My winter look



Krásné odpoledne,

tenhle outfit je moje zimní klasika. Já prostě nejsem moc kabátová. Štve mě to, ale necítím se v nich dobře. Daleko radši si vezmu tuhle svoji novou krásku z Bershky. Štve mě to o to víc, když vím, jak kabáty většině holkám sluší. Ale já si k nim najdu cestu. Když ne tuhle zimu, tak určitě tu příští. Outfit, který tu dneska vidíte, jsme nafotily s Denčou, když jsme si dělaly takové holčičí odpoledne po Praze. Byly jsme se podívat na stromek, koupily si kafe ve Starbucksu a zamířily do obchodů. Mám takhle strávené dny moc ráda, ještě když je venku hezky a svítí sluníčko (ale stejně byla šílená zima). Škoda, že teď není tolik času a ani chuti vylézat do toho počasí.

Rychlé shrnutí outfitu - vím, že je zima. Díry na kolenou a odhalené kotníky asi nejsou úplně nejlepší volba. Ale je to takové moje poznávací znamení. Už se nikdo ani nediví, že zase mně jsou vidět kotníky a pohledy starších spoluobčanů už mě nechávají chladnou. Ale mně fakt není zima. Teda je, ale ne kvůli tomuhle a ne na nohy. Spíš na ruce. Ale to i v létě, takže už to nějak moc neřeším. Ale konečně po nekonečném hledání jsem sehnala čepici, která se mi líbí a troufám si říct, že mi celkem i sluší :D Jinak ještě jednou (a už naposled) připomínám kód "oneblondielife" na 15% slevu na všechno na stránkách www.danielwellington.com. 






My outfit:

F&F jeans
Bershka jacket
Converse shoes
Daniel Wellington watches
New Yorker cap

You May Also Like

5 comments

  1. išla som napísať, že mne by bola zima a dala by som si kabátik :) ale po prečítaní prvých viet som pochopila :) aj tie holé nohy ma desia :D mne je túto zima brutálna kosa, tak sa obliekam najviac ako sa to dá :)
    každopádne pekný outfit :) ak trochu svieti slniečko :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší ti to Anet :-)

    www.mnerad.com

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná volba. Outfit se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)