Bloges boat market





Krásné sobotní odpoledne :)

Bloges market je asi jedna z mých nejoblíbenějších akcích v Praze - vždycky je tam super atmosféra, hrozně fajn lidi, spoustu jídla a oblečení a hlavně si všichni všechno a všechny fotí, takže si nemusíte připadat jako japonský turista, když přijdete na krku s foťákem.

Přijde mi, že se pokaždé ta akce posune úplně na nový level, ale tentokrát byl ten skok opravdu obrovský! Party na lodi už jenom sama o sobě zní skvěle, když k tomu ale připočtete welcome drink v podobě cideru, možnost vyvolání instagramových fotek a příležitost nechat si uplést copánky #boxerbraids, které se Vám strašně líbí, ale jste prostě střeva a neumíte to, tak musíte i vy, co jste tam nebyli, uznat, že to muselo být naprosto parádní:)





Co mě hodně překvapilo byla velká účast mužského pohlaví, která se normálně na Bloges marketech zas tak neobjevuje. Asi se tentokrát nechali zlákat možností ostříhat se a oholit se u profesionálního kadeřníka z Toni & Guy nebo prostě pohodovou letní atmosférou na lodi.





Nakupovalo se opět ve velkém - blogerek bylo celkem asi 10 a i ty, které se na Bloges marketu objevují pravidelně, mají vždycky plné věšáky oblečení. Já bych asi nezvládla téměř každý půl rok vytřídit ze svého šatníku tolik oblečení. Teď záleží, jestli je problém v tom, že toho mám málo, nebo v tom, že je mi líto to oblečení vytřídit. Řekla bych, že za B bude správně. A sakra. Ale jak se říká, základem úspěchu je si přiznat, že máte problém.




Letošní letní blogesmarket byl teda opravdu super a já bych byla pro, aby se klidně na konci léta ještě jeden udělal, protože takových super blogerských není nikdy dost :) 

Byli jste letos na Bloges boat marketu? Líbilo se Vám tam?:)

You May Also Like

6 comments

  1. príjemne sa mi čítal tento článok :) naozaj super akcia to vyzerala byť :) keby bolo niečo podobné aj v BA... :/

    https://www.facebook.com/1081498538530054/photos/a.1086937961319445.1073741828.1081498538530054/1207518642594709/?type=3&theater

    OdpovědětVymazat
  2. To je skvělý! Já jsem tam nebyla, jelikož nejsem z Prahy, ale začínám uvažovat, že na další bych se jela podívat:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelé fotografie, najlepší blog, ktorý som za posledný čas videla! :)

    |SYDNEY SLEEK|

    OdpovědětVymazat
  4. I love it ;)

    https://ordinaryblondie9.blogspot.hr/2016/06/my-summer-essentials_5.html

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny ouftit a super akcia :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)