Retro módní přehlídka

Každá z nás určitě snila o tom, že z ní jednou bude modelka. Určitě každá! I já :) Můj sen se mi jako většině sice nevyplnil, ale i tak mě moc potěšilo, když mi v pondělí ráno zavolali, že vypadla jedna modelka na přehlídce, a jestli bych neměla odpoledne čas. Jupí! Samozřejmě, že jsem souhlasila.

Ve čtyři hodiny jsem si už zkoušela černé puntíkované šaty (jednalo se totiž o retro přehlídce, styl, který se mě osobně hrozně moc líbí) a zároveň se trochu obávala, co mi udělají za účes. Nejsem typ, na kterým by se dalo s vlasama experimentovat, takže jsem se trošku obávala vysoce natupírovaných a hrozně přelakovaných vlasů. Naštěstí to tak nedopadlo. Aspoň ne tak hrozně, jak jsem si ze začátku myslela. Když jsem přišla do kosmetického salonu, kde už byly ostatní holky namalované a připravené, všechny měly ty vyčesané účesy z mých představ! Chtěla jsem utéct a zachránit svoje vlasy, ale nakonec stačila malá domluva s kadeřnicí a udělala mi něco speciálního: MAŠLI! :)



Pak už bylo na řadě líčení. Jo, to mám prostě ráda! Sedíte a někdo okolo Vás obskakuje a stará se, abyste vypadala úchvatně! Tohle těm modelkám opravdu závidím :) Po paté hodině se přepravujeme do muzea, kde se bude konat výstava. Nacvičujeme choreografii k tradičním českým písničkám od Karla Gotta nebo k písničce Ššš od Zuzany Norisové. Vystupujeme asi kolem 8 hodiny a musím říct, že to je parádní pocit předvádět šaty před tolika lidma. Potom se můžeme jít konečně najíst:) Za tu dobu člověku hrozně vyhládne a to čekání je někdy až nekonečné:D


Na závěr bych Vám ráda sepsala pár důvodů, proč vás nemusí mrzet, že jste neskončila jako modelka, i když je to určitě někdy fajn:
1. Nekonečné čekání
2. Pořád chodíte na vysokách podpatkách (to byl pro mě velký problém!:D)
3. Již zmiňované natupírované a přelakované účesy, které Vám ničí vaše vlasy
4. Musíte být pořád krásná! 
5. Co když předvádíte něco, co se Vám vůbec nelíbí? Nebo máte účes, který se Vám vůbec nelíbí? To bych asi nevydržela :D

Tak snad Vás to aspoň trochu povzdubilo:) 

Co vy a vaše zkušenosti s modelingem?:)

You May Also Like

13 comments

  1. Super, to ti závidím tyjo:) *Naty*

    OdpovědětVymazat
  2. Já jednou byla na přehlídce účesů :D takže sranda..obarvili mě na hnědo a udělali mi ofinu :D..to jsem fakt netušila, že mi to provedou..:) ale nakonec se mi to i líbilo. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, závidím, tak bych si to chtěla někdy vyzkoušet. :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to zní fajn (až tedy na ty body na konci :D ) A ta mašle se mi moc líbí! :-)) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, tak to gratuluju. Musela to být obrovská zkušenost:) Retro modu mám hrozně ráda a ještě více miluju vysoké natupírované účesy, i když vím, jak to ničí vlasy:( :).
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji právě taky úplně zbožňuju, takže o to víc jsem byla nadšená!:D:)

      Vymazat
  6. Ja som to teda ešte nejak neskúšala, ale ty na móle vypadáš super tak len tak ďalej! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj! pekný blog nechceš sa navzájom sledovať? http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj.. moc pěkný článek a i blog :) http://luccyablog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)