje :D :D
      Jinak to poslední ani nemusíš říkat, kdo jiný by to za mohl než naše školy O.o
      A děkuju :-*

      Vymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)