Zoella goodies

Krásné odpoledne,

znáte ten pocit, když si něco objednáte na internetu a pak na tu zásilku čekáte? Já ten pocit přímo zbožňuju, to čekání a těšení se, až konečně zazvoní pošťačka a já budu moct seběhnout dolů, převzít balíček a už cestou ve výtahu si ho začít plná očekávání rozbalovat... <3 No a takhle nějak to bylo i se zásilkou produktů od Zoelly, která měla ještě navíc zpoždění :D


Nedávno jsem se zamilovala do knížky Girl Online, o které určitě každý z Vás slyšel. Tak nějak jsem začala Zoellu víc sledovat, až jsem se rozhodla, že si pořídím něco z její skvělé beauty kolekce (nedávno dokonce vyšla úplně nová - Tutti Fruity). První věc, kterou jsem dostala, byla kosmetická taštička od mého brášky k narozeninám. Nějak jsem to ale nevydržela a objednala jsem si ještě další věci. Všechno to mám z facebookové stránky Foreign goods, která objednává spoustu super věcí ze zahraničí:) Pokud při objednávání zadáte kód ONEBLONDIELIFE, získáte 10% slevu :)

Když jsem se zmínila, že si budu objednávat některé produkty od Zoelly, tak byli všichni vcelku skeptičtí - "je to předražené a ještě nekvalitní" , tak bych asi shrnula názor většiny, ale já se na to dívám jinak. Přijde mi super, že si šla za svým snem a dosáhla ho, a ikdyby měly být produkty méně kvalitní, což si po ozkoušení tedy rozhodně nemyslím, tak bych si je koupila a Zoellu podpořila, protože se mi líbí, co dělá a že si plní svůj sen.


Je jen málo lidí, kteří umí vybírat dárky na míru. Můj brácha mezi ně rozhodně patří, dárky od něj jsou vždycky něco, po čem jsem někdy toužila, nebo něco, co mi udělá opravdu velikou radost. Ne jinak to byla i s touhle taštičkou (a mimochodem i s knížkou, kterou mi dal k Vánocům) od Zoe, kterou mám, jak už jsem řekla, moc ráda. Taštička má ideální velikost - je snadno přenosná a zároveň se mi do ní vejdou všechny věci na můj denní makeup. Líbí se mi, jak je průhledná, dělá ji to jinou než ostatní kosmetické taštičky a to, že je růžová, to je jasný bonus navíc, protože kdo mě zná, tak ví, jak velkou mám pink obsession.


Tělové peelingy mám moc ráda, hlavně ten pocit, když mám potom hladkou a jemnou kůži. Tenhle od Zoelly, který je v super roztomilém žlutém obalu, je borůvkovou-acaiový a má naprosto úžasnou vůni. Obsahuje kokosové máslo, takže na těle je opravdu příjemný a pokožku mám po něm krásně hladkou a příjemnou na dotek. Za mě hodnotím na jedničku :) 


Sprcháč je věc, kterou potřebuji denně, a které není nikdy dost. Růžová verze sprcháče od Zoelly udělá sprchování ještě mnohem příjemnější - krásně provoní celou koupelnu a ještě poslouží jako krásná dekorace. Vůně bohužel dlouho nevydrží, což je jediné, co mě na tomto produktu trošku mrzí.


Knížku jsem sice dostala už k Vánocům, ale pustila jsem se do ní až nedávno. Z části mě trochu odradily recenze některých z Vás: "Je to kniha pro třináctileté, je předvídatelná, klasická romantická pohádka,...". Myslím si ale, že se pletete. Během prvních pár dní jsem se dostala až na stranu 250 a hltala jsem téměř každé slovo a kniha mě opravdu bavila. Ještě nejsem úplně na konci, takže nemůžu hodnotit, jak kniha dopadne, ale ať už to bude jakkoliv, tak mě moc bavila a užila jsem si ji. Všem bych ji doporučila si přečíst v angličtině, protože to není žádná těžká četba a zvládne to každý, kdo se anglicky aspoň trochu učí - nemusíte rozumět všemu, stačí pochytit kontext :)

You May Also Like

17 comments

  1. Jéé, to je super! Zoellu mám moc ráda, tak jsem poprosila kámošku, aby mi z Londýna přivezla její taštičku. Tak už ji mám doma a nemůžu se na ni vynadívat, je tak krásná a hlavně strašně velká a vleze se do ní hodně věcí ♥ S její kosmetikou zkušenost nemám, ale kámoška si kupovala její peeling a dala mi trochu do kalíšku, a musím říct, že krásně voní, ale zatím nemám dost sil, abych ho použila :( :D Každopádně si myslím, že ten kdo má rád Zoellu, tak je mu tak trochu jedno jaká ta kosmetika je, protože je určitě nadšený z toho, že má nějakou její věc :) A podle mě ty ceny jsou angličany nejsou tak hrozné :D :) Super článek! A její knížka je taky super. Vlastně to je normální příběh pro puberťačky, který mě ze začátku nebavil, ale po přečtení jsem si uvědomila, že mi toho ta knížka hodně dala :)

    Ostrava Random

    OdpovědětVymazat
  2. Knihu mám a je skvelá :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. už dlouho si chci koupit věci od Zoelly, nějakou tu taštičku :)) zajímalo by mě, jak je to s poštovným? :) knížku jsem četla a zamilovala jsem si ji :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na stránce Foreign goods (odkaz výše) je poštovné započítané v ceně produktu:)

      Vymazat
  4. Strašně dlouho přemýšlím že si tu taštičku pořídím, ale asi počkám do Anglie, nechce se mi to objednávat :D
    A knížka mi přijde taky úžasná! :)
    NÁŠ BLOG!!!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Zoellu sleduju už pár let a nad jejímu věcmi bych vůbec neohrnovala nos. Líbí se mi její styl a vtip. Určitě jsi dobře pořídila

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  6. Ach, tak toto ti rozhodne závidím! :D Po nejakých veciach od Zoelly pokukujem už dlhšie, no ešte som sa neodhodlala si dačo objednať :)

    Pozývam ťa na Giveaway, ktorá práve prebieha u mňa na blogu :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  7. od Zoelly jsem si objednávala pouze kosmetickou taštičku, kniha mě nějak neláká bohužel :(

    OdpovědětVymazat
  8. Tú knižku si už musím aj ja prečítať, keď ju majú všetci. Zrejme je naozaj dobrá. :)
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
  9. I really like your blog:) Kisses!

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. to je aká pecka! :O
    normálne ti závidím!)

    OdpovědětVymazat
  11. Ta taštička je pecková! No a o girl online také dost dlouho přemýšlím :D

    Zvu tě na svou giveaway! :)

    http://timewithbeauty.blogspot.cz/2015/08/backtoschool-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  12. Po čomkoľvek zo Zoellinej kolekcie túžim už dlho, ale stále som sa nejako neodhodlala ku kúpe. A knižka ma absolútne nezaujala, príde mi to ako taký teenagerský slaďák, nič pre mňa :)

    OdpovědětVymazat
  13. knižka vyzerá super :) aj ja nad ňou rozmýšľam, vzájomné sledovanie?

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)