Summer sales inspiration

Léto sice teprve začíná, ale slevy s letním oblečením už pomalu končí. Co jsem tak byla předevčírem nakupovat (jako odměna za zkoušky, protože mi konečně začínají prázdniny! Jupí!), tak mi přijde, že už je to všude celkem vybrané a proto si myslím, že máte poslední šanci získat nějaké letní věci za super ceny. Připravila jsem si pro vás tipy z Espritu a z Manga, kde mi oblečení nepřišlo tolik přebrané a taky se mi zdálo, že mají pořád dost velikostí.
Začneme s něčím akčním! Kdy je lepší čas na to začít sportovat než v létě? Nemusíte chodit nikam do tělocvičny, stačí si vzít tričko a šortky a vyběhnout někam ven. Nebo si vzít brusle a jet si odpoledne po práce zajezdit někam do parku, já osobně nejradši chodím na Ladronku, kde je to krásně čisté a upravené.Tyhle super kousky jsou teď všechny ve slevě v Espritu a mně osobně se nejvíc líbí šedé mikiny a tmavě šedé legíny. Ale určitě si na léto plánuji i pořídit nějaký svítívý top, který se bude skvěle hodit k těmhle basic kouskům.
Pokud zrovna nesportujete a budete se chtít cítit žensky a elegantně, pak i vy si v Espritu najdete to své. Mají asi největší šatů, co jsem kde ve slevách viděla, takže pokud stejně jako já nějaké na léto sháníte, pak tam určitě zajděte.Hodně se mi také líbí šedá draped skirt, kterou jsem ale bohužel v obchodě neviděla, každopádně na eshopu ji pořád mají.
Co se týče oblečení z Manga, které vidíte na obrázkách nahoře, tak to nabízí hlavně velké množství barev - pastelových, tmavších, basic barev. Prostě všechny barvy, co Vás napadnou. Mně se poslední dobou nejvíc líbí vínová barva - protože jsem zjistila, že celkem ladí k mým blond vlasům, takže už u mě v šatníku můžete najít vínové tílko a vínový overal a myslím, jak se tak znám, že to asi nejsou poslední kousky. Ještě zpátky v Mangu - hrozně se mi líbí jejich materiál u většiny oblečení. Je takový příjemný a zároveň mi přijde, že opravdu kvalitní. Takže při porovnání kvalita-cena se tam opravdu vyplatí nakupovat :)

You May Also Like

5 comments

Těším se na všechny Vaše komentáře :)