Be fit with me #3

Přeji krásné odpoledne, 
Nemohla jsem si nevšimnout, že Vás články o tomto projektu a celkově i o zdravém životním stylu zajímají, takže jsem si pro Vás připravila další a budu se snažit do této rubriky přispívat častěji. 

Dneska jsem si pro Vás připravila spíše takový fotoreport z mého života, který se ale samozřejmě bude týkat zdravého životního stylu. Moc věcí se totiž nezměnilo, takže není o čem novém psát, až na jednu věc! A teď pozor! Navštívila jsem fitness centrum! (teď už je to černé na bílém, takže oficiálně stvrzeno :D) A když říkám navštívila, myslím tím, že jsem dokonce i cvičila. Zatím jsem moc neposilovala, protože nevím přesně jak, aby to bylo co nejvíce efektivní, takže jsem hlavně běhala na páse a šlapala na rotopedu, ale plánuji si nechat udělat cvičební (posilovací) plán, podle kterého bych chtěla dlouhodobě cvičit. Zatím jsem tedy z posilování dělala jenom sedy lehy. 

Co se týče jídla, tak asi nemám žádné novinky pro vás. Stále jsem ujetá na musli s bílým jogurtem a taky na ovesných kaší s různým ovocem.

Good afternoon everyone,
I noticed, that you really like articles about this project and overall about healthy lifestyle. That's why I will try to write them more often than I used to.

Today it's more photo report than article, which of course will be about healthy lifestyle. There aren't big changes in this project, so there is nothing new to write about, except for one thing! And now carefully! I've visited fitness centrum! (now it's officially confirmed!:D) And when I say "visited" I mean that I was actually doing exercise. I didn't strengthen much, but I want to make strengthen plan, so it will be more effective. So I was just running and riding a bicycle and doing sit-ups. 

Concerning the food, I don't have any news for you. I am still crazy about musli with white yoghurt and about oatmeal.










You May Also Like

3 comments

  1. Ta kaše s jablíčkem vypadá nádherně! :-) A ty špagety bych si dala, miluju je na všechny způsoby, je to taková moje závislost :-D

    OdpovědětVymazat
  2. hmmmm... Obrázky jídla způsobují, že ikdyž jsem před chvíli jedla dala bych si taky :D
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Vždy keď sa snažím žiť zdravo, vydrží mi to tak mesiac...obdivujem ťa a prajem ti veľa šťastia :)

    http://baribircak.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)