Měsíc v obrázcích: Březen 2018

Důvodem, proč jsem tenhle článek tak dlouho odkládala a nebyl tu klasicky na konci měsíce, je to, že se toho teď děje tolik, co bych s Vámi chtěla sdílet, ale právě kvůli nabitému programu nemám vůbec čas (ale poctivě sdílím všechno na instastory, tak to sledujte) a navíc se snažím naplno si užívat přicházející jaro, protože už konečně nemusím sedět jen doma a nadávat na počasí :D:)

Jak to tak klasicky bývá, s příchodem jara se snažím užít si všechny ty venkovní radosti, které mi byly během zimy upírány, takže tenhle článek bude plný jarní pohody, výletů, reportu o blogerské akci a taky zase další tipy na oblíbené podniky, tak jdeme na to!


Hned na začátku března jsem se s Valentýnkou, se kterou jsme se seznámily přes instagram a hned od začátku jsem měla pocit, že se známe snad celý život, vydala na akci Samsung Kafe, která se konala v kavárně SmetanaQ a součástí které byl i workshop fotografování, který mě trochu nakopnul k tomu, abych se o to focení začala konečně trochu zajímat a taky mě přivedl k myšlence, že bych si konečně mohla pořídit nějaký lepší objektiv, aby to focení zas bylo o trošku kvalitnější. Jinak bylo moc fajn potkat holky, které jsem do teď znala jenom z instagramu a pokecat s nima. Je super, když má někdo stejné zájmy jak vy a naprosto rozumí Vaší potřebě všechno si vyfotit a všude se vyfotit :D



Jednu sobotu jsme si s Evičkou udělaly naše oblíbené dopoledne - pořádný brunch a potom focení u vody. Na základě voucheru ze Slevomatu na all you can eat snídani jsme se vydaly do podniku Cafe no 22, který je kousek od Anděla, a přestože jsem na internetu našla dost negativních recenzí, musím říct, že obsluha byla moc milá (dokonce nám nabídla, že nás vyfotí, což se mi stalo snad poprvé), rychlá a jídlo bylo výborné, takže za mě maximální spokojenost :)


 Jedno odpoledne jsme se s Nikčou rozhodly, že se konečně zajdeme podívat na ten proslulý Dyzajn market a to byl pro mě asi takový vstup mezi produkty přírodní kosmetiky, protože díky Nikče jsem se se seznámila s holkama z Biorythme a dostala od nich na vyzkoušení dva pleťové krémy a balzám na rty a naprosto jsem se zamilovala hlavně do vůně citronové meduňky :) Potom jsme s Nikčou ještě ozkoušely novou kavárnu - Pragovka, kterou máme obě poměrně blízko a oboum se nám dost zamlouvala, takže je jasné, že se tam ještě určitě vrátíme :D:)



Jedna z nejdůležitějších událostí byl maturitní ples mého "už ne tak malého" brášky, kde jsem zase potkala spoustu lidí, které normálně během roku moc nepotkávám a pěkně tu Olího maturitu zapila (až tak, že jsem uklouzla na ledovce a odřela si obě kolena, což se mimochodem ještě do teď nezahojilo).

Březen je taky měsícem našeho výročí s Mildou a jelikož to, co se stane víc jak dvakrát, je už vlastně tradice, tak naše tradice na výročí je running sushi na Flóře, kde ho máme úplně nejradši :) Po zbytek dne jsme odpočívaly a koukaly na seriály, další naše oblíbená aktivita :D:)

 A zítra jdeme znova! Kdo se taky chystá na demonstraci proti Babišovi?

V březnu jsme měli taky možnost navštívit koncert Parov Stelar a musím říct, že mě tahle hudba vůbec nezaujala. Bohužel, protože mám jinak koncerty moc ráda a většinou se hudbě dokážu nějak přizpůsobit, ale tady mě to opravdu nenadchlo.


Jako první výletovou destinaci jsme si vybrali Zámek Veltrusy, který teda vypadá daleko líp na fotkách než ve skutečnosti, jelikož okolí je celkem zchátralé a neudržované. Každopádně smažák a krokety byly na jedničku a to bylo na výletu to nejdůležitější :D Taky jsme se ne úplně vhodně oblékli a až moc se vyletnili, takže žádné dlouhé procházky se nekonaly.






Tenhle nabitý měsíc jsme zakončili úžasným prosluněným dnem na Matějské, kde jsme si užili atmosféru poutě, chuť cukrové vaty a na závěr mi Milda ještě vystřelil krásnou kytici růží. Možná to někomu může připadat kýčovité, ale já mám tyhle poutě hrozně ráda a ani nemusím jít na žádnou atrakci - stačí mi se procházet, pozorovat lidi, dát si vatu a udělat si pěknou fotku. Úplně ideální den :)

A jak jste si první teplé dny užili vy?:)

You May Also Like

14 comments

  1. Měla jsi nabitý měsíc a pěkné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé Anet, to je super článek! Hrozně mě baví sledovat životy jiných lidí. 8) :DD Jsme vážně nějak propojený, zrovna jsem vydala úplně ten samej!! <3 :D A začíná úplně stejně...už se moc těším, až se zas uvidíme <3
    www.apreschic.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo já jsem koukala, docela náhoda:D :))) a děkuji Ti:*

      Vymazat
  3. Všekty fotky sú super, ale obzvlášť tie s curovou vatou :)
    Ja som žiaľ prvé teplé dni trávila v škole a v práci :(
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem teď pořád ve škole nebo v práci, ale vždycky se těším aspoň na to, až půjdu pak domů a to teplo si aspoň na chvíli užiju :)

      Vymazat
  4. Ako vidno mala si zaujimavy mesiac 🙂inak tie balzamy od biorythme su perfektne, tiez ich mam. A velmi ti to pristane 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Ti :) balzámy jsou skvělé, to máš pravdu :)

      Vymazat
  5. Mně se líbí fotka šatníku a fotky s cukrovou vatou, krásné :) Na Matějskou jsem taky chtěla zajít, ale asi na to už nebude čas :D Já si teplé dny užívám hlavně venku na sluníčku, už mi to chybělo.

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně jsem vyměnila svetry za trička a trochu ten šatník oživila barvičkama :)

      Vymazat
  6. Skvelé fotky :) Vidno, že si si marec poriadne užila

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  7. Konečně jsem se dostala ke přečtení článku :) takže si pojďme shrnout, co bych ti chtěla říct :D závidím ti ten prostor ve skříni.. Nechtěla bys mi ho pronajmout? ;D měla bych nosit častěji ty vlnité vlasy, jsi v nich kočka.. Nebo mě při té fotce s rudou rtenkou napadlo, že By ti slušelo mikádo :) a taky si mě donutila jít v 23.42 do ledničky, protože mám z tvých fotek hlad :D

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky, musel to být zajímavý měsíc :)))
    Ejnets on the road

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)