Jak bydlím: moje dvě místnůstky

Haha, ten název je srandovní, ale prostě jsem nevěděla, jak ty svoje dvě "místnůstky" jinak nazvat. Chápete to? Celý život se o pokoj dělím s někým jiným a teď najednou mám pro sebe celé dvě místnosti. Byla jsem z toho tak paf, že jsem ani nevěděla, čím je zaplnit :D Jedna místnost je ložnice a šatna zároveň. Druhá je z části pokoj pro hosty, z části pracovna/kosmetický koutek a taky místnost, kde ráda odpočívám, čtu si a píšu Vám tenhle článek :)

Série článků "Jak bydlím" bude samozřejmě pokračovat, takže v dubnu se můžete těšit na koupelny a na kuchyň a v květnu Vám chci ukázat svůj (už snad hotový) balkón, na který se obzvlášť moc těším, protože doma jsme měli jen takový menší balkónek a pak v Praze jsem neměla vůbec žádný. A upřímně, už jsem sjela pořádnou kupu inspirace na Pinterestu a už vím, že si tam chci pořídit i malý nafukovací bazének (to bude mamka nadšená, až to zjistí :D). Ale o tom všem až později, teď se pojďme podívat tam, kde doma trávím většinu času :)

Moje ložnice

Opravdu jsem moc spokojená s tím, jak jsme s Mildou zařídili ložnici. Je akorát tak velká, máme tu obrovskou skříň (ale i tak máme celkem problém, protože jsme oba docela velký milovníci nakupování oblečení), knihovnu, která je z části na knížky a z části na dekorace (ale postupem času to vidím spíš na ty knížky, protože mi nějak v poslední době přibývají), pak tu taky máme ideálně velkou postel, komodu, noční stolek a konečně TELEVIZI. Musím se přiznat, že někdy není nic lepšího, než se sejít večer po práci/škole doma, uvařit si dobrou véču a válet se u Výměny manželek nebo Ordinace (a neříkejte, že to není pohodička!)

Byla jsem hrozně nešťastná, když jsem musela nechat svoji vysněnou šatní skříň ve starým bytě, ale teď jsem opravdu ráda, protože mám tak třikrát větší a brzo ještě bude mit zrcadlový dveře! Už se nemůžu dočkat těch fotek - to Vás pak budu asi docela zásobovat, jak se tak znám :D

Lapač snů je asi věc, na kterou většina z Vás nevěří. Já ani nevím, jestli jsem tomu ze začátku věřila, nebo co jsem od toho vůbec očekávala. Každopádně, kdyby se Vám zdálo to co mně, asi byste to taky riskli :D Od malička jsem měla ráda horory a viděla jsem jich pěknou řádku a asi mě to nějak poznamenalo. Kvůli tomu jsem opravdu velkej strašpytel (jakože fakt přehnanej, až bych si někdy nafackovala) a moje sny mi k tomu vůbec nepomáhaly. Od té doby, co mám tenhle lapač od mořské víly z Bali aka Anie, tyhle sny sice úplně nezmizely, ale zredukovaly se opravdu na minimum. Teď už mám někdy dokonce i sny šťastné a veselé a žádný psycho, kde po mě jde minimálně Islámský stát a na ulici vlastně nepotkávám nikoho jinýho než vrahy, teroristy a psychopaty. Jo, až tak vážný to bylo :D Takže tenhle lapač pro mě byla velká spása :)











Moje pracovna/odpočinková místnost

Tohle jsou taková moje dvě splněná přání v jedné místnosti. Původně jsem si chtěla tenhle gaučík koupit jako postel na spaní (teď jsem ale ráda, že jsem to neudělala - díky mami!), ale nakonec mi slouží jako skvělé místo k práci (asi protože z něho není vidět na televizi) a ke čtení knížek. Navíc na něm mám nejvíc příjemný pléd a polštářky, takže je tam radost klidně jen tak ležet. Asi je Vám jasné (taky protože už jsem to na blog několikrát psala), že druhým splněným snem (který holky by taky nebyl?) je toaletní stolek. Ten ještě není úplně ve finální podobě - pořád mu chybí zrcadlo a vybavení šuplíku, ale myslím, že stejně těch podob bude mít v budoucnu ještě tak tisíc, takže je jedno, kterou Vám zrovna teď ukážu :D





Co říkáte na moje dva pokojíčky? Líbí se Vám? Co byste změnili?:) A baví Vás tyhle typy článků?

You May Also Like

7 comments

  1. Toaletni stolek zavidim obrovsky. A vlastne cely to mas hodne pekny. Tesim se na dalsi fotky a detaily, tyhle clanky mam rada :)

    OdpovědětVymazat
  2. máš to veľmi krásne,a ja by som nemenila asi nič :) páči sa mi tento biely čistý štýl :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Máš opravdu krásné dvě místnůstky :D Neměnila bych nic, řekla bych, že je to dokonalé ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné Anetko , máme stejnou ložnici :)

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou úplně pokojíčky snů! ♥ Máš to opravdu moc pěkně zařízené :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Wau. Veľmi pekne! Jednoduché, biele, čisté, elegantné!! Toto je asi prvá izba bez svetielko! Chválim!! 😂
    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  7. Máš to moc krásné! Takový styl se mi moc líbí, miluju bílý nábytek a čisté světlé prostory:) A tenhle typ článků mě moc baví!
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)