New in | beauty and home decor

Krásné odpoledne :)

Dnes tu pro Vás mám jeden článek, který chystám už delší dobu, ale kvůli špatnému světlu a škole jsem nějak neměla možnost nafotit k němu fotky, tak ho tu máte až dneska. Je to shrnutí věcí z oblasti kosmetiky a domácích dekorací, které jsem si v poslední době pořídila. Ještě pro Vás připravuji článek s novým oblečením, akorát prostě nemůžu najít nejlepší způsob, jak to oblečení nafotit, aby vypadalo dobře. Někdo nějaké tipy?:)


První a zároveň nejoblíbenější věc je růžový polštářek z Primarku (i ten bílý je z Primarku, ale ten už mám delší dobu), na kterém se prostě nejlépe spí a navíc mi krásně doplňuje ten bílý. A to je přece nejdůležitější, aby všechno ladilo!:D


To, že jsem si pořídila korkovou nástěnku jsem Vám už asi říkala. Teď jsem se konečně po dlouhé době, co mi tu prázdná visela na zdi (občas nevisela, ale padala, protože jsem se prostě rozhodla, že nebudu dělat díry do zdi a přilepím ji oboustrannou lepicí páskou... no nic, prostě to byl blbý nápad), odhodlala si z ní udělat takovou inspiration board a mám z toho obrovskou radost!




Když vidítě tak roztomilou věc, jako jsou ty skvělé dvě podložky pod jídlo na první fotce, tak nepřemýšlíte, jestli je k něčemu využijete. Prostě víte, že budou vypadat bezvadně na fotkách a to je jedna z nejdůležitějších vlastností. Obě jsou z Ikey a stály asi 39 Kč. Talířek na druhé fotce je taky z Ikey a platí o něm úplně to samé co o podložkách - cuteness is on the first place! Dále jsem si v Tigeru pořídila plastové kuličky, s pomocí kterých plánuji udělat tohle -> DIY: Channel & Kisses. Svíčky jsem už nutně potřebovala, protože jsem si pořídila takové hezké stojánky a normálně jsem do nich neměla žádnou čajovou svíčku. Už jen podle obalu určitě poznáte, že jsou z Primarku. Posledním mým úlovkem v Ikey je tahle krásné květinová krabice, kam můžete věci naházet jak chcete, pak to jenom zasunete a všechno vypadá naprosto uklizeně. A to ani nemluvím o tom sladkém designu...



Z home decor se pomalu přesouváme na beauty věci. Hrozně dlouhou dobu už sháním makeup, který by opravdu vydržel dlouho, kryl by a zároveň nezatěžoval pokožku. Nakonec skoro takový objevila mamka a já jsem se neudržela a objednala si ho taky. Je to makeup Luxe z Avonu, ke kterému jsem si rovnou i objednala pudr. Oba mi moc vyhovují a může je určitě doporučit. Make up z Yves Rocher mi taky poměrně vyhovuje, i když se celkem špatně nanáší a taky bych asi potřebovala o odstín světlejší. O řasence Giordani jsem tu už dříve psala, tohle je sice jiná řasenka, ale je stejně skvělá a nemůžu si ji vynachválit. Tvářenka z Topshopu má skvělou barvu, vydrží dlouho a ještě má super roztomilý obal - co víc si přát?:)


A máme tu další várku věcí z Primarku. Jela jsem tam s tím, že z kosmetiky potřebuji jenom odličovací tampónky, ale nakonec jsem zjistila, že hrozně nutně potřebuji také antibakteriální gel do kabelky a kartáč na nehty. No uznejte, že jsou to opravdu nezbytnosti. Poslední věc na fotce je stylingový sprej na vlasy, který hodně často používám a přijde mi naprosto super.


Last but not least...další Zoella taštička a ještě k tomu balzám na rty. Tenhle skvělý dárek jsem dostala od bráchy za to, že jsem úspěšně zvládla zkouškové. On prostě ví, jak na mě :) Jo a možná v nejbližší době udělat další Zoella článek, protože se mi to nějak rozrostlo. Už jste četli článek Zoella goodies?

A co jste si za domácí dekorace a kosmetiku koupili v poslední době vy?:)

You May Also Like

20 comments

  1. naposledy asi rámček na fotku a takisto sviečky :D ale páči sa mi tvoj štýl :D

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné věcičky, hlavně ten box z IKEY by se mi hodil :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jůů, máš moc krásně vydekorovaný pokoj! :) A chtěla bych mít za bráchu tvého bráchu.. ten můj asi ani nezaregistroval, že jsem nějaké zkouškové měla ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Home décor is my new favourite things, I loved all the things you've picked up ♥
    tipscapsule.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné věcičky :) moc se mi líbí ty polštářky a krabice :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty polštářky jsou rozkošné, asi si jeden takový budu muset taky pořídit :-d :-)

    Maybe one day you'll understand

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné věci! Moc se mi líbí hlavně ta nástěnka z fotek! Vypadá to dokonale! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  8. Jee, ta Zoella taštička je dokonalá. Těším se na článek o jejich věcech!

    Makronka, po které nepřibereš

    OdpovědětVymazat
  9. Hrozně mě baví takovéhle články s dekoracemi apod. a ta květinová krabice je naprosto boží! <3

    OdpovědětVymazat
  10. Juj, samé roztomilosti! Tvárenka je absolútne ňuňu o poduštičkách v tvare srdiečok ani nehovorím :). A máš skvelého brácha, ten môj sa ma ani neopýtal ako dopadli skúšky :D. Ale zase na narodeniny, vianoce mi vždy nadelí, čo chcem a aj z ciest mi vždy niečo prinesie, takže by som sa nemala sťažovať :D.

    OdpovědětVymazat
  11. Máš to tam krásný, Anet :) já mám pokoj už od 7.třídy, tak jsem na nějaký vylepšování rezignovala, ale až se odstěhuju do vlastního, tak si to budu nejvíc užívat :D mojí největší dekorací je asi celá polepená skříň fotkama s kamarádama, squashe, běhů, závodů atd... :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Krásne bytové doplnky! Ja si tiež veľmi rada postupne skrášľujem izbu a na bytové doplnky som naozaj uletená! :D No a taštička od Zoelly ...čo dodať ona aj jej výrobky alebo knihy sú proste mega! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Miluji bytové doplňky :) moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ten tanierik z ikey som zvažovala aj ja, no nakoniec som kúpila len šálky. Táto kolekcia bola naozaj veľmi roztomilá :)

    NITA

    OdpovědětVymazat
  15. Krása! Já jsem si pořídila 4 matné rtěnky od Avonu a nějaké paletky očních stínů. Taky jsem nakoupila nějaké kravinky v Ikee, hlavně svíčky a jarní ubrus na stůl ,-)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  16. Nádherné fotky teda! :) Máš moc krásný blog, určitě dávám odběr :)

    www.veass.blospot.cz

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)