Obchod, co mě zaujal: Yves Rocher

Krásné odpoledne :)

Mám tady pro Vás další článek, který se bude týkat obchodu, který jsem si oblíbila a kde mě něco zaujalo. Yves Rocher zřejmě všichni znáte, je to obchod s přírodními produkty, který vznikl v malém francouzském městečku La Gacilly roku 1959. Nazvala bych ho jako rodinný obchod, protože na mě vždycky tak působí - malý obchůdek, provoněný, příjemná atmosféra a vždycky vstřícná prodavačka.  O Yves Rocher jsem se začala zajímat teprve nedávno, když jsem byla pozvaná na akci Sázení stromečků, kterou Yves Rocher pořádá a myslím si, že je to skvělá kampaň. Když jsem poprvé zašla do YR, byla jsem překvapena množstvím produktů, které nabízí. Nejedná se pouze o pečující kosmetiku, ale také o dekorativní, což jsem do téhle chvíle vůbec nevěděla. Vybrala jsem si šampon na poškozené vlasy a k tomu kondicionér. U pokladny jsem dostala krásnou zelenou látkovou tašku na nákup, spoustu vzorečků, slevovou knížku a založili mi zákaznickou kartu. Byla jsem nadšená z toho, kolik toho můžu k jednomu šamponu a kondicionéru dostat a hrozně jsem se těšila na další návštěvu tohoto obchůdku. Při své druhé návštěvě jsem si opět pořídila šampon - tentokrát na podporu růstu vlasů, který má zvláštní kukuřicovou vůni, kterou jsem ještě snad u žádného šamponu nezažila. 


Regenerační šampon na poškozené vlasy je úžasný. Krásně voní, nezatěžuje vlasy a přijdou mi lesklejší. Kondicionér můžu taky doporučit, vlasy se po něm skvěle rozčesávají a nemusím už používat kondicionér ve spreji. Co se týká šamponu na podporu růstu vlasů, tak u toho mě zaujala hlavně netradiční kukuřicová vůně. Co se týká výsledků, zatím jsem si všimla, že mi vlasy přestaly padat tolik jako dříve, což mě opravdu potěšilo. Také mi to pomohlo v tom ohledu, že si už vlasy nemusím mýt každý den jako tomu bylo dřív, teď stačí jen jednou za 2-3 dny, tak doufám, že jsem to teď nezakřikla a opravdu to tak vydrží. 

A co vy? Nakupujete v YR?:) Jak jste s produkty spokojení?

You May Also Like

13 comments

  1. Taky mám jeden šampon z Yves Rocher (na mastné vlasy) a jsem s ním hrozně moc spokojená!:)))

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek, odkud je ten koberec?:) chci ho taky!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Ikei, byl ve slevě, tak nevím, jestli ho ještě budou mít:D:)

      Vymazat
  3. Ja mám od YR odskúšanú iba micerálnu vodu a som s ňou maximálne spokojná :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  4. od YR používam tiež šampóny a masky na vlasy, nové mám balzamy a aj prípravky na tvár a som spokojná :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  5. Sampon jsem take vyzkousela, ale ne zrovna tento, ale stejny kondiconer pouzivam a jsem mega moc spokojena.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Yves Rocher je moje velká láska ♥♥ Kartičku jsem si tam založila v prosinci 2014 a už teď jsme na druhé úrovni, protože tento obchůdek navštěvuje fakt často. Je to celkem zlo, protože ti budou chodit slevové kupónky, třeba 50% na jeden výrobek a prostě.. To tě tam nutí jít, i když zrovna nic nepotřebuješ :D

    Květinová Voda Saloos

    OdpovědětVymazat
  7. Do Yves chodim rada, hlavne tady v Parizi :)

    xxx

    www.curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  8. Od YR ještě nic nemám, ale koukám, že to musím změnit! :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  9. YR je super kosmetická značka, já jsem od nich měla jednu řasenku a ta byla perfektní, dokázala perfektně natočit a zahustit řasy, jako žádná jiná.
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  10. Yves Rocher mám taky velmi ráda. Mají skvělou jak dekorativní kosmetiku tak i tu pečující

    OdpovědětVymazat
  11. Yves Rocher má skvělé vůně, nikdy nevím co si mám vybrat.. :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/mini-haul-outfit.html

    OdpovědětVymazat
  12. mám od YR rtěnku a jsem maximálně spokojená, má trochu hustější konzistenci, než Chanelky, má v sobě drobné třpytečky, což normálně nemusím, ale tuhle rtěnku stejně zbožňuju :)
    http://plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)