Board of inspiration: Dream house

Bazén

Sice bych ráda bydlela v paneláku, protože ty většinou bývají v centru města a to je přesně pro mě, ale kdybych jednou náhodou bydlela v baráku, tak musím mít bazén! Je to věc, kterou naprosto zbožňuji, a kdybych měla tu možnost, koupala bych se v něm pořád. A to je taky důvod, proč bych preferovala vnitřní bazén, kde bych mohla být kdykoli přes rok. Ale koukněte se na ty venkovní, to je taky nádhera!:)


Skladování oblečení a zrcadlo

Jsou dvě věci, které musím mít ve své ložnici. Velké zrcadlo, ve kterém si budu moct fotit svoje outfity, a před kterým se budu moct malovat a taky věšák na svoje oblečení. Pokud by mi někdo postavil celou šatnu, tak by mi určitě nevadilo, že by to nebylo přímo v mém pokoji - protože přiznejme si to, kdo by si nechtěl udělat walk in ve své vlastní šatně? 


Koupelna

Tohle je jedna (hned po ložnici druhá) z nejdůležitějších místností. Dokážu v koupelně strávit opravdu spoustu času, ráda si dávám dlouhé vany (kéž bych měla takový výhled jako na fotce vlevo dole), maluju se tam a taky tu pečuji o své vlasy. Koupelnu bych chtěla větší, abych mohla mít zvlášť sprchu a vanu a taky potřebuji, aby se mi tam vešla pračka a sušička, protože komu by se v dnešní době chtělo žehlit prádlo? 


Kuchyň

Pokud mě už sledujete déle, pak víte, jak jsem na tom s vařením. Ostatní si můžou přečíst tenhle a tenhle článek, který Vám to objasní. To ale neznamená, že na pinterestu ráda neprohlížím obrázky cizích kuchyní. Naopak. Říkám si, že mít prostornou a krásně designově udělanou kuchyň by mě určitě motivovalo k tomu, abych se naučila vařit a tím pádem tam mohla trávit i více času.


Prostor na odpočívání

Kromě ložnice je důležité mít i obývák nebo klidně jakékoli jiné místo (viz. obrázek 2), kde byste si mohli v klidu lehnout a přečíst si knížku. Pokud k tomu máte krásný výhled na město / přírodu, tak je to jenom plus. Spousta polštářků a příjemný pléd je samozřejmost. V zimě můžete přidat ještě hrníček s horkou čokoládou a bude to naprostá paráda.


Postel

Teď už opravdu přicházíme k nejdůležitější položce bytu / baráku. To, kde trávíme zhruba půl dne a zbylý půl den se na to těšíme. Postel! Nepotřebuji postel nějak extra velkou, jedno a půl lůžko už je pro mě opravdu maximum a pomalu ani pak nevím, kam mám ležet. Důležitá je matrace, kterou poslední dobou preferuji spíše tvrdou, a taky polštářky a pléd, který celý spací koutek zpříjemní. Také se mi líbí nápad paland (ale ne těch obyčejných), kde bych mohla spát nahoře a mít tam takový svůj tajný prostor, kam nikdo ostatní nemůže.



Pracovna

Pracovna by rozhodně neměla být vaše postel ( i když já to tak občas dělám), protože je to opravdu neefektivní a kolikrát si pak radši pustíte televizi nebo si dáte odpoledního šlofíka, než abyste udělali něco užitečného. Nemusíte mít na pracovnu samostatnou místnost, vlastně stačí jenom stůl, židle a nějaké dekorace, které Vám vaše pracovní místo zpříjemní. Já doporučuji i třeba zarámované motivační citáty, které Vás můžou motivovat. Do svého nového bytu si takové plánuji vyrobit.


Balkón/terasa

Balkóny mám taky moc ráda. Pokud bych měla byt, chtěla bych větší balkón s výhledem do centra města. Udělala bych si tam příjemné posezení a dala bych si tam nějaké kytičky. Pokud bych bydlela v baráku, chtěla bych mít terasu (s přímým vstupem do bazénu, nejlépe!), kdy bych měla posezení pro víc lidí a mohla bych tam pořádat barbecue party, kdy by se mi jen zachtělo.


Líbí se Vám tenhle typ článků? Mám v nich pokračovat?:)

Follow my blog with Bloglovin

You May Also Like

10 comments

  1. Je to krásný článek, hezké fotky, úplně jsem se zasnila :) A je moc fajn, že vše plánuješ předem, taky jsem to tak v mládí měla. :) Pak přišel první byt, druhý větší byt a nakonec vysněný baráček. :) Měla jsem v něm i pracovnu, kterou jsem pak předělala na šatnu a teď ji opět předělávám na natáčecí mísnost a skladiště mé kosmetiky (a bot a kabelek). :) Říkám, že zas budu mít svůj "dětský pokoj". :) V ložnici nemám televizi, snažím se vše mít v souladu s čínskou metodou FENG SHUI :D Aby tu nebyly negativní energie a tak :) Kámen úrazu byl bazén. Taky jsem se vždy viděla, já vodomil, jak v něm budu celé dny celé léto. Jenže jsem si neuvědomovala, kolik práce kolem toho je, doplňovat správné množství chemie, lovit bordýlek, luxovat dno vodním vysavačem, aby neoslizlo, mít nonstop zaplou filtraci, která se taky musí čistit apod. :))) Nakonec jsem v bazénu sotva 4 dny v roce. :))) Podobně jsem dopadla s plánovaným grilováním, jak krásně to vypadá ve filmech a jaké jiné to je v reálu, o tom bych mohla napsat dlouhý článek :D Budu se těšit na další tvé články, snad tě můj komentář nijak neodradil :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě neodradil, naopak mě potěšil:)) je moc hezký, že si si udělala svůj baráček a v něm tohle všechno máš:) já jsem realistka, věřím, že s tím je spoustu práce a že se mi do toho taky nebude moct chtít, ale když člověk něco chce, tak by si za tím měl jít:) jinak ti moc závidím tvoji šatnu, tu si hrozně moc přeju a myslím, že na ni nikdy nebudu stará, i kdybych ji měla mít třeba až po padesátce, tak se z ní budu radovat jako malá :D :)

      Vymazat
  2. Tyhle články miluju!!!! Odkud jsou ty fotky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou z Pinterestu :) když koukneš do menu, tak můžeš najet na můj profil a tam mám všechny tyhle fotky "odpinované" :)

      Vymazat
  3. Krásná inspirace :) Tyhle čisté, jednoduché, prostorné interiéry mám moc ráda a jednou bych chtěla mít velkou šatnu :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Máme naprosto stejný vkus :3 Taky se mi strašně líbí skandinávský styl :)
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  5. Uzasny clanek!😍 musim te pochvalit za vyber krasnych obrazku, davaji tomu skvele plus. ☺

    OdpovědětVymazat
  6. Úplně jsem se zasnila ♥ Pro mě je to skvělá inspirace, vzhledem k tomu, že právě začínáme stavět s přítelem naše hnízdečko lásky. :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný článek! :) Takový jednoduchý skoro bílý interiér se mi hrozně líbí! Určitě v těchto článcích pokračuj:)
    NÁŠ BLOG!!!:)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)