Café 1920 | foodie tip

Krásné deštivé odpoledne,

pro tenhle rainy day jsem si pro Vás připravila článek o jedné skvělé kavárně na Staroměstském náměstí v Mladé Boleslavi. Chápu, že většinu z vás je odjinud, ale pokud tam někdy budete mít cestu, tak aspoň víte, kam se zastavit na chvilkové odpočinutí a příjemné posezení u kávy nebo čaje. 

V Café 1920 je krásný vnitřní interiér udělaný přesně ve stylu 20. let 20. století (nečekaně!:D), je tam poměrně klidné prostředí a máte možnost připojení na wifi - takže ideální kavárna pro psaní blogových článků. Mají asi nejorigálněji vyrobené menu, které jsem kdy viděla (někdo si s tím musel dát opravdovou práci!) a taky skvělou nabídku jídla i pití. Já jsem si dala šunkové tousty (šunka, sýr, rajčata), kterých jsem se najedla na celé odpoledne, protože je to opravdu velká porce, a k tomu horkou čokoládu s marshmallow, kterou mi přinesli ve skvělém hrníčku. Přítel si dal také tousty a k tomu zázvorový čaj s medem a citronem, který jsem mu potom trošku záviděla, protože byl opravdu výborný a k toustům se báječně hodil.

Snad jediná nevýhoda této útulné kavárničky je fakt, že je tam poměrně zakouřeno. Ale není to tak hrozné jako v hospodě, kde Vám oblečení smrdí i druhý den :) Na celé kavárně se mi nejvíce líbí, jak je všechno tak domácky zařízené - roztomilé hrníčky, skvělý interiér, vymazlené menu, no prostě super gastronomický zážitek :)

Více informací na jejich fb stránkách: Café 1920







You May Also Like

8 comments

  1. dekuji za tip, jsem z MB a jeste jsem tam nebyla:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu čokoládu bych si dala :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to tam nádherně, ale asi by mě hodně odradilo, že by tam bylo zakouřeno.. :/

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá úžasně :) Miluju kavárničky všeho druhu :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. Když jsem tam na konci školního roku byla s holkama také se nám tam moc líbilo, ale to kouření mi tedy docela vadí. :) Jinak ten interiér je opravdu krásný i nabídku tam mají skvělou. :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  6. jooo ted, když už se v okolí MB nepohybuji mi doporučíš kavárnu pche :D hod sem raději nějakou z Prahy :D

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)