Vánoční nakupování z pohodlí domova - moje tipy na eshopy I.

Pokud patříte mezi lidi, kteří nenávidí předvánoční stresy, které jsou spojené s plnými obchodními centry, nedostatkem zboží a dlouhých front u pokladen, tak je dnešní článek právě pro Vás. Pokud ale patříte mezi lidi, kterým přeplněné obchody vůbec nevadí (kam patřím i já!), tak i pro Vás je tenhle článek, protože ne všechno vždycky seženete v obchodech, a tak je fajn někdy objednat něco na internetu. Jelikož je už polovina listopadu, tak tu budou tipy zejména na české eshopy, protože pokud plánujete objednávat ze zahraničí (Ebay, Aliexpress, ...), tak máte nejvyšší čas a je také možné, že dárky si rozbalíte až v lednu, jako se to stalo mě minulý rok.

Připravila jsem si pro Vás jak tipy na eshopy, tak taky tipy na konkrétní věci (hlavně u těch známějších eshopů jako je třeba Zoot), které mám já ve svém wishlistu a vy se nimi můžete inspirovat. Poslední dobou jsem na různých eshopech celkem závislá a projíždím je každý den, tak doufám, že Vám tenhle článek pomůže a poradí. Rozdělila jsem ho na dva články, protože eshopů je opravdu spoustu. Na druhou část se můžete těšit už příští týden, teď už ale pojďme na tu první!

ZOOT

Zoot Vám asi ani nemusím představovat, myslím, že ho každý dobře zná a určitě z něj už spousta z Vás někdy něco objednávala. Je to asi největší český eshop, který je kromě módy zaměřen i na bytové vybavení, což je super. Já jsem Vám sestavila takový svůj vánoční wishlist věcí, které by mě potěšily :) Jsem teď úplně zamilovaná do čajů English tea shop, takže tam jsou rovnou dva a k tomu taky dva skvělé hrníčky od značky Happy Jackson, která má na ZOOTU skvělé věci, určitě koukněte. Jinak pokud Vás projekt ZOOT zajímá, tak Vám sem dávám odkaz na jednu přednášku, kterou povede spoluzakladatel ZOOTU Ladislav Trpák - událost tady. Já tam určitě zajdu, takže se tam můžeme vidět :)



FLUFFY OAK

Eshop, na který jsem narazila díky různým reklamám na jiných webech. A ještě že jsem na tu reklamu klikla! Zboží na eshopu mi hodně připomíná Tiger. Najdete tam spoustu věcí na party, zajímavé dekorace jako je třeba zlatý ananas, nebo třeba věci z papírnictví, které, jak už jste si mohli všimnout, absolutně zbožňuji. Hodně se mi líbí i design stránek, který prostě naláká. Ceny jsou suprové a myslím, že si to může dovolit opravdu každý. Jedinou nevýhodou tedy zůstává nedostatečné množství zboží, protože, co se třeba týká sešitů, mají jich tam opravdu pomálu. I na tomhle eshopu jsem si pro Vás připravila takový menší výběr:



NORDIC DAY

Tenhle eshop jsem objevila díky Ejvi a předem upozorňuji, že patří mezi ty dražší, nicméně se tam dají najít i levnější věci, které jsou cenově dostupné. Eshop, jak o sobě sám říká, nabízí převážně originální bytové doplňky a nábytek v čistém severském stylu. A přiznejme si to, kdo nemiluje severský bytový interiér. Myslím, že díky Pinterestu je na něm spousta lidí doslova závislá (i já mezi ně patřím). Eshop připravil tipy na dárky, které jsou roztříděné do různých kategorií (pro milovníky designu, pro manželku nebo přítelkyni, pro ty, co rádi vaří, ...) a vy je můžete najít tady. Kromě designu tam můžete najít i zajímavé gastronomické zážitky - např. pivo pro dámy, čokoládové lanýžky s karamelem, oblíbené marshmallow a další.



