Photo diary: Summer 2017 II

Když jsem zveřejnila první část fotek za léto, tak mi brácha napsal, že je to opravdu brzo a jesli bude druhá část až v zimě nebo snad na jaře, tak doufám, že ho tímhle aspoň trošku překvapím (i když spíš ne, nebudu naivní):D Dnešní fotky budou teda převážně z druhé půlky léta (tedy ze srpna), ale najde se tady i pár fotek ještě z července, kdy jsem toho nafotila opravdu hodně a srpen byl oproti tomu trošku slabší (protože jsem bohužel začala dost chodit do práce a předpokládám, že o fotky počítačů a dokumentů vyskladaných na stole tu moc nestojíte, ať žijou freelanceři!)

Už zítra mají být dny Marianne, taková naše oblíbená rodinná tradice, kdy jdeme všichni společně nakupovat a většinou si nejvíc nakoupíme právě v těch obchodech, kde žádná sleva není :D. Chystáte se taky někdo? A máte to podobně?:D


Na konci července jsem uspořádala grilovačku u nás na chalupě, abych oslavila svoje narozky. Byl to parádní den a pokud chcete vidět fotky z party, která na první pohled vypadala jako pro 15letou holčičku, tak určitě koukněte sem :)
  
  
  
Teď jsem si uvědomila, že jsem Vám sem vůbec nic nenapsala o Worshopu instatvorby, který pořádá Inkoustová tečka, a kterého jsem se zúčastnila někdy na začátku srpna. Už delší dobu mě trápí (jo, tak zas to nebudeme přehánět, není to konec světa), že nevím, jak pořádně sladit feed na instagramu. Už jsem o tom četla různé články, ale přišla jsem na to, že asi prostě nejsem moc dobrá v upravování fotek a měla bych na tom víc zamakat. Takže, máte pro mě někdo nějaký fakt dobrý tutoriál, který by mě to naučil?:) Budu vděčná za jakékoli tipy! No ale zpátky k tomu worshopu... Právě kvůli tomuhle problému jsem se rozhodla, že se na workshop přihlásím. Marťu už jsem viděla dřív na křtu její knížky, takže jsem věděla, že je to moc milý člověk a na workshop jsem se těšila. Bylo nás celkem asi 8, každá jsme dostala zápisníček a tužku a šlo se na věc. Moc se mi líbily prostory, kde se kurz pořádal, za to velký palec nahoru. Styl, kterým Marťa kurz vedla, mi byl velmi blízký. Spíš takové povídání s kamarádkou, které Vás nabije neskutečnou energií a motivací (dokonce ještě víc než to víno ve Vnitroblocku, kam jsme šly potom) než výklad od učitelky. Když to tak shrnu, tak jsem asi většinu věcí už znala, ale některé věci jsem si zopakovala (a opakování je matka...) a jiné jsem zase začala daleko víc používat. Taky jsme dostaly nějaké tipy na fajn knížky a na úžasně sladěné insta profily, které od té doby obdivuju. Takže za mě určitě kurz doporučuju :)
 
 
 
Tuhle úžasnou kabelku jsem dostala od Mildy k narozeninám a mám z ní obrovskou radost! Dokonce už jsem s ní stihla nafotit outfit post!
 


Joo, s fotkama z dovči jsem taky čekala skoro měsíc, než jsem Vám je sem dala. A teď když na ně znovu koukám, úplně se mi stýská po té pohodě a po tom krásném počasí :( Už bych zase nejradši plánovala další dovolenou :D:) Všechny fotky z dovči (a že jich je) najdete tady.
 
 
 Celý outfit post spolu s menším zamýšlením tady :)
 
 
 
 
 
 
 

 Celý outfit post a tip na skvělou zahradní kavárnu, kde se Vám určitě bude líbít i na podzim tady.
 O mých nových vlasech jste se mohli dočíst v pondělním článku, kde jsou zároveň i tipy na produkty, které mě osobně moc pomohly :)
 
 
 Baníček v Plzni aneb my se Vašich nesmyslných zákazů nebojíme!
 


 Neuvěřitelné se stalo skutečností! Po 3 letech (nebo taky létech), co se s Mildou známe, jsem ho až tohle léto (a to ještě poslední jakž takž letní den) dokázala přemluvit, abysme fakt na ty šlapadla šli. A bylo to super :))
 
 

Tak a to je z léta všechno! Teď už se můžete pomalu těšit na podzimní fotky za září :)

You May Also Like

4 comments

  1. Krásné fotky :) šlapadla jsou super, teď na seznamováku jsme na nich strávili většinu času a je to fakt pohoda na vodě :)

    LADY LENNA

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky! Hrozně se mi líbí ty číselný balonky :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)