Voňavé náramky BUNGA BUNGA


Někdy se divím, s čím vším možným ještě výrobci kosmetiky a podobných produktů přijdou. A nestačila jsem se ani divit, když jsem četla o hitu letošního léta náramkách Bunga Bunga. Původní nápad pochází již ze starověkého Egypta, kdy se vůně začala používat pro povzbuzení smyslnosti a přesně na tenhle způsob fungují i tyhle náramky, které mě opravdu zaujaly a tak jsem neváhala a dva jsem si taky pořídila, abych Vám o nich mohla napsat, protože si myslím, že tenhle trend ještě není zase tolik rozšířený, abyste si o něm mohli přečíst všude.


Náramky jsem pořídila v parfumeriích Fann a stály každy 149 Kč. Náramky můžete koupit i na jejich e-shopu Bunga bunga. Mají je v 6 různých variantách - 3 pro kluky a 3 pro holky. Jako milovník klučičích vůní jsem si vzala i jednu verzi pánskou. Nakonec jsem si tedy domů přinesla dámský náramek Calipso v červené barvě a pánský náramek Faunus v barvě bílé, která se díky své barvě hodí i pro něžné pohlaví.



Náramek je vlastně takový dlouhý had, který si okolo ruky musíte obmotat, což mi přijde jako zajímavý nápad, protože to můžete zamotat pokaždé jinak a nebude to působit nudně a okoukaně. Co se týče vůně, je opravdu intenzivní, takže už zůstává jen otázka, jak dlouho ta vůně vydrží. Vůně červeného Calipso se skládá např. z jasmínu, mandarinek, fíků, pižma, olivového dřeva a dalších a působí velmi exoticky a zároveň jemně. Naopak pánská vůně Faunus se skládá z broskve, meruňky, vanilky, čokolády a třeba karamele. Po chvilkovém nošení náramku jsem si asi více oblíbila červenou dámskou verzi, která se tedy stává mým favoritem!

Už jste o těchto voňavých náramcích slyšeli?:) Co na ně říkáte?

You May Also Like

8 comments

  1. Uz jsem o nich slysela a taky jsem si je chtela nejak koupit, ale nakonec jsem to neudelala, ani nevim proc:) mozna to prehodnotim :)

    OdpovědětVymazat
  2. O tom jsem ještě neslyšela, ale ráda bych to vyzkoušela, díky za inspiraci :)

    Journey to my victory

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, tak o tom slyším poprvé. A docela mě to zaujalo :D Ani cena není nějaká extra hrozná :) Asi si taky pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Celkem mě to zaujalo, nemáš někde fotku, jak to vypadá na tvojí ruce? :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)