PINK PANDA

Omlouvám se klukům, ale teď přijdou dva tipy na kosmetické eshopy. Vlastně počkat, tohle mají být tipy na dárky, takže to by kluci vlastně měli ocenit a pokud alespoň trošku znají svojí ségru / přítelkyni / manželku, tak by mohli vědět, co by se právě jim líbilo. Důvodem, proč jsem vybrala tenhle eshop, je to, že s ním mám skvělé zkušenosti, najdete tam spoustu značek a žádný z nabízených produktů není testován na zvířatech, což je určitě spoustu z Vás zajímá. Zároveň je teď na eshopu velká slevová akce z důvodu stěhování skladu a 100 výrobků si tam můžete pořídit až se slevou 70% - odkaz na slevy tady. Já mám třeba hodně ráda anglickou značku Creighton, která má úžasné designy, které určitě potěší každou holku. Připravila jsem si pro Vás takový menší výběr jejich produktů:



DEKORATIVKA

Další kosmetický eshop, který je poslední dobou čím dál tím víc populární. Nabízí opravdu velké množství značek, v ČR asi jeden z největších výběrů a pokud máš svůj blog, tak můžeš s tímto eshopem zkusit spolupracovat, mají hodně zajímavý program pro všechny - nabídnou ti slevu, sdílí tvé články o nich a další věci. Ale zpátky k dárkům. Jak už jsem řekla, můžete tam najít spoustu kosmetických značek - poslední dobou velmi populární Naturalium, EOS, The balm a nově i Petra Lovely hair. Zatím jsem z eshopu ještě neobjednávala (ale plánuji velkou objednávku!), takže nevím, jak je to s doručením a podobně, ale pokud si přečtete nějaké recenze, uvidíte, že jsou z eshopu všichni nadšení. A i z tohohle eshopu tu pro Vás mám seznam věcí, které mě zaujaly:



MEGAKNIHY

Knihy jsou jedním z povinných dárků k Vánocům a každý by měl dostat minimálně jednu. Ten, kdo nečte, dělá velkou chybu. Já sice nepatřím k nějakým vášnivým čtenářům (což mě někdy celkem mrzí), ale myslím si, že čtení je základ a žádný počítač to nikdy nemůže nahradit. Eknihy nemám zrovna v lásce, protože nic není lepší, než držet v rukou knihu, udělat si horkou čokoládu, zachumlat se a číst si. Já mám několik svých tipů na knížky, které bych si ráda přečetla, ale každý má jiný vkus a tak Vám sem dávám alespoň odkaz na jeden eshop, kde já ráda knihy nakupuji. Je tam super výběr, super ceny, hezky rozdělené knihy do kategorií a vždycky si tam něco vyberu.



MIXIT

Znáte někoho, kdo se snaží žít zdravý životní styl, rád cvičí, jí zdravě a vy nevíte, co mu koupit? Pak si myslím, že Mix it je ideální volbou. Tuhle stránku asi většina z Vás zná, ale kdyby přece ne, tak Vám o ní pár slov napíšu. Mix it znamená v češtině Namíchej to. A co že budeme míchat? Müsli. Můžete si vybrat, co máte rádi a z toho si poskládat musli Vám přesně na míru. Pokud jste ale líní, Mix it pro Vás připravilo již hotové musli, které si stačí objednat. Mají tam opravdu spoustu ingrediencí, stačí to jenom prozkoumat. Já bych si třeba vybrala takovéhle müsli:



BECHICK

Poměrně nový eshop holek z The Czechchicks je opravdu super! Nabízí oblečení pro holky a taky různé doplňky, které jsou minimalistické a moc se mi líbí. Ceny jsou přívětivé a myslím, že je super takové projekty podporovat. Na to, že je to menší eshop, který vznikl teprve nedávno, tak mají i poměrně velký výběr - hlavně tedy u doplňků. Já si u holek plánuji objednat teď tolik populární chlupatý přívěšek na kabelku v tmavě zelené barvě a taky skvělou krajkovou podprsenku. Co se mi na jejich eshopu také líbí, je kategorie Chic girls, kam dají fotky různých chic holek a já mám pak skvělou inspiraci na nové profily na instagramy, nebo i na nějaké nové blogerky.


Speciální tip na závěr

A na závěr tu mám pro Vás ještě takový speciální tip, který je s vánočními dárky spojen! I na závěr příštího článku tu pro Vás takový speciální tip mám, tak se můžete těšit. Dnešní tip je stránka Dej mi dárek, kde si můžete vytvořit vlastní seznam přání a třeba si to i zařadit do různých kategorií, zároveň si tam můžete udělat seznam dárků, které plánujete ostatním a co je nejlepší, můžete si tam přidat své přátelé a sledovat, co oni by si přáli. No řekněte, bylo někdy vybírání dárků jednodušší?:) I já mám na této stránce profil, najdete ho tady a můžete se podívat, co si přeji já.


Uff, první díl je u konce! Teda, dalo to docela práci napsat tenhle článek, ale hrozně moc mě to bavilo. Na příští týden už plánuji další, tak snad se Vám bude tenhle líbit, abych měla motivaci vložit i do toho dalšího všechny své síly.

Máte nějaký tip na eshop, kde rádi nakupujete vy?:) Pište mi je do komentářů!

