Zomato meet up: Back doors

Je úterý odpoledne, sedím ve škole celá otrávená, že nemůžu jít ven užívat si toho nádherného počasí, když mi najednou přijde email, díky kterému na svoji otrávenost zapomenu a najednou mám hned o 100% lepší náladu. Byl to email od Martina ze Zomato s pozvánkou na foodie meet up do koktejlového baru Back doors na Smíchově. Neváhala jsem ani chvilku a napsala, že se ráda zúčastním.

Některé blogerky takovéhle emaily asi dostávají denně a berou to jako běžnou součást jejich blogování, ale mně to udělalo opravdu velkou radost a vím, že i do budoucna mě takové nabídky budou naplňovat stejně dobrou náladou jako tahle :) Tímto bych tedy chtěla Zomato poděkovat za pozvání a teď už hurá na shrnutí večera.


Scházíme se chvíli před sedmou hodinou přímo v prostorech baru Back doors, který se nachází kousek od zastávky Anděl a hned první věc, která mě zaujme, jsou prostory dole ve sklepě, kde se celý bar nachází - takže ideální místo, kam zajít večer s kamarádkou na koktejl a trochu se pobavit (často je v baru i večerní hudební program). Na meet upu nás je asi dvanáct - všichni super lidi, po celou dobu bylo o čem se bavit a atmosféra byla opravdu super.





Upřímně mě trochu vyděsil pohled na menu - 4 hlavní chody, předkrmy a ještě dezert? Nejsem zrovna největší jedlík a maso, které bylo v každém chodu, taky zrovna dvakrát nejím, ale sebrala jsem všechnu odvahu a řekla si, že to zvládnu. Když nám přinesly předkrmy (asi 6 druhů na jednom talíři), tak jsem chvíli váhala, jak se co jí. Nenápadně jsem pozorovala ostatní a musím říct, že mi skoro všechno moc chutnalo - nejvíc asi tatarák, který jsem jedla teprve podruhé v životě. Taky jsem konečně ochutnala to ovoce, které tak skvěle vypadá, ale ve skutečnosti je vlastně docela bez chuti - dragon fruit. A jde se na hlavní chody! Než nám je přinesly, vedlejší skupina (asi nějaký firemní večírek) začala hrát nějakou společenskou hru, která nás všechny bavila po celý zbytek večera. Hlavní chody bych shrnula asi takhle - nejvíce mi chutnaly žebírka, ke kterým byla opravdu výborná marináda, taky jsem si moc pochutnala telecí saltimbocce (hlavně na tom rizotu, které bylo k tomu a můžu říct, že lepší rizoto jsem opravdu nejedla). Pečené kachní prso už mi tolik nechutnalo, hlavně taky kvůli tomu, že ani příloha v podobě rukoly nebyla dle mého gusta.






Celý večer bych hodnotila velmi pozitivně, v podniku se mi moc líbilo, což je z velké části zásluha obsluhy, která byla opravdu profesionální, ochotná a usměvavá a to je základ úspěchu. Další důležitou částí jsou lidi, se kterými večer trávíte a jak už jsem říkala, byla sranda a myslím, že se všichni opravdu bavili a večer si užili. Ještě jednou děkuji Zomato za tenhle super večer. A vy už se můžete podívat na fotky, které jsem pro Vás nafotila (jsou pořízené s bleskem, protože jinak nebylo na fotkách nic moc vidět, jelikož v podniku byla výrazná červená světla).

BACK DOORS Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

You May Also Like

16 comments

  1. Musel to být příjemně strávený čas :) A přesně jak říkáš, také si každé nabídky moc vážím a mám z toho ohromnou radost :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, pozvánky na jídlo si nikdy nenechám ujít, ale s mou nechutí k masu bych se asi tím večerem trošku protrápila :D a s tou školou to znám, budeš se divit jak moc :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Super článok aj fotky :) Vidno, že si si stretko užila!! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. love your post!
    I just started following you, do you want to follow me too?

    http://alafolie-toinsanity.blogspot.hr/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to bych si taky nechala libit! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Určite si si to užila. :) Vyzerá to super.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  7. Anet, nevím, jestli ti víc závidím pozvání nebo to samotné jídlo :D Ale teď vážně, vypadá to na skvělou akci a všechno to jídlo? ♥ Snad tě budou zvát na více podobných akcích, aby jsme se na ně tvým prostřednictvím mohli dostat i my :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. What an amazing place, the food looks delicious. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog I always follow back for sure. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  9. Mňam, všetko vyzerá naozaj skvelo !! :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. Oh, it looks so yummy there!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    OdpovědětVymazat
  11. teda to jídlo vypadá parádně! Škoda, že nebydlím v Praze:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)