Last words about Christmas...

Ahoj :)

Tak už máme ten vánoční chaos konečně za sebou :) Za mě musím říct, že se letos Vánoce vydařili, užila jsem si vánoční pohodu a hlavně jsem strávila krásné chvíle s rodinou :)

V tomhle článku bych se s Vámi chtěla podělit o dárky, které jsem dostala a taky o můj vánoční outfit. Fotky z Vánoc najdete v článku Random fotky za prosinec, který bude zveřejněn na Silvestra :) 

Začneme tedy s outfitem, který jsem na sobě měla 24.12.:) Zvolila jsem basic bílé tílko z Camaïeu, úzké černé džíny z Lindexu a růžový cardigan z Orsay. Na krku mám bílozlatý nahrdelník z H&M, který mám i v černé barvě a moc jsem si ho oblíbila :) Nehty mám nalakované novým růžovým lakem z Marrionaud, o kterém se můžete dočíst v článku Kosmetiky není nikdy dost: Novinky za prosinec. Najdete tam i červenou rtěnku, kterou jsem na Vánoce taky použila :)

Teď bych se s Vámi ráda podělila o dárky, které jsem dostala a které mi udělaly největší radost:) 
Tak tuhle knížku jsem dostala od svýho bráchy a mám z ní obrovskou radost. Mám toho teď sice hodně do školy, ale určitě si najdu aspoň chvíli, abych se do ní pustila :)) 
Tak dlouho jsem sháněla nějaký hezký župánek, až mi přítel jeden vybral :) Je krásně teploučký a navíc je růžový, takže co si víc přát :))

A jako poslední dárek, který Vám tu ukážu, je taková moje vzpomínka na dětství. Panenka Barbie :))) Abych prý neměla pocit, že moc rychle rostu:D a jak řekla mamka, tak Ježíšek konečně po 20 letech našel správnou adresu a dárek doručil :D Je úžasná! :)

A jaké dárky jste dostali vy? :)


You May Also Like

8 comments

  1. mám síce 20, ale jednu krásnu Barbie by som tiež ocenila! :P.
    inak, po knižke od Zoe tiež veľmi túžim! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky a ten župánek je úplně suprový ♥

    BayaChick

    OdpovědětVymazat
  3. Ten župánek je super!^^

    http://carolinegrey.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ten župánek je boží a hrozně ti to sluší! ♥
    quietus.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ten nápad s Barbie je fakt skvělý :D Dneska jsou ty panenky uplně jiné (takové stylovější) než v dobách našeho mládí :D
    Btw: hrozně se mi líbí ten náhrdelník co máš ve tvém vánočním outfitu:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný štědrovečerní outfit. :) Ten župánek ti sluší! :)
    ( diary-of-black-girl.blogspot.cz )

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)