Favorite bag




Krásné odpoledne,

Dneska tu pro Vás mám již druhý (jsem to ale rychlík!) outfit za tento rok. Můj problém s focením outfitů, o kterém jsem Vám tu již několikrát psala, byl snad úspěšně vyřešen. Konečně mám někoho, s kým můžu outfit posty nafotit. Náhodně jsem se na jedné brigádě seznámila s Evčou a po celém dni společné práce (a že se jako hostesky opravdu nadřeme) jsem se dozvěděla, že taky bloguje #whatalovelysurprise! Tak jsme se dohodly, že hned v neděli půjdeme na nějakou dobrou snídani a potom něco nafotíme. Kde jsme byly na snídani a jak nám chutnalo, se dozvíte už v příštím článku! 

Tak a teď už k mému jednoduchému #blackandwhite outfitu. Určitě jste si už všimli, že nejvíce ze všeho miluji jednoduché kombinace, ve kterých se prostě cítím nejlépe. Jediné, co jsem ráno (tím myslím, když jsem v 11 vstala z postele) věděla, bylo to, že dneska konečně nafotím svoje milované roztrhané džíny, které, jak už jsem tu jednou psala, má sice každá, ale stejně mi přijdou neskutečně stylové. O botách a kabelce jsem měla taky docela jasno - na tuhle mini kabelku ze Zary já prostě nedám dopustit! Pokaždé, když nepotřebuji tahat spoustu věcí, tak sáhnu po ní - asi je to nejoblíbenější kabelka, kterou mám. O botách z Vagabondu jsem Vám psala už v minulém outfit postu a opravdu se stydím, že je mám znova na fotkách, ale oni jsou tak úžasně pohodlné a k tomu vypadají tak dobře, že jsem prostě neodolala. Na řadu přichází rozhodnout, co zvolit jako vrchní část outfitu. Nakonec (po půl hodině rozmýšlení a zoufalství) sahám po svém oblíbeném huňatém svetru a říkám si, že mi aspoň nebude taková zima, když si na to vezmu jenom bomber bundičku #omyldne. Zima mi byla šílená, od teď už nosím zase jenom zimní bundu a kabát!





EN: Good afternoon everyone,

Today I have second outfit post for you in this year (I know, I'm really fast). I've hopefully fixed my problem with taking photos, about which I've written lots of time. Now I have finally someone to take photo with. Once I was at the part time job I've met Eva and after all day working together I've figured out that she is a blogger too #whatalovelysurprise. So we've planned to hang out on Sunday (have a tasty breakfast and then take some photos). I'll write about the place, where we had a breakfast in the next post, so #staytuned. 

Now about my #blackandwhite outfit. As you all probably know, I really do like basic combinations because I feel comfortable in them. Today is not the exception. I often think about my outfit before I go to bed, but this morning (I mean 11AM) the only thing I knew was that I want to take my favorite ripped jeans. I know that so many people (girls, of course) have them, but even so they look really stylish. I also picked my mini handbag from Zara and shoes from Vagabond really quickly. The problem was the top. After long minutes of despair I chose my favorite fluffy jumper and I hoped that it will warm me so much that I can only take bomber jacket #mistakeoftheday. I was really cold, so next time I will take my winter jacket or coat again!


My outfit:

H&M bomber jacket, jumper
Primark jeans
Zara handbag
Vagabond shoes

You May Also Like

10 comments

  1. Pekný outfit, pristane ti :) bomber jacket si chcem kúpiť túto jar
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný outfit sluší ti to :) Jen nechápu, jak můžeš někam jít s tak malou kabelkou... by se mi tam vešla sotva peněženka :D :D

    PS: Pche a mě se neozveš, že potřebuješ nafotit outfit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele, já měla velkou kabelku a v ní tuhle malou na focení :D :D ale určitě se taky někdy musíme domluvit, dlouho jsem Tě neviděla!:)

      Vymazat
  3. Super bomber i kalhoty, možná bych jen bundičku zvolila trochu větší :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  4. Super outfit :)
    www.beautyporadca.blogpost.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Máš štěstí že jsi narazila na někoho s kým si rozumíš a s blogováním tě pochopí. Outfit je krásný, prostě jednoduchý který se dá nosit běžně do ulic. Super kabelka.

    OdpovědětVymazat
  6. Taková taštička by se mi taky líbila, pěkný styl :).

    OdpovědětVymazat
  7. SKonečně jsem na blogu narazila na outfit, který bych si vzala na sebe i já, takže za mě tenhle outfit vážně pecka! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Príjemný pohodový outfit, veľmi ti to pristane. A je super, že si našla kolegyňu na fotenie, ja tým trápim manžela :D

    NITA

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ráda tyhle jednoduché outfity, toto je přesně můj styl. Tvůj blog mi opravdu padl do oka! :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)