Winter jacket | OOTD

Tralala... první zimní outfit je na blogu! Já vím, je to neuvěřitelné, že něco takového píšu v půlce října, ale počasí nám prostě nepřeje a tak už jsem byla nucena vytáhnout zimní bundu, protože jsem hroznej zmrzlouš a v mém milovaném křiváku už prostě z domu vyjít nemůžu. Přichází teď hrozné období, kdy mi bude pořád jenom zima, nebude se mi chtít hnout z postýlky a nebudu mít vůbec žádné nápady, co se týká oblečení, protože nejdůležitější pro mě bude, aby mi bylo teplo. Ale berme všechno pozitivně! (to je moje nové předsevzetí!) Je tu čas na to, abych si nakoupila různé svetříky, kabáty a zimní botičky - jupí!

Tento outfit je focen v pátek, kdy bylo ještě relativně teplo (tím myslím, že nemrzlo). Na sebe jsem si vzala oblíbené tmavě modré džíny na tělo, basic černé tričko s dlouhým rukávem a na to novou bundu, která je teda mamky, ale já si ji hrozně zamilovala. Okolo krku jsem si dala ještě černou šálu a jako kabelku samozřejmě mého miláčka. Na nohy jsem ještě zvládla vzít baleríny a ani mi nebyla zima - jaké překvapení. Sice to není úplně zajímavá kombinace oblečení, ale něco na tomto outfitu je přece jenom jiného. Mám culík! Ti, kdo mě znají, tak vědí, že nesnáším nosit culík. Bohužel bych si ale musela mýt vlasy každý den, abych ho nosit nemusela, a tak mě to párkrát týdně nemine. Nesnáším to hlavně kvůli svým odstátým elfím uším :D Ale tak co, i s nedokonalostmi se člověk musí naučit žít :)











My outfit:
Tally Weijl t-shirt
Stradivarius jeans
Zara jacket
Michael Kors handbag
Högl shoes
New Yorker scarf

You May Also Like

16 comments

  1. Ta bunda vypadá fakt super a o kabelce ani nemluvím :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  2. Odstáté elfí uši? :D ..prosimtě, ty vůec nemáš, naopak v culíku ti to moc sluší :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi zmrzlina a v tich balerínách jako nemrzneš?:D Sluší ti to a uši má v pohodě!:D:)

    Já si o víkendu u našich nabalila další hromadu svého oblečení - teplé boty, svetry, kabát... abych už hlavně ráno nemrzla po cestě do práce :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja tú zimu zatiaľ úspešne ignorujem a nosím si tenké bundičky :D

    OdpovědětVymazat
  5. Myslela jsem si, že ta bunda je ze Zary :) je krásná a vypadá fakt teple! A ta kabelka je taky nádherná, taková veselá, ale zároveň elegantní :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. What a cute bright pink bag that is! Lovely <3

    Let's stay connected :)
    Have a nice day!

    xoxo,
    SHAIRA
    www.missdream-girl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné místo na focení, kde to je? =)

    A děkuju za komentář u mě na blogu,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Staroměstské náměstí v Mladé Boleslavi :) a není zač :)

      Vymazat
  8. Culík ti náhodou veľmi pristane a vôbec nemáš elfie uši :) Ja som tiež taká zmrzlina a už som vytiahla zimný kabát a teda už by som si na balerínky netrúfla :D

    NITA

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkný outfit :) líbí se mi barva té kabelky :) moc ti to sluší, jen tak dál :) Jinak jsem tvou novou čtenářkou, budu ráda, když mrkneš i na můj blog :)

    Style Solution

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)