Blogging all day



Miluju trička s nápisy. O to víc, když se ty nápisy týkají blogování, blogerek, instagramu a tak podobně. Když jsem u někoho na instagramu vidělat tričko s nápisem "Blogging all day", tak jsem věděla, že ten večer bude moje. A taky že bylo :D Sice jsem se rozhodla, že už si nebudu kupovat takovýhle jednoduchý trička s nápisem, protože jich mám opravdu hodně, ale zase jsem věděla, že tohle unosím. Ještě aby ne, když je blogerský :D:)

Nedávno mi přišly hodinky DW, o nichž jsem Vám psala už v tomhle článku, ale mám z nich takovou radost, že je teď nosím každý den, a proto jsou i v tomhle dnešním outfitu. Hodinky DW má sice téměř každý, ale je to asi jediná věc, u které mi to nevadí a stejně ji nosím. Navíc jejich nový černý design je ještě celkem neokoukaný a jelikož je na začátku své existence, tak ještě ani není tak rozšířený. A k čemu se přikláníte vy? Bílá klasika x nový černý design? Jelikož se blíží Vánoce a dárek v podobě těchto hodinek by ocenilo spoustu lidí (přítel/kyně, sourozenci, rodiče,...), tak jenom připomínám, že při zadání promo kódu "oneblondielife" na stránkách www.danielwellington.com, máte 15% slevu na všechno. 

Když už jsme tak u těch Vánoc, ráda bych se Vám ještě zmínila o náramkách Deltimo, které jste už určitě zahlédli někde na instagramu nebo na facebooku, protože jich je teď všude plno. I já jsem si je moc oblíbila a tenhle zlatočerný s korunkou, co mám v tomhle outfitu, je asi můj nejoblíbenější. Jediný problém mám trochu s velikostí náramků, protože některé jsou větší a některé menší. Ale to vlastně ve finále vůbec nevadí, protože můžu aspoň nějaké věnovat příteli, kterému sedí. Ten si nejvíc oblíbil náramek se lvem z lávových kamenů (asi mu příště taky nafotím nějaké fotky a udělám z nich outfit post, abyste si je taky mohli prohlédnout, to bude určitě celej šťastnej :D). Takže pokud stále nemáte žádné dárky na Vánoce (kdo by taky měl na konci listopadu?), tak tohle je další super tip. Jinak v prosinci určitě můžete počítat s dalším článkem na tipy s vánočními dárky.

Co bych řekla k dnešnímu outfitu? Že mě stál dost nervů :D Vymyslet v zimě outfit, který se hodí na blog je těžší, než se přinutit jít v pátek ráno na 8 do školy. A věřte mi, to je pro vysokoškoláka hodně těžké. Nakonec jsem vybrala párku, kterou jsem si pořídila minulý měsíc v Zaře a ještě jsem ji tu vyfocenou neměla, blogerské tričko a šortky se silonkama, jelikož na oslavy Dne boje za svobodu a demokracii bylo i celkem hezké počasí. Na nohy nejpohodlnější boty na podpatku z Vagabondu a outfit jsem doplnila hodinkama DW, náramkem Deltimo a klasickou hnědou šálou. Když už jsem zmínila ten 17. listopad, chtěla jsem se zeptat, kdo z vás se byl na včerejší oslavy někde podívat? Já jsem dopoledne zašla na Albertov a moc se mi tam líbilo. Studenti měli opravdu všechno hezky připravené a moc mě taky zaujal proslov doc. Petra Pitharta, který přednáší na naší škole. 





My outfit:

Zara jacket
Bershka shorts
Vagabond shoes
Daniel Wellington watches
Deltimo bracelet
New yorker scarf
Gate t-shirt
Calzedonia nylons

You May Also Like

8 comments

  1. veľmi pekný outfit :) len z tých kraťasok na mňa ide normálne zima :) dala by som si klasické nohavice :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny outfit, ta bunda je super. :)

    Pozývam teba a tvoje čitateľky do súťaže na mojom blogu:
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotky a blog tiež!♥ nedáme vzájomné sledovanie? napíš mi na blog :)

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný outfit, moc ti to sluší :) Náramky Deltimo na mě čekají na poště, tak doufám, že mi aspoň některé z nich tedy budou :D
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný outfit, ale v těch kraťasech by asi zmrzla :D Já se byla kouknout u nás, přišlo docela dost na malé město, ale oproti Praze to nebylo nějak velkolepé.

    OdpovědětVymazat
  6. skvělý outfit a musím říct, že já nejsem fanouškem triček s nápisem

    OdpovědětVymazat
  7. Nepřijde mi, že by hodinky DW měl každý, v blogerském světě, fb a instagramovém či yt, to má hodně lidí, ale v reálném světě zase tolik ne:) Tak či onak, také se mi líbí.
    Deltimo náramky občas sleduji na instagramu, přijdou mi originální.
    Triko se určitě povedlo, aspoň jde poznat, že si za blogerstvím stojíš a do outfitu super. Jen ty kraťase... zimááá :D


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)