Začátek festivalové sezóny: Votvírák 2015

Krásný večer všem :)
Tak moc jsem se těšila, až tenhle článek budu moct napsat a teď jsem pro změnu smutná, že už je ten víkend za mnou. Votvírák byl, ostatně jako každý rok, naprosto parádní! I přes sobotní nepřízeň počasí nás nic nezastavilo a skvěle jsme si to užili. Škoda jen, že letos chyběly kapely jako Chinaski nebo Rybičky 48. Za mě bylo naprosto top vystoupení Sodomy Gomory, YZO EMPIRE a samozřejmě oblíbené slovenské kapely No Name (Igor prostě nikdy nezklame #nejvetsibavic #kamsehrabeleosmares). V pátek jsem si taky skvěle užila vystoupení českých kapel Xindl X a Mandrage, kde bylo šíleně moc lidí a šíleně suprová atmosféra!
Ráda bych Vám taky řekla něco k tomu, co jsem si zvolila za outfit. V pátek jsem si vzala svoje nové tričko s ananasem (prostě jsem musela mít nějaké tričko s tímhle motivem!), které jsem si naschvál koupila ve velikosti L, protože zbožňuji oversized věci. K tričku jsem zvolila kytičkované kraťasy, které se k němu krásně barevně hodí a na nohu nazula klasicky Conversky (škoda, že nemám fotku, jak po té deštivé sobotě dopadly..#prominmamifaktmocprselo). Všechny věci jsem si dala do malé kabelky, kterou mám teď nově, a které je pro takovéhle akce úplně jak stvořená. Naschvál jsem si vybrala neutrální černou barvu, která se hodí prostě ke všemu. Vešlo se mi tam přesně všechno, co jsem potřebovala- rtěnka, peníze, mobil, sluneční brýle a občanka. Takovou kabelku jsem prostě už dlouho potřebovala!
 
 
Páteční outfit:
H&M t-shirt, shorts
Converse All Star shoes
C&A sunnies

V sobotu jsem na Votvíráku byla nadvakrát. Ještě že tak! Poprvé, když jsem se chystala na kapelu No Name, jsem se dost vyletnila. Bílý krajkovaný crop top, na který jsem se hrozně těšila, až ho budu moct nosit a k tomu roztrhané high waisted šortky, což jsou moje nejoblíbenější. Na nohy jsem si vzala zase růžové Conversky, protože už byly stejně trochu špinavé z pátku. Když jsem se pak v tom hrozném lijáku a za zvuků bouřky na Votvírák vracela, vzala jsem si mikinu Babe a na to ještě nepromokavou (no jasně, nepromokavou, to určitě) bundu z Alpine. Šortky jsem si sice nechala, ale pro jistotu (kdyby mě moje hrdinství náhodou přešlo) jsem ještě zabalila legíny. Nakonec jsem ale i přes husinu, která mě provázela celým večerem, zůstala hero till the end!
 
Maličko jsme zmokli :D :) ale nejsme z cukru:)
 
Sobotní outfit:
New Yorker crop top
Tally Weijl shorts
Alpine Pro jacket


You May Also Like

11 comments

  1. Super festivalove outfity, volila bych asi dost podobne :) a chudinky boticky! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne outfity,to tričko s ananásom a Conversky sú proste super.
    Pozývam ťa na giveaway http://janie-hannagonova.blogspot.sk/2015/06/letna-nadielka-pre-citatelky-ga.html

    OdpovědětVymazat
  3. pekné outfity :) festival musel byť super
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, sice jsem tam nebyla, al bylo to fakt skvělé - podle fotek. Chinaski mám také moc ráda, ale tak třeba se tam příští rok ukážou :). Jinak na léto taky miluju volné věci a naopak nesnáším příliš upnuté věci... ://// A tvůj outfit se ti moc povedl, byla jsi fakt kočka! Jen tedy já bych potom už v bořce byla pokakaná strachy :D za to máš můj obdiv :)

    OdpovědětVymazat
  5. Máš krásne blond vlásky, nebola som tam ale vypadá to, že si si to užila. :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  6. Taky sme byli na votvíráku, a až na to šílený vedro nebo naopak na ten děsnej liják, to bylo super:D jinak si krásná:)

    OdpovědětVymazat
  7. Já na blozích strašně ráda čtu články z různých festáku, protože mě baví pozorovat ty parádní letní festivalové outfity, které jsou tak nápadité! I ten tvůj je parádní :)

    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  8. Na Votvíráku jsem byla minulý rok a bylo to naprosto super, bohužel letos jsem musela být v práci, takže mi to nevyšlo :/ Já jsem zase totálně promokla na Majálesu :D :D Letos nám to počasí nějak nepřeje...:D

    http://glamourmoment.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)