Manufaktura goodies

Dny Marianne jsem se snažila využít, jak jen to šlo. Jeden z obchodů, ve kterém bylo jasné, že určitě něco nakoupím, byla Manufaktura. Jejich produkty používáme už dlouho a jsme s nima moc spokojení, takže nakupujeme pořád dál. Ráda bych Vám ukázala nějaké produkty, které jsem si tam ve dnech Marianne pořídila, ale také ostatní, které máme doma a ráda je používám. Takže jdeme na to :)

Jak vidíte na fotce nahoře, tak toho nebude vůbec málo. Začala bych asi sprchovými gely, které mi maminka koupila právě teď při dnech Marianne. Vybrala jsem si osvědčenou malinu (jestli mě už trochu znáte, tak víte, že jsem na lesní plody ujetá), od které mám už doma tělové mléko a voní naprosto fantasticky a taky hrušku, která je mezi Manufaktura produkty úplnou novinkou, tak jsem na ni zvědavá. Zatím jsem k ní jenom čuchala a musím říct, že vůně je moc příjemná a těším se, až ji konečně ozkouším.




Dalším naším oblíbeným produktem jsou sprchové a koupelové gely, kterých máme doma snad nejvíc. Vyzkoušeli jsme už různé vůně, ale nejvíce nám sedí ta s příchutí červeného hroznového vína, kterou máme doma už asi po šesté. Další oblíbený je levandulí a teď jsme vyzkoušeli ještě meduňkový. Budu se opakovat, ale všechny voní naprosto nádherně a vždycky provoní celou koupelnu. Na těle jsou příjemné a řekla bych, že docela dobře hydratují pokožku.



Dalším oblíbencem, který používá hlavně moje mamka, je šampon a regenerační balzám na vlasy s výtažky z mrtvého moře. Já sama jsem šampon párkrát použila a sice jsem žádnou výraznou změnu nezaznamenala (to bych ho asi musela používat delší dobu), ale vlasy jsem po něm měla hezké a jemnější než obvykle.



Blížíme se ke konci. Další produkt, který hodně používám, je tělové máslo, které neuvěřitelně krásně hydratuje a zanechává pokožku úžasně jemnou. To používáme s mamkou opravdu hodně často a už bysme si brzo měly pořídit nové balení. Novinkou, kterou jsme si pořídilo o dnech Marianne je bahno z mrtvého moře. Na tenhle produkt jsem opravdu zvědavá :)


Poslední, co tu pro Vás dneska mám, jsou soli do koupele. Tu modrou máme už dlouho a opět na ní nemůžu říct jediné negativní slovo a teď jsme si ještě pořídili tu bílou, kterou zatím ještě nikdo nezkoušel, ale věřím, že bude stejně příjemná jako její modré dvojče.



Jak se Vám dnešní článek líbil? Používáte kosmetiku Manufaktura?:)

You May Also Like

21 comments

  1. Mám od nich slivkový peelingový sprchový gél. Je to môj prvý výrobok od tejto značky a musím povedať že som veľmi spokojná. Vždy som okolo ich obchodíku iba prechádzala a nikdy nevošla dnu. Som rada že som to zmenila. Určite si pokúpim aj iné veci :)

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám nejraději tu švestkovou řadu, ale když vychvaluješ maliny, tak je budu muset asi taky vyzkoušet. :) Jinak mě zaujal ten regenerační balzám na vlasy s výtažky z Mrtvého moře, po tom se podívám.
    Beautyna CZ

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé, Tvůj blog vypadá moc pěkně :) Musím říci, že mezi českými jich není tolik, který by vypadaly takhle profesionálně :) Asi tě začnu "špehovat", abych se měla co učit :))
    http://myinspires.eu/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, tohle opravdu potěší a motivuje k další práci na blogu :)

      Vymazat
  4. Krásné věcičky, mají všechno děsně roztomilé :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, máš toho vážně hromadu :D ..já od této značky nic nemám, nevím, nějak to asi není ten typ obchodu, do kterého bych šla :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Manufakturu naprosto miluju!<3 Mám doma malinové tělové mléko a chystám se i na hrušku:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, tieto zásoby by mi stačili tak na rok! Sú ale krásne a určite aj dobre voňajúce! :D
    http://ankalooksword.blogspot.sk/2015/09/neberte-ma-zle-ale-aj-tak-sa-to-stane.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není všechno jen pro mě, jako rodina tohle spotřebujeme tak za 2 až 3 měsíce :)

      Vymazat
  8. nikdy jsem z Manufaktury nic neměla, ale už dlouho to plánuju :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Manufakturu milujem, dokonca aj keď si nepotrebujem nič kúpiť, vždy tam zájdem sa aspoň pokochať a ovoňať tie ich úžasné výrobky :D

    NITA

    OdpovědětVymazat
  10. Nikdy jsem ještě v manufaktuře nebyla, ale vypadá hodně lákavě. Díky za tip. :))
    Style in the words

    OdpovědětVymazat
  11. Krásne vecičky. V Manufakture som ešte nikdy nenakupovala, ale máme taký obchodík aj u nás. Veľmi rada však do neho teraz skočím pozrieť :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  12. Páni, tak to byly veliké nákupy! :) My máme momentálně sprchový gel a sirup s vůní/příchutí hrušky, strašně moc se na něj těším :3 ♥

    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  13. Tuhle značku bych chtěla vyzkoušet, jen nikdy nevím, co bych si měla koupit. Každopádně nová edice hrušky mě zaujala :)

    Unboxing | Keep Calm... I'm the winner

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to vyzkoušej:) Můžeš začít s něčím, co stejně používáš - třeba sprchové gely :) a tu hrušku zkus, je parádní!

      Vymazat
  14. Jéé :-), článek směřovaný k Manufaktuře jsem si přála někde najít. Konečně bych totiž ráda něco od této značky prubla, tudíž děkuji za tvé tipy :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)