You May Also Like

32 comments

  1. To Nordic day vypadá zajímavě, díky za tip :-) Péťa

    OdpovědětVymazat
  2. Moc si mi tímto pomohla :3 děkuji ^^ parádní článek a určitě ho budu sdílet, zaslouží si to - navíc věřím, že podobné dilemata teď řeší všichni :)
    Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek!
    Z dekorativky si také chci objednat camouflage od Catrice, tak uvidím :)
    Jinak skvělé tipy, určitě se na nějaké e-shopy mrknu a něco objednám! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám nejraději zoot na jsem objednávala několikrát, a když byl nějaký problém že mi neseděla velikost tak bez problému vrátili peníze :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné tipy, já sice nesnáším předvánoční nákupy, teda takové ty na poslední chvíli, den, dva před štědrým dnem. Naivně doufám, že většinu dárků letos nakopím začátkem prosince. Snad zase nedopadnu jako loni, to by mi už eshopy nemohly. Díky dojíždění mám často čas na procházení obchodů, takže si spíš vyberu tam. Ale díky za inspiraci, krásný výběr :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé tipy na eshopy! Musím přiznat, že některé z nich neznám, takže díky! Sice z eshopů moc neobjednávám, ale rozhodně se někdy budou hodit. :) Do eshopu Fluffy Oak jsem se zamilovala!
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý článek! Zoot znám a mám s ním i bezva zkušenost. Fluffy Oak a Nordic Day také vypadají skvěle. Určitě se podívám, jestli tam něco neobjevím <3
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  8. Fajn cčlánek, asi kouknu na ten Fluffy Oak

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé tipy! Já už začínám být pomalu hodně nervózní z toho, že ještě žádný dárek nemám, pro to každý nápad, kde sehnat nějaký super dárek jedině uvítám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  10. Super tipy, o niektorých eshopoch som ani netušila a vďaka tvojmu článku som ich spoznala. Vidím to tak, že idem objednávať :D

    NITA

    OdpovědětVymazat
  11. Tento rok aj ja určite využijem internetové obchody.. prepchaté nákupné centrá ozaj nemám rada

    OdpovědětVymazat
  12. Super tipy, e shop Nordic day zbožňujem :-) Michaela
    www.imperfect-woman.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ja radšej kupujem darčeky z kamenných obchod, ale inak skvelé tipy :)

    OdpovědětVymazat
  14. Parádně zpracovaný článek, moc se mi Tvé tipy líbí :) Já spíš častěji nakupuji v kamenných obchodech než takhle on-line. Ale taky jsem objednávala letos z Mixit pro někoho na Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  15. Skvele tipy, spoustu stranek neznam a vypadaji dobre:) Urcite mrknu:)

    Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat
  16. AAA tento clanok ma zrujnuje :D ale nie je uplne super, ani jeden z tychto eschopov nepoznam a no...ja som celkom zavisla na nakupovani cez net :)

    OdpovědětVymazat
  17. Super článek:)
    Skoro žádnou stránku jsem neznala :D
    Já letos chystám nakupovat hodně dárků na zootu :)
    brunettegirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Budu muset zase jednou zavítat na stránky ZOOT :-)...celkově všechno skvělá doporučení!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  19. Óóó díky za ten tip na fluffy oak, neboť něco podobného sháním. V Tiger mají opravdu super věci, ale jen tak se do Prahy nedostanu, tak tohle je pro mě jako dělané :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ja som tento rok ešte Vianoce vôbec ani nezačal riešiť, no pomaly by bolo asi načase... Takisto to vidím aj ja na e-shopy, pekne doma. Prípadne vyrábanie darčekov :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
  21. přesně takové eshopy jako je zoot úplně miluju! člověk tam najde spoustu inspirace co se týče módy i bydlení a permanentně tam mám něco v košíku :D a Nordic Day je pro mě přímo home porno <3

    OdpovědětVymazat
  22. Čaje od English tea shop jsem kupovala loni k vánocům a jsou vážně dobré.

    OdpovědětVymazat
  23. zoot a pinkpandu doporučuju i já, mám s nimi jen dobré zkušenosti :))

    OdpovědětVymazat
  24. Krásné obchody a skvělé tipy. Mě osobně nejvíc zaujal Nordic Day :)

    Natalie
    NATALIEHOLZ

    OdpovědětVymazat
  25. Děkuju za tipy, to je super a z Nordic day musím rozhodně něco objednat :))

    OdpovědětVymazat
  26. Super tipy, o veľa z nich som nepočula, ale idem to hneď napraviť. :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)