Teniskology | event


Krásné odpoledne:)

V sobotu dopoledne jsem se zúčastnila skvělé akce, která byla součástí Designbloku, ale konala se Vinohradském paláci. Teniskology! Akce měla velkou propagaci na facebooku a také se jí zúčastnila spousty známých osobností jako třeba Ben Cristovao. Téměř každá značka, která prodává buď tenisky nebo jiné sportovní zboží - longboardy, ponožky, ... tam měla svůj vyzdobený koutek a představené své produkty. Mě osobně nejvíce zaujala místnost značky Adidas a taky Reebok, která vsadila na černobílou klasiku. Celou akci také podpořily módní časopisy Joy a Elle, které jste si na místě mohli zdarma prohlédnout a nebo i odnést domů. Na akci se samozřejmě objevil i Zoot koutek, kterého je poslední dobou všude plno - a je to dobře! Právě v Zootu měli tenisky, které mě z celé akce zaujaly nejvíce - Adidas originals, které jste už mohli vidět na facebooku.


Teniskology nebyla jenom o teniskách, ale celou akci provázel i doprovodný program, ze kterého jsem stihla pouze taneční vystoupení Reebok Equilibrium show. Mrzí mě, že jsem nestihla večerní vystoupení Vladimíra 518 a taky připravený program od Zootu, i přesto si ale myslím, že to bylo skvělá akce a určitě bych uvítala, kdyby takových bylo víc. Tak a teď už hurá na fotky!:)

Byli jste tam taky někdo? Jak se Vám Teniskology líbilo?:)






















You May Also Like

7 comments

  1. Hodně mě mrzí, že jsem na poslední chvíli nemohla jít, protože ta akce vypadá skvěle a já jako milovník tenisek, bych se tam určitě našla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem tam byla a moc se mi tam líbilo :) Krásný fotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si říkala, že jsem tě tam viděla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já věděla, že tam budeš, ale nikde jsem Tě nezahlídla :(

      Vymazat
  4. Musela to bejt super akce, navíc tenisky mám ze všech bot nejradši! Škoda, že to mám tak z ruky ))

